• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Sociálnímu centru Klinika končí smlouva, doufá v její prodloužení – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...95194-socialnimu-centru-klinika-konci-smlouva-doufa-v-jeji-prodlouzeni.html
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .přijdete dnes někdo s noťasem na kreslení v rámci Žluče?..
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    bada dam tsss .. :-D
    EWELYN
    EWELYN --- ---
    DASHAN: jak si myslel větu: ale část z toho byly holky?
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    V médiích i na sociálních sítích se množí spekulace o spojení tzv. Sítě revolučních buněk s Klinikou. Klinika se od jakýchkoli žhářských útoků od začátku distancovala. Činnost tzv. Sítě revolučních buněk považujeme za hloupou, nebezpečnou a kontraproduktivní a nemáme s ní nic společného. Opačná tvrzení jsou nepodložená a považujeme je za účelový útok na dobrou pověst Kliniky.
    SALE
    SALE --- ---
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    BELZEBUB1936: jo, editor Martin Kontra:)

DEANCARLOS: brzo bude
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    DEANCARLOS: Je a bude zveřejněn.
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    SGNLR: Tipuju, že editor zapracoval.
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    LAMIA: hlášku "granty nesnášíme", z kterýho je název článku jsem nikdy neřekl(bez ohledu na to, co si myslím) a tento název článku mi nebyl vůbec k autorizaci předložen.
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    rozhovor s Vladimírem Turnerem v Respektu
    https://www.scribd.com/doc/299312972/vtrspkt
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    Dneska na Klinice, doražte.

Autonomní politika pro 21. století
    https://www.facebook.com/events/1688203584754780/
    113KW
    113KW --- ---
    je mi lito jak jste na fb formulovali prohlaseni s tim "otevreny prostor a pak netolerujeme" v 1 vete. ponevadz to bude strasne nahravat tem kdoz vas kritizuji uz za uprchliky a ted vas odsoudi spousta lidi kteri vas drive meli radi a podporovali. na druhou stranu to lidsky naprosto chapu jelikoz s nim mam osobni zkusenost z roku 2005 a on se opravdu vystat neda, to by clovek musel byt budhisticky mnich aby jeho chorobny projevy absorboval s klidem. je mi z toho moc smutno protoze zaroven chapu ze jste jinak nemohli a i to prohlaseni ze takto formulovano byt muselo. zajima mne co bude dal. preju at mate nadale dost podpory od rozumnych lidi. pracuju na tom abych si dokazala lip organizovat svuj cas abych stihala navstevovat vice zajimavych akci poradanych u vas. jsem strasne rada ze existujete a ze zastavate nazory, ktere zastavate. lide jako vy mi davaji uz po desetiletu viru v lidstvo a chut dal zit. chtela bych vam poradit aby jste o JXD uz nic moc nevykrikovali. nebo spis vas o to poprosit. zvazte to prosim.
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    USTRICA: nemám.
    USTRICA
    USTRICA --- ---
    MIRA_KA: asi nemáš celej rozhovor viď?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam