• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLINIKAKLIniKA
    MASOO
    MASOO --- ---
    KAPITAN_STIKA: můžeš mu napsat dopis....
    MASOO
    MASOO --- ---
    HYNEK: tohle mu ale nikdo nebere.... Naopak. Spíš jen nechapu,že levicovost na klinice vadí, ale u Kurdů je ok;D
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    Je to složitej svět, no. Co by na to řekl Miroslav Farkas, kterýho Němec navrhoval na státní vyznamenání a kterej bydlel několik týdnů na Klinice, to se můžeme jen ptát, tyvado.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    HYNEK: to je dost znama vec, tehdy, kdyz se ten kancl otevoral, tak on plus par lidi z SPD byli jedini, kdo se s nimi uvolil sejit. ostatni, vcetne zastupcu tzv demokratcikych stran se s nimi vubec nechteli spinit... se moc nedivim, ze uz tady zadnou kancelar nemaj.
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    jo a ono je to jeste takhle zamotany cely

    ----

    Lumír Němec
    19 hod ·
    Na základě mé aktivity u vyklizení Kliniky jsem se ocitnul v zaměřovači mnoha levicových aktivistů a „podporovatelů“ Kurdů. Dostal jsem mnoho jmen, z nichž pouze hlupák a zelený bezmozek jsou publikovatelné. Kurdy jsem podporoval a podporovat budu. Nesmírně si jich vážím pro jejich odvahu a sílu s jakou bojovali a bojují proti ISIS. V roce 2015 jsem (na vlastní náklady) odjel do Sýrie a cvičil kurdskou protiteroristickou jednotku HAT. V roce 2016 jsem organizoval otevření kanceláře YPG v Praze. Za tuto svou činnost jsem se dostal na blacklist MO, MZV a vlády. Přesto Kurdy podporuji i nyní, protože si myslím, že je to správná věc. Samozřejmě tato moje podpora zůstává daleko vzadu za výukou kurdštiny, pořádáním koncertů nebo vyvěšením vlajky syrských Kurdů z Rojava na střeše Kliniky, což je způsob podpory levicových aktivistů.
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    "Cítil jsem se jak u Stalingradu". Jako interní prdel dobrý, ale aby nám časem neztuhnul úsměv na rtech. zdá se, že tyhle lidi teď píší dějiny ČR. :-O
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    via FB

    Honza Kašpárek
    Doufám, že se navždy zlatým písmem do učebnic vojenské taktiky zapíše především ten manévr s beranidlem, kdy hrdinný lídr elitního komanda bez jakéhokoli účinku bušil do zabedněného okna, dokud si neuvědomil, že má za rohem dveře.
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    Jo, tenhle text byl kultovní už asi hodinu potom, co vyšel. (A to ho většina z nás ani nečetla celej!)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    HYNEK: kam se hrabe Rommel
    MASOO
    MASOO --- ---
    HYNEK: velká paráda;)
    O tom se bude jednou učit ve školách.........
    OTZ
    OTZ --- ---
    SN0008102070570: to je hezka teorie, ale nemuzes zaroven vystupovat proti X a mluvit jazykem takovym, aby ho X prijalo za svy. pokud se nekdo snazi najit kompromis takovy, ktery nikoho nebude bolet, a dari se mu to, ma muj obdiv. nicmene - kazdy rust vzdycky boli.
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    SN0008102070570: Špatné PR.....a ha. PR je korporátní rétorika. Ale budu to chápat jako komunikace s okolím. Ta se ale neodehrává ve vzduchoprázdnu. Pokud proti sobě máte odpůrce, kteří mají moc a přístup do médií těžko se dělá i to vaše "PR". Nevšiml jsem si rozkladu Kliniky (konkrétní argumenty by nebyly), zato jsem si všiml rozkladu vratké podpory liberální části veřejnosti, která prostě neskousla občanskou neposlušnost (což je paradoxní protože občan.neposlušnost je nedílnou součástí lib. demokracií), zato mlčela, k nejrůznějším krokům svévolného zneužívání moci ze strany státu. Obklopit se silnými jednici, vybrat ty nejlepší...... aha a v čem se pak bude lišit autonomní centrum je korporátní NGO? Soupeře porazíme tak, že se mu připodobníme?
    BELZEBUB1936
    BELZEBUB1936 --- ---
    SN0008102070570: To je zase kňourání o nenávisti. Já ji především vidím u těch co útočí na Kliniku. Pokud Vám byla Klinika málo pozitivní, tak jste slepý na obě oči. A nadhled? Tak třeba bývalý místostarosta Bellu si naopak stěžoval, že klinikáři si ze všeho a ze všech dělají legraci.
    KLINIKA
    KLINIKA --- ---
    Ha, mediální smršť trochu ustala, tak je asi třeba říct, že děkujeme všem, který za námi v těchhle nesnadných dnech stojí. Díky za support a solidaritu mezinárodní, finanční i ten/tu "morální". Společně se z těch pokut a sankcí nějak vyplácáme a dřív nebo později zase z tohohle velkýho mraveniště něco povstane. Majetným příbuzným a podvratným živlům z korporací, co nevědí co s mamonem, stejně tak komukoli dalšímu, lze samozřejmě doporučovat odkaz na transparentní účet, protože peněz bude ještě pořeba habaděj: https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2600985228

    Děkujeme.





    RICK
    RICK --- ---
    KAPITAN_STIKA: odemknuto
    Richard Wenzel VÁM DAROVAL TEXT: Kterak se prostý lid v jedné daleké zemi naučil mít rád exekutory – Deník N
    https://denikn.cz/...eke-zemi-naucil-mit-rad-exekutory/?cst=1af483abcce9dcf36debed9a89f5875c124edd8a
    KAPITAN_STIKA
    KAPITAN_STIKA --- ---
    Kterak se prostý lid v jedné daleké zemi naučil mít rád exekutory – Deník N
    https://denikn.cz/58896/kterak-se-prosty-lid-v-jedne-daleke-zemi-naucil-mit-rad-exekutory/
    MASOO
    MASOO --- ---
    Problémy nevyklidíš. Squaty upozorňují na nedostatky dnešních měst | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...3457?fbclid=IwAR2-0glZ8osCX5fWdfa4dinwEo0Bb_wuI1ZHaAEsqoaS7p8i-prASzAano4
    SALE
    SALE --- ---
    solidaridad ze squatu CSO Casa Naranja, Ciudad de Mexico
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Česká spravedlnost: Exekutor vs. Klinika – A2larm
    http://a2larm.cz/2019/01/ceska-spravedlnost-exekutor-vs-klinika/

    Samozřejmě, Klinika není zadlužený penzista ani samoživitelka s existenčním minimem, klinikáři si „koledovali“ od samého začátku, když zabrali a uklidili chátrající dům, o kterém věděli, že není jejich. Fetiš soukromého vlastnictví vyzvali sami a dobrovolně, nikdo je nenutil vzít si nevýhodnou půjčku, ani je žádný šmejd nepřesvědčoval k nákupu ortopedických matrací. I když se vždycky vynoří mudrlanti, kteří budou i penzistovi vyčítat, že „ho nikdo nenutil“ k nákupu pitomostí na splátky, přeci jen přiznejme Klinice větší míru dobrovolnosti, s jakou riskovali státní nebo jinou represi. Přesto by i těm největším hejtrům kolektivu měl zamrznout úsměv na rtech, když se dočtou, kdo má z vyklizení nakonec největší prospěch.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam