• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: spíš přidat, aby se vešly :D
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jasne ale zase musis nekde ubrat abys jich mohl tolik mit
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    RAB1T: se SMG jezdím jako tank, tj. málokdy končím bitvu s přední půlkou bota, ale pořád mám čím střílet.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: na wiki psali, že nejefektivnější je mít 6 zbraní, tak tam vozim 7 aby byla jedna v záloze
    mě to krytí pásů zepředu elektroplátama nějak nepřijde efektivní, ale to je možné tim, že jsem na tieru 4
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: to nema moc cenu nestrili jich nikdyvic jak 6
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CHUCPE: Já teď jedu na 2 páry pásů a ze předu to kreju elektroplátama. SMG mám sice víc než 7, ale zas jen 3 jsou zatím T6. Dneska to možná dotáhnu.
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: pásy jsou supr ale je to líné, velká výhoda je otáčení na místě, ale konstrukčně mám problém je dobře chránit zepředu, což je problém, který je u kol vyřešen a představa 1 pár pásů, velká otočná kola vpředu a nahoře pak dva prouďáky mi dají potřebnou rychlost (zevnitř to odlehčim jednim hooverem) a hlavně se mi tim povede udělat dostatečně nízkou konstrukci, která unese hromadu zbraní (7 SMG) (
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    už to frčí :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    CHUCPE: Mám několik plánů na to, co si chci postavit, ale zatím narážím na nedostatek CPU nebo RP. Když jsem zkusil, jak se chovají samotné pásy, tak se mi do jejich kombinování s kolama moc nechce.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    NAOYA: prodle všeho ne. Nějaký info o funkci v gamepedii http://robocraft.gamepedia.com/Armor
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    RAB1T: po zkusenostech z WoT take, ale to neznamena, ze se ostatnima nebavim :)
    mimochodem: ma i v teto hre roli sklon pancire vs. pruaraznost strely?
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    SOLNAKAR: já umim kempit i v Robo
    bylo by možné sem dávat obrázky vašich výtvorů
    Zkoušel někdo funkci polopásu?
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    NAOYA: to ja teda stavim ciste pregmaticky s ohledem na funkci.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    RAB1T: pokazdy nadsenej cekam na spawn, na ty silenosti co kdo postavil :) napriklad jezdici vana, segway s laserovym delem...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jinak musim rict ze mne to chytlo jako blahe pameti tanky a moznost stavet si vlastni vozitko mne opravdu baví.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    RAB1T: vecer, aktualne predstiram cinnost za mrzkou uplatu
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    No tak se pupisci ukzte kdo ma vetsi tank :))
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    SOLNAKAR: podivam se na to - slo me jen o "vlastni silene" napady...
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    NAOYA: Proto jsem sem hodil ty 2 seznamy videí, které obsahujou vlastně všechno. Od designu botů všech typů po jejich funkce v bitvě.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    ELDOUGO: robocraftgame.com - jednoduse receno - vice arkadovy WOT, kde je potreba si vytvorit vlastni design tanku...

imho by bylo fajn sem hodit nejake vlastni screeny designu

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam