• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Pokud chcete stabilizovat vznasedlo, dejte na konec jednu smerovku, dela to divy a letite pak presne, zadne frenetivke otaceni a mrskani se sem tam, strelba se vyjimecne zpresni.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    funkcni vznasedlo

HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    tohle je strasna ghetokara, rozebere to neskutecny veci a prezije
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    pasak tier 8

MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    NAOYA: pockej az budes jezdit 8 tier tam se to lepsi, hlavne chapou ze zato ze healujou maji body
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    zjistuju, ze dobrych healeru je jako safranu - bud snajpi v rohu z kopce, pripadne v bitve vede utok...cire zoufalstvi
    MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    santa nese darecky :)
    MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    udelat tohole aby to bylo schopne letu je dobrej challenge
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    jedno je ten walker a druhy je bomber, oba tier 7. Na pasova vozidla jsem zatím moc nesahal, kolova uz vůbec ne. Vznasedlo jsem stavel, ale je to takovy ještě nevim jaky zbrane u toho mit, walker je dost jasne sniper, letadlo spis plasma, ale kulometove je hnus pro letadla. Pasak i kolove muzou byt v podstate všechno a healery jsem videl všechny mozny.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    HAGAN_SIRIUS: budu jen rad, pro inspiraci....
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Udelam dosavadni screeny mych aktuálních stroju, doufam, ze to bude k uzitku, sejmu z toho stity a udelam obrazky bok spodek a vrsek.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Jinak uz mam funkcni letadlo, jeste to je dost prace na dopilovani, ale litat to a strili to
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    slozka na steamu u hry
    MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    dnes jsem potkal bendra
    CHUCPE
    CHUCPE --- ---
    HAGAN_SIRIUS: kam to háže obrázky, poslední verze tanku se fakt povedla, navíc je to univerzální, když tio to rozeberou zepředu, mám zezadu totéž, tak bopjuju pozpátku :-)
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Schopno letu ve visu a primeho letu pouze na tryskach a opatrne menit smer - tier 7 samozrejme to leze po skalach. Da se s tim preletet cela mapa.

HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Tak jsem s tím taky začal a prdel neskutečná. Jestli jsem to pochopil, tak pilot vůbec nemusí vidět ven, takže okýnka netřeba. Zatím jsem na tieru 2 na kolech, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Tady me vozitko

HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    je to trochu tezky na cumak, ale jak budou flopsy, tak tam hodim kosticku
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    moje vznasedlo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam