• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Tak další kód:
    XMASPREM-892178
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Muj t7 plazmomet.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    kdybyste to minuli, tak na T5 přibyly do tech tree saně.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Kód na dárek:
    XMAS-251214
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ABSURD: je odstavka serveru
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Jde vám spustit hra? Píše mi to že nemam updatováno, ale luncher nic nestahuje...
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jen mi přijde že mám moc nízký level na 10 tier uvudáme jak moc to bude bolet.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Tak další verze mého vozítka tentokrát T9

MARWINLIN
    MARWINLIN --- ---
    zda se to jen me nebo upravili odmeny za vyhru atp. dostavam tak o 10-20 tisic mene ( mozna jen tak blbe hraju :D )
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    ABSURD: já plazmu vozil do t6, pak mi to přišlo naprd, maximálně do letadla, ale z tanku s tím můžu tak maximálně střílet na někoho přes kopec a ten je stejně většinou zase opravován, takže na draka a 1vs1 nemá plazma šanci, první salvou mu ani nevyhodíš štíty a on tě SMG rozebere na kostky.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    jenze na tier 10 jsou casto lidi co to maj uz dlouho a to je takovej blok z kostek obusenej hromadou vseho a nez se tim prostrilis abys tomu neco udelal, to je peklo
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    SOLNAKAR: Já mam teda nen t6, jezdim s 5ti t7 plazmama a většinou mam ostatní t6 na 2-3 rány. Výjmečně ik.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Tady to mas bez obleceni. Jinak jde o to, ze ty plazmy, proste delaji plosny damage a to ze nejaky tier 9 veci nacadis salvu tak ho nastves, mozna mu neco poskodis, ale neoceses ho do mrte. Kulomety taky nejsou kdovi co. Zasadne nejvetsi paseku udelas railama - pokud se trefis. Na vyssich tierech je proste healer nutnost, na ranu obcas neco das, ale to je spis klika.

SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HONZA_1980: zkuste si pořídit něco s nohama, nějakou si nechte ustřelit a pak se nechte opravovat - "HOMERUN", aneb odpálí vás to až na druhý konec mapy, v lepším případě na nepřátelskou bázi. V horším případě je to "faulball" a skončíte kdesi v rohu a na zádech až do konce hry.
    A klouzání po ledu? Na to nepotřebuju led, mě to klouže i po kamení :D

HAGAN_SIRIUS: určitě pošli. Mám teď obdobně konstruovanýho medika na t8, ale dost mizerně mi zatáčí (od instalace směrovky), ale už se tolik nepřevrací a nepřetáčí.
    BTW. jak se ti hraje s plazmama? Včera jsem za asi 3/4 mega složil plazmovýho mravence a čiré zklamání. Cokoliv trefím třeba i 4 T9 plazmama najednou a efekt minimální, zatímco když trefí někdo mě i jednou, tak když už to není IK, tak tak mi to aspoň ustřelí nohy/kola minimálně z jedný strany, nebo mi to očeše komplet zbraně :( Něco zjevně dělám blbě, ale nevím co.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    NAOYA: tohle se mi děje když mě někdo opraví. Pak se mi ten tank chová jako kdyby byl z papíru a venku zuřila vychřice. Stačí setrochu rozjet a je na střeše.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Tak uz je to celkem odladeny a asi zacnu stavet neco jinyho. Tohle vznasedlo zustane jak je, da se na tom vozit jak plasma tak ACcka, helaovaci beamy zatim nemam koupeny. Nicmene tuhost samotnyho trupu je vysoka, predni upevneni obou vrtuli je takovej malej umeleckej kousek jak to tam nacpat a uzavrit platama, zaroven to je tak trochu jako ponorka deleny na sekce, takze i po ztrate ty prvni predni vrtule to drzi, ma to totiz jeste jednu v trupu. Pripadnym zajemcum poskytnu screen bez kapotaze :)

NAOYA
    NAOYA --- ---
    jinak teda zacina me stvat, ze staci malickost a tank udela trojite salto vzat, zakoncene 2-minutovym klouzanim se po ledu na strese
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Posledni varianta vznasedla, nyni tier 10. Vetsina trupu je z poslednich kostek, zadek je jeste z fialovejch

ABSURD
    ABSURD --- ---
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    F12 udel screen do steamu a udela to i screen nekde ve slozce ve hre
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam