• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft

http://robocraftgame.com
    http://robocraft.wikia.com/wiki/Promotional_Codes

Máte pěkného bota? Pochlubte se!
    Zajeli jste super bitvu? Pochlubte se!
    Potřebujete poradit? Ptejte se! (Snad to bude někdo vědět.)
    Chcete se poznat s ostatními v bitvě? Dejte si do názvu bota NYX!
    rozbalit záhlaví
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ELDOUGO: nevim ale kdyz podrzis tlacitko pomalu se zrychluje rychlost odebirani.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    jde rozebrat celej robot najednou? nebaví mě to odklikávat po jednom
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jo jeste jsem zapomel Jako boss clovek udela slusne mnozstvi zniceneho CPU takze pekne roste level.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    HAGAN_SIRIUS: ted jsem si dal jednu prohranou dobili mne posledni 2 i tak pekna bitva.
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    presne tak, pokud je clovek sam a potka trochu ostrilenejsi lidi na nizkych tierech, tak mu to rozeberou do kosticky
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: Ted se mi jich par celkem povedlo. Pokud vyrazis agresivne dopredu pak se nekde na chvili schovas a vlitnes na ne kdyz zacnou capovat jde to. Vetsinou vyrazim na ten najezd co je predemnou, poceste se ho snazim vycistit a apak to objedu zadem a vlitnu na ne. Pokud jak rikas nekoupim par dobrych zasahu tak aby mi to ocesalo vsechny gunny nebo neprijdu o podvozek docela to jde.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: na tierech 3-5 je boss battle každá 2-3 bitva. Popravdě většinu těhle bitev dle mé zkušenosti vyhrává "zerg". Prostě na bosse napadá tolik plazmy, že už nemá čím střílet a pak ho i SMG uzobou.
    I při prohře je ale z boss battle na ten tier taková hromada kreditů, že to za to stojí.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ELDOUGO: To jsou Boss bitvy nastupujete v plne parte proti o 4 tiery lepsimu souperi. Je to docela sranda a pokud jsi lovna zver daji se na tom vtriskat slusne penize za jednu bitvu. Pokud hrajes jako boss (muzes se prihlasit jednou za 10h s vehyklem tier 8 a vic) tak pokud to nezvoslis tak jsou z toho slusne expy a prachy viz RAB1T. Jinak Boss bitvy se daji jezdit i ve skupine ale ne vetsi nez 4 kusy.
    MISAK318
    MISAK318 --- ---
    ELDOUGO: to by mě taky zajímalo, my jsme jeli 15 : 7 nebo 6ti. To je normální?
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    a zase! to mě nebaví
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    kluci vysvětlete mi to.nás bylo v teamu 15,proti nám nastoupil !jeden! nesmysl,celej červenej a lítalo to .rozbil nás uplně všechny jak hovno
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Tak ja si taky pohonim ego. Povedená T9 Boss bitva.

GREGI
    GREGI --- ---
    muhehehe

GREGI
    GREGI --- ---
    jste v nejakem platoonu nebo clanu? ja dostal pozvanku do jednoho ale netusim kde ji prijmout.... sem v nejaky ale sem tam sam a ani nevim jak ven
    GREGI
    GREGI --- ---
    jo tak se mi to libi:))

RAB1T
    RAB1T --- ---
    SOLNAKAR: jop asi taky tak. Jinak co se vam osvedcilo na grindeni levelů? Ja se ted vratil z T10 k T9 protoze levely mi tam pribyvaji celkem pomalu. Vetsina tech autaku je tam dost tvrda a lepsi znicit za bitvu 3 T9 nez jeden T10. Rikam si jestli to nedat jeste niz a nevrhnout se na tier 5 -7 tam to byvala se slušně postaveným vehyklem solidní jatka. Jake s tim mate zkušenosti?
    ABSURD
    ABSURD --- ---
    Robocraft - TrollfaceBot and SkrillexOnline
    https://www.youtube.com/watch?v=8x-831XSn4Y
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREGI: tak 14 dní
    GREGI
    GREGI --- ---
    SOLNAKAR: a jak dlouho na 10?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    GREGI: jo, pořídil jsem si prémko těsně před tím, než pustili kódy :/ Ale to je hlavně na vydělávání, jinak je každá kostka pěknej grind.
    GREGI
    GREGI --- ---
    SOLNAKAR: hezkyyy.)
    jak dlouho ses dostaval na 10? platil sis neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam