• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft

http://robocraftgame.com
    http://robocraft.wikia.com/wiki/Promotional_Codes

Máte pěkného bota? Pochlubte se!
    Zajeli jste super bitvu? Pochlubte se!
    Potřebujete poradit? Ptejte se! (Snad to bude někdo vědět.)
    Chcete se poznat s ostatními v bitvě? Dejte si do názvu bota NYX!
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: jn právě ty rychlý hry jsou super.

Ad mega, celej vejkend paření jsem odnesl solidní migrénou a dnem dovolené :(
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: tak jezdí nás asi dost, ale je to spíš oddechovka, když nás nasere něco jiného, takže spíš než pravidelný robotění je to nárazová záležitost.
    Já se aktuálně pokouším postupně dostavit megabota, ale ještě mi chybí kostky za asi 6 míčů a to už asi 30 míčů spolknul (cca 2000 tX kostek).

VLAKODLAK: Ty změny hlavně protáhnou výrazně bitvy a nepude už vyhrát "exterminací" tj. kompletním vystřílením týmu. To, že bitvy trvají 3 minuty a když chcípnu, tak bez čekání můžu vlézt do další, byla jedna z věcí, co se mi na tý hře líbilo. Čekat minutu a půl na respawn bude solidně na hovno.
    ROBOCRAFT | Huge Meta Changes Are Coming
    http://robocraftgame.com/huge-meta-changes-are-coming/
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já hlavně čekám, jestli se někdy odváží na klasické mechy. Robotí nohy a ruce s ohebnými klouby by byly cool. Ale asi se bojí, že by je FASA nebo kdo tu licenci teď vlastní zažalovali :)
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    sem tam dam par her
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Teď se chystaj megazměny, takže buť použijou mozek a nezkurvěj původní nádech hry, nebo to zabijou, tak jsem zvědavej :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já hraju také relaxačně (protože jinak už ani až na vyjimky nehraju) ale pořád mě to baví, vrtule přidaly nový stavěcí prvek a konečně jsem si postavil helikoptéru alá Modrý Hrom a jsem happy.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    no já si nejsem jistej jestli už ta robománie neopadla :( sem tam hraju já ale kluci nevim.ted se k tomu moc nedostanu,pak si tě najdu a mužem jezdit spolu
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Zdravim ve spolek, ani mě nenapadlo hledat spoluhráče na nyxu, ale nějak jsem tu o to zakopl :)
    Za dnešní den jsem vydělal asi 8mil a tak 1200 T10 TP, free promo codes weekendy rulez... jsem si udělal hůvrovací 4xmSMG krávu a od toho momentu jsem nějakou záhadou začal vyhrávat cca 3/4 her, do kterých jsem vlezl :) už jen asi 600 tp na dozkoumání plátů a muj mega se začne pomalu rýsovat v garáži ;-) kdyžtak id ElvenVlakodlak
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tak jsem přišel na to proč mě vždycky rozštípou to smg tier 9 jak cikánskou hračku.já to čurák stavim z kostek co mam v zásobě a nějako mi nedošlo že jsou tier 2 a 3 :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    ELDOUGO: Moje boss battle zásadně dopadaj tímhle způsobem a myslím si, že je to fajn. Boss má dobrý pocit, kolik jich zabil a hráči jsou happy že vyhráli :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    první moje boss bitva,sice jsem prohrál ale vzal jsem jich sebou v osmičce 12 :))
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    den prémka:GIVEPREM-68161
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    ELDOUGO: Jo je to dole:
    ROBOCRAFT | Maintenance Mode
    http://robocraftgame.com/maintenancemode-2/

HOUH: včera jsem konečně postavil bota, který vyhraje Boss bitvu sólo.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    ted to stejně celej den nějako nefachčí
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Jo kdyz je cas tak jo ale posledni dobou chybí trochu cas. Pkud vim jsou stale problemy se zobrazovanim online hracu.
    HOUH
    HOUH --- ---
    hrajete to jeste?
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    hehe, clovece koukam, ze mas stale neco nove :)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    tvl pořád nový a nový věci.zjistil jsem že muž i nahoru a dolu :) a pak stojim na kepu a koukám jak do mě nějakej "zmrdeček " střílí a on mi přidával ztracený kostičky.super
    GREGI
    GREGI --- ---
    tak sem se dotal na 7 tier a uninstal.... uz to zacalo byt na muj vkus moc monotoni a zralo cas. kazdopadne supr hra:) pobavil sem se
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    RAB1T: super,dík
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ELDOUGO: nevim ale kdyz podrzis tlacitko pomalu se zrychluje rychlost odebirani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam