• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOLNAKARRobocraft
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Teda pásy a nohy mě děsně štvou, kdykoliv jedu na kolech a o jednoho z nich jen o chlup zavadim, tak ta pardon rozjebaná fyzika mě vystřelí do vzduchhu nebo aspoň otočí... a kola maj taky blbou fyziku, když jsem jezdil s railgunama, tak jsem musel zastavit na absolutni rovince, protože na sebemensim svahu proste nebylo "zabrzdeno" a muška byla v háji :(
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    Ted jsem trosku hral a teda moje platforma na pasech s railgunama slusne kraji, mam jich tam jenom 5 protože proste místo ale je to maser. Ještě musim casem odlatit ten vrtulnik, nemam primarne dost slusnejch kostek a elektroplatu.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Já chtěl udělat čistě Tx megáka :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: Tak "rainbow megaboty" mají všichni nepřátelé rádi. Ty t10 zbraně i ty t10 kostky celkem cupujou a když tam nacpeš hromadu slabých kostek, tak je to i na oneshot za 2500 CPU. Pravda vlastní týmy z takových magabotů nadšený nebývaj vůbec.

Jako nevětší zvěrstvo je nahnat ten limit CPU na základních kostkách zdarma. Už jsem viděl megabota, co měl jeden kanon, 3 kola a 2000 bílých t1 kostek...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: To jsem slyšet nechtěl, mam jich docela hromadu připravenou na megabota :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    VLAKODLAK: Kromě tX kostek (takový ty šedivý), který žerou 3 flopy stojí všechny kostky 1 flop, takže je jedno, jestli dáš t1 nebo t10. Ty nižší tier tam jsou proto, že došly prachy a časem je vyměním ;)
    Ty tX kostky jsou taky mimochodem nejlehčí ze všech, takže se hoděj na malý kompaktní lítací boty, kde se řeší víc místo a hmotnost než CPU. Na stavbu megabota jsou ale úplně na hovno.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    SOLNAKAR: koukám, že kvůli pflopsům to nejde ani celý postavit z TX kostek, co?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    HAGAN_SIRIUS: na tX expy potřebuješ megabota. Na megabota potřebuješ mega křeslo, který se dá pořídit za normální t10 expy, stejně jako megakola, mega SMG a megapláty, což jsou taky jediný věci, který můžeš na megabota navěsit, kromě kostek (radary, rušičky, ani pitomý světla na megabota nedáš). Navíc megabot musí mít nějakých tuším 2500 CPU minimálně, aby tě to s ním pustilo do hry. Jediný, na co jsou potřeba tX expy, je rozšíření hangáru na 49x49x49, ale megabot jde postavit solidně i bez toho.

Abych jen nekecal, tak takhle vypadá můj rozestavěný megabot. Na druhém obrázku je vidět nedostavěný zadek, kde jsem si pomohl t3-t8 kostkama, aby tam nebyla taková díra. Holt to chce ještě tak 6 mega.

ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    TYRAEL: Modrý hrom :) respekt. LOOPING - to neni možný !!!
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    jak se da popadnout ten mega upgrade? Nejak netusim, kde vzit ty X body
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    IMUS: já ho mam osazenýho 4x megasmg, ale je fakt, že ještě předtím jsem měl i klasickýho, je to podlouhlá nudle co "střílí do boků", na kterejch má t10 pláty, dalo by se říct, že relativně papír, ale zabíjí to rychle.
    IMUS
    IMUS --- ---
    VLAKODLAK: T10ku se teprve chystam stavet, jen se porad nemuzu rozhodnout co postavit. Tam se zkusim tem low lvl platum vyhnout :), hele ty si psal ze si postavil smg hovera? Ja mam teda hovera jen T4 medica, to je hroznej papir, par zasahu a konec. Prave ten hover me docela laka jen mam pocit ze kdyz prijdu o par tech hover bladu tak se to stava docela tezko ovladatelny, ruzne se to prevraci, sem z toho takovej skeptickej, videl sem par videii kde meli lidi celkem obrneny ty hovery, ale vetsinou hrali plasmy zezadu. Nevim, jak se chovaj ty tezsi hoveri , nerad bych se tocil na miste potom co by mi rail upalil par blades. Nejakou tou radu ke konstrukci bych taky nepohrdnul.
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    SOLNAKAR: Vím, že jsme asi v menšině, ale v momentě kdy stavíš menšího bota (třeba lítací T-8 healer) a máš dost volného CPU tak elektropláty jsou podle mě hezký způsob jak získat nějakou (byť i zanedbatelnou) obranu navíc a vypadat ještě stylověji. Já na Modrém Hromu mám hned několik T-2 plátů, prostě proto, že s nima ta helikoptéra vypadá víc high-tech :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: u SMG je to otázka kadence, rychleji než se 6 nikdy střílet nebudeš, takže mít víc je jen redundance. To samé platí i pro všechny ostatní: nabiješ jen 6 railů, najednou vypálí jen 6 plazem a léčí taky nejvýš 6 nano disruptorů.
    U SMG považuju 7-9 za optimální počet. U railů je i 5 dost - bohatě stačej 3. Víc jich nevystřelíš než začneš schytávat. Plazmy i nano stačí v 6 - oboje se hraje ze zadu z relativního bezpečí, takže o ně tolik nepřicházíš.
    IMUS
    IMUS --- ---
    https://i.nyx.cz/files/00/00/13/42/1342265_df252b4a142a3b92e047.jpg?name=2015-03-11_00001.jpg
    tady mam teda muj prototyp , bohuzel starej screen , musim udelat novej, ale s trochu upravenym vozitkem ted jezdim 9ku akorat inovace sem inovace tam , mam ted level 88 a cpu mam full.., tak si rikam jestli ty t4 platy nejsou zbytecny, premejslim misto nich pridat dve smg...
    IMUS
    IMUS --- ---
    SOLNAKAR: jj diky, ptam se jak dement protoze sem v praci , a tady mam blokly vsechno tykajici se her (games), takze tu nic moc nenastuduju a doma na procitani neni moc cas kdyz je potreba tezit RP , ja prave mam tech elektroplatu az moc bych rek a nejaky celkem zbytecny, zabiraj mi hodne cpu.. Jinak bych mel jeste jeden dotaz co se tyka zbrani, nekde sem cetl ze je max 6 aktivnich zbrani najednou , u railu to plati, ale zda se mi ze smg a plasem se to netyka....co sem koukal na robogaraz tak spousta lidi tam preferuje vic zbrani nez 6. Ted jen nevim jestli to je zduvodu vetsi palebny sily nebo kadence ci z duvodu ze nahradni kvery se casto hodej :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    IMUS: mě kolikrát příjde, že i T10 pláty jsou pro T10 bota moc slabé :D slabší bych rozhodně na bota necpal.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    IMUS: elektropláty jsou vlastně takovej generátor štítu. Má to nějaký HP štítu, který se vybíjej dřív, než začne dostávat zásahy plát samotnej (proto mají dvoje HP). Efektivní jsou zejména proti cílenejm útokům bez plošnýho poškození, speciálně proti railům, který střílej pomalu a když ti ten plát na jednu nesundá, tak se může stihnout znova nabít (15s bez zásahu).

Jsou docela drahý na CPU takže se nevyplatí jít do výrazně nižších tierů, než máš bota, protože obyčejný kostky pak už mají víc HP než ten štít za míň CPU. Každopádně se ale vyplatí je mít na místech, kam to nakupuješ často a který potřebujou ochranu navíc.

Electroplate - Official Robocraft Wiki
    http://robocraft.gamepedia.com/Electroplates
    HAGAN_SIRIUS
    HAGAN_SIRIUS --- ---
    ja ted hraju EvE online a kdo to nekdy hral vi, ze to je zcela pohlcujici vec.
    IMUS
    IMUS --- ---
    zdravim, koukam ze tohle vlakno neni mrtvy jak sem si myslel . Ja sem zatim koste na t9, ale boty mam prakticky na vsechny T(do 9ky), kdyby nekdo hledal spoluhrace, klidne si me pridejte- imusone.
    Btw mozna debilni dotaz, ale jak fungujou ty electroplaty, vyplati se mit treba na t8 electroplate t4 ? vsiml sem si ze maj mensi armor, ale vubec netusim jak se do tech platu pocitaj zasahy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam