• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Škoda, že to nemá blog nebo něco takového, ten chlapec má potenciál. Tady to máte celý.

    TO: WAMP_ELF --- --- unread --- 19:07:24 6.4.2015
    Stay classy.
    FROM: WAMP_ELF --- --- 18:25:27 6.4.2015
    Já netrousím, ty samozřejmě ano, neb podle chování jsi spíš taková malá slepička, když nic tak se aspoň potvrdilo všechno co jsem o tom vašem chlívku napsal. Jdu přihodit seno kozám, posbírat vajíčka (samozřejmě mám úctu i k vašemu druhu, takže slepicím pokaždé poděkuji) a pracovat do kovárny, prostě všechno co my pozéři slovano/asatru/kelti poslouchající metal děláme.
    TO: WAMP_ELF --- --- 18:15:21 6.4.2015
    A ty stejné pindy netrousíš v diskusi? Náhodou, můžeš být rád, že se o tobě svět dozví.
    FROM: WAMP_ELF --- --- 17:57:37 6.4.2015
    Asi takoví lidi neznáš, což mě jen mrzí, ale jsem z těch co pořád i když se, jako teď, většinou zklamu, tak očekávám od lidí dodržování těch základních hodnot, nehledě na rozdíl v názorech na politiku náboženství a podobný sračky.
    Klidně mi dej ban, již jsem zjistil jaký druh lidí tam chodí, a ten jejich admin co vyhrožuje banem?? No to bylo k popukání jako by mi zakazoval navždy vstup do sálu království.

    Jo a když už jsi ta přebornice na kopírování soukromé pošty do diskuzí tak se zeptej ALDARION kde že se to pohybuje, že to je přesně moje skupina lidí a že bych je rád poznal. Mám okolo spoustu pohano křesťanů, co by si nejraději nastěhovali celou cikánskou rodinu na zahradu, oh, počkat, oni to vlastně udělali a teď si nemůžou ani položit mobil v kuchyni na stůl. Ale aspoň se mnou sdílejí homofobii a odpor k islámu, to se křesťanům musí nechat.
    TO: WAMP_ELF --- --- 17:32:04 6.4.2015
    On ti někdo sliboval fair play?
    Doporučuju nastudovat si, o čem ta diskuse je a mezitím neprudit, nebo dostaneš tropické ovoce a bude.
    FROM: WAMP_ELF --- --- 17:12:47 6.4.2015
    jo takže o mě beze mě jo? To je přesně ta slavná fair play
    TO: WAMP_ELF --- --- 17:04:46 6.4.2015
    Vývody, že jsem křesťan, a to dokonce z tlupy, která má kardinály, jsou interesantní - jako pečlivý čtenář bys jistě brzy zjistil, jak se věci mají, já se svým světonázorem netajím, jenom nevím, proč bych se měla každému zpovídat. (A nejsem v tom jediná.)

    No a s tím zavíráním, pálením knih, bořením a zakazováním je to asi tak, že dej blbci moc a začne bořit a pálit. Blbec u moci napáchá spoustu škod, ať je křesťan, pohan nebo agnostik. Naposled u nás pálili knihy soudruzi komunisti, kteří se oháněli tím opiem lidstva, vědou apod. (A přiznávám se, že jsem onehdy uklízela a hodila jsem do popelnice pár tupých detektivek, ano, jsem barbar.)

    A píše se 10 z 10.

    Nicméně, tohle je poslední projev mé nezměrné laskavosti a tolerance. Takže zaprvé, moc mi jaksi nikdo nedal, mám ji z titulu vlastníka diskuse. Můžeš si taky založit diskusi a budeš mít moc, no hay problema. A všude platí, že není radno štvát velitele světnice - čehož ses opakovaně a navzdory varováním dopustil. Takže si nestěžuj.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACSKA: Kot Begemot!!!
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Komu kočka nepřinesla do postele zakouslýho potkana, jako by nebyl! (A křečka, krtka, ještěrku, kobylku a žížalu, myši a rejsky nepočítám a toho bažanta taky ne, s tím nzvládnul vyskočit na postel.) Sorry, OT.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: oh bummer. Příště hodím trigger warning, fakt sorry...
    A máš pravdu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: Za link nedík, moje chyba, že jsem se koukala, teď mi bude špatně.

    Ne, že by se neupaloval leckdo a leccos, wtz, ale největší hony na čarodějnice se jaksi časově ani prostorově nepotkávaly s morem, kočky krysy obecně neloví - na to byli teriéři a jiní malí čoklíci - a... a vůbec.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: jo ale neříkej mi, že tam nebyla občas ta nějaká čarodějnice... občas nějaká kočka :) (Jen si dělám legraci. Oni ty lidi kočky pálili zcela sekulárně. ale to až nekdy později... http://en.wikipedia.org/wiki/Cat-burning¨sorry za odkaz z wiki )
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Já zas narážím na ty vzteklé ateisty. Ten plakátek s kočkou mi přistál ve FB feedu, od kamarádky tohoto světonázoru a ještě před snídaní jsem stihla flejmik, že je to sice věcná a historická blbina, ale hlavně že ideologie, což s gustem bratři atheisti vyčítaj věřícím.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALDARION: achjo. To je k zblití, velebnosti. Nakonec budou katolící hájít práva Romů, přistěhovalců a LGBT lidí.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHEALA: Poslední dobou se nějak často setkávám s kombinací debilní šovinista + "konzervativní" světonázor průměrného vidláka (cikánobijectví, strach z přistěhovalců, homofobie...) + (povětšinou slovanské) neopohanství, až mé sympatie poměrně značně opadly.
    Kde jsou devadesátý léta? Neokelti - hipíci byli mnohem zábavnější! ;D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: Já s jedním bydlela, měl moc rád kočky i ten metal.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: nejspíš poseur. To bude dobrý, on z toho vyroste. Mám k pohanům sympatie, neb často to bejvaj fantasáci.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    A něco z pošty
    FROM: WAMP_ELF --- --- 16:48:28 6.4.2015 --- 00:11 :: mail
    jo jo, dej křesťanovi do rukou moc a už zavíra lidi a pálí knížky. Aneb, nelíbí se vám svět podle božího obrazu, inu něco zboř něco zakaž a hned je lépe. Doporučuje 10 z 10ti kardinálů.

    Dle ikonky soudím, že je to nějaký skandinávský pohan, posluchač finského metalu nebo poseur.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Wamp_elf má 15 dní RO, mezitím si může nastudovat, o čem to tu vlastně je. Také připomínám první pravidlo každé diskuse: neserte admina.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    WAMP_ELF: Řekl sis o to.
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    WAMP_ELF: zdarec, ta otázka je postavená jinak a třeba i z mých postů jde vidět, že se dokážiu i křesťanům zasmát.... viz můj post o vymítači kodetovi nebo post o gloria TV. ale todle sem nepatří. nejde o to jestli je Ježíš spasitel, nicméně to není ani kutilství ani underground a ani to není vtipný. jo a ačkoliv se považuju za věřícího, tak mi nezaskočí čípek při pohledu na obal desky od Burzum, a ukaž mi pls, kde tam mám náboženský šovinismus a pokrytectví.
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    GENTIANA: tak jasný teď se tváříme že neumíme do pěti počítat že? Já zapomněl že mluvím s ovečkou.

    SAMUELARACHNID: další křesťan co dělá že je v pohodě smát se ostatním protože věří v mluvící kámen? Což je samozřejmě blbost.. všichni víme že jedinej správnej spasitel je 2000 let mrtvej žid přibitej na kříži, mainstream ůber alles.

    tak díky, je fajn když se člověk dozví že i v dnešní době kdy skauti nosí košile vykasaný z kalhot se aspoň křesťané drží tradičních hodnot jako pokrytectví a náboženskej šovinismus
    tak zdar
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    WAMP_ELF: Ani ti ne, ale tohle není klubiki vzteklých ateistů/vírobijců, takže pokud ti vadí katolíci (pravoslavní, luteráni...) jako tak, protože v něco věří, jsi tu špatně.
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    WAMP_ELF: Mám pocit, že tady spíše chceme řešit náboženský kutilský underground. Na najíždění do mainstreamu jsou asi jiné kluby :)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    GENTIANA: takže katolička?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    WAMP_ELF: S krákáním podobných pitomostí jdou do Atheismu nebo třeba k čertu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam