• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SAMUELARACHNID: Jestli budou odznáčky a uniformy, tak tomu budu klidně velet...
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    GUYVER: zkusme duchovní policii! hlásím se do služby!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    Ombudsman a reiki:
    Vážený pán ombudsman, obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc. V súčasnej dobe sa v našej krajine rozšírilo hromadné zasväcovanie do reiki. Väčšina ľudí, ktorí sa nechali zasvätiť, to urobila zo zištných dôvodov.

    Na kurzoch reiki sa títo ľudia učia pracovať s energiami a tiež s určitými mozgovými vlnami. Niektorí z nich používajú tieto znalosti a zručnosti pre dobro a liečenie druhých. Iní ale, a tých je stále viac, zneužívajú tieto sily k vlastnému obohacovaniu a ku škode druhých ľudí. Ja sama som na vlastnej koži okúsila zneužívanie od reikistov. Nedá sa nijako brániť.

    Títo ľudia, pretože vedia pracovať s ľudským mozgom, vyraďujú logickú časť mozgu z prevádzky a snažia sa človeka ovládať. Vkladajú do jeho mozgu rôzne deštruktívne pocity, myšlienky, priania, ktoré potom pociťuje ako vlastné. Napríklad, že je vážne chorý a len oni ho môžu vyliečiť. Zotročujú si ľudí okolo seba, vedia ich i na diaľku prinútiť, nech im naháňajú ďalších pacientov, nech im posluhujú. S mozgom sa na určitej frekvencii dá pracovať a tiež ho zneužívať. A pokiaľ sa pracuje spolu so srdečnou čakrou, je to úplná tragédia.

    Reikisti pracujú s úplnou zbesnenosťou za účelom veľkého zárobku. A tiež sa napájajú na ľudí, riadia im život podľa vlastných predstáv, okrádajú ich o informácie, rozoštvávajú ľudí medzi sebou. Vykrádajú z ľudí celé systémy, majú schopnosť napojiť sa na rôzne informačné systémy a čerpať informácie. Sú veci, ktoré nie je možné bežne logicky vysvetliť...

    Prečo štát nekontroluje činnosť týchto ľudí? Veď práce s energiami sú výsadou buddhistických kláštorov, kde než majster žiaka zasvätí, podrobí ho tvrdým skúškam, aby sa prejavila jeho pripravenosť. Dohliada vôbec štát na to, či títo ľudia sú jednak spôsobilí liečiť, jednak zasväcovať druhých do práce s energiami? Preveruje štát ich charakter a psychické zdravie? Existujú postihy na týchto ľudí?


    Pán ombudsman, je reiki bezpečná? | CEZ OKNO
    http://www.cez-okno.net/clanok/pan-ombudsman-je-reiki-bezpecna

    Odpověď ombudsmana:

    Orgány verejnej moci všeobecne poskytujú ochranu fyzickým a právnickým osobám pred takými zásahmi do osobnej sféry, ktoré sú protiprávne, teda zákonodarcom predvídané a zakotvené v jednotlivých právnych normách. Pokiaľ sa v budúcnosti podarí preukázať také pôsobenie reikistov, voči ktorému sa domáhate ochrany, a bude panovať všeobecný konsenzus o tom, že toto pôsobenie má potenciál ohroziť významný spoločenský záujem a je treba ho autoritatívne kontrolovať a trestať, potom zaiste dôjde k jeho normatívnemu zakotveniu a navyše príslušné štátne orgány ich budú stíhať.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GOBERS: Dyť jsem ti psala, ať se stavíš, že je to tu dobrý.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GOBERS: Podcenils pravidelné re-rešeršování.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    Jak to, že přede mnou ještírci tento klub dosud skrývali?!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALDARION: neoslovani jsou bohužel až moc často maskovaní neonácci. Blame Putin.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    SYMEON: Jejich stupeň osvícení nemá obdoby. Například informace o tom, že jediný alžbětinský klášter na území USA se nachází v Kanadě je skutečně transcendentální.
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    SYMEON: Je to reklama na křesťanství jak z teleshopingu s Horstem a asi paní nebudou kontemplativně založené. ale včelaří a stránky si asi dělají samy, nebo si z nich někdo krutě vystřelil.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    SAMUELARACHNID: No v podstatě nic. Až na to, že jsem si napřed vůbec nebyl jistý, kdože to tam na mě mrká a nabízí světýlko... :)
    SAMUELARACHNID
    SAMUELARACHNID --- ---
    SYMEON: No tak holky mají řád, no... až na dementní prezentaci, co je na tom vlastně tak aštarického? Krom stránek jak z první třídy.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SYMEON: Aštarizace řeholních řádů zdárně postupuje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    porad se divim o co vsechno je muj duchovni zivot ochuzen.

    //co odkaz to olol
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    Tohleto, mám takový pocit, patří asi sem...


    Vítejte na stránce alzbetinkypraha.websnadno.cz v sekci Řeholní život

    Úpravu tohoto bloku zahájíte dvojklikem...
    Řeholní život


    celá, úžasná stránka zde...
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ALDARION: Jo, není to bez chyby, ale ten strom pořád vylepšují, napiš jim a do příští verze tam třeba něco opravěj. A zjednodušující to být musí, protože co není zjednodušené je bordel a tím pádem k ničemu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ELHO_CID: (Je to tak zjednodušující, že by to bylo špatně i v dobách, kdy byl evolucionismus fakt cool. ;) A sem tam to není až tak zjednodušující, jako prostě blbě...)
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LEON_KOWALSKI: Patriarcha Eliáš alias Tonda Dohnal z Huuku je zámý pazgřivec a mórdyja, který dal do klatby všecky minulé i současné papeže, patriarchy, kardinály, o arcibiskupech a biskupech nemluvě. Když se to na Ukrajině začalo mlít, zcela nepokrytě kremlobotil a pokud si pamatuju, sral se i do našich prezidentských voleb.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GUYVER: z jejich pohledu je jediné Bojové umění Kung-Fu. To jako dělat tažení proti pečivu a mít za to, že jediné pečivo je houska. V bojových sportech a obzvlášť v Evropě a USA se na nějaké duchovno kašle. MMA, K-1, kickbox, box. Tam se tak maximálně někdo pokřižuje před tím než vleze do ringu.
    Například Evander Holyfield je křesťan (bývalý mistr světa asociace WBA v polotěžké váze, ten co mu Tyson sežral kus ucha). A párkrát boxoval a měl na sobě nápis "I fear no one but God".

    Já dělám FMA, předtím box, kickbox, muay-thai, v pubertě judo a karate a taky jsem křesťan :-)
    Mimochodem, ještě jsem nezaznamenal, že by, konkrétně u nás, na tréningu někdo řešil duchovno.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    LEON_KOWALSKI: Proto je to tady! A tohle mě fakt dojalo:
    Bohoslovec, který se dříve zabýval bojovým uměním, během rekolekcí obnovil křest a přijal Ježíše Krista za svého Pána a Jeho matku za svou (J 19,25-27). Rovněž přijal v plnosti Ducha svatého. Pak se odřekl bojového ducha a pohanství. V minulosti přijal zasvěcení prostřednictvím korejského mistra a v meditaci sjednocoval své myšlení i pohyby s dravou šelmou. Při odřeknutí padl na zem a asi hodinu ve velkých bolestech křičel. Po naléhavých modlitbách démon odešel, a on zůstal ležet jako mrtvý. Když se probral, první jeho slova byla: „Lehko jsem démona přijal, ale těžko odcházel.“
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    GUYVER: kravina.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam