• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    SADAKO: Sadakiány? Sektu, jejímž programem je lenost? Zakladatelka byla tak líná, že ji ani nezaložila? Ten nápad se mi líbí.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ALDARION: Prý byl +/- magor vždycky.
    Taky blbě snáší kritiku a neštítí se poslat na drzého recenzenta policii na základě smyšleného udání (true story).
    Možná jenom moc cvičil hateyogu.

    ALDARION: Já jsem přemýšlela, že si založím sektu, ale troskotá to na mé lenosti.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Dickipedia: Bikram Choudhury
    https://www.youtube.com/watch?v=IO3orj2ExCM
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GUYVER: No právě. Já bych dokázala čakrabábovat, ale při mém despektu vůči těm věřícím by nastala taková kognitivní disonance, že by mě asi brzo švihlo.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    GENTIANA: Hlavně - dokážeš si představit jaká klientela by se ti tam natahala?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    NOXNOCTIS: tak jistě - vrána k vráně sedá, takže když se někdo s někým množí, mají pravděpodobně něco společného. Může to být hudební vkus, nebo ho mají zcela odlišný, ale zato sdílí podobný názor na vedení domácnosti, chov činčil atp.
    SHEALA: Já si zas říkala, že mám ten hotel, tak toho využít k nějakýmu ezobiobylinyzdraví. A samozřejmě i s věštírnou, detoxem a podobně. Jenomže na to nejsem dostatečně cynická.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a vida - tematický fejeton

    Fejeton Ivy Roze: Slet čarodějnic a šamanů
    http://archiv.ihned.cz/c1-64082210-fejeton-ivy-roze-slet-carodejnic-a-samanu
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: imho když se budeš chvíli věnovat klasickému tarotu a vezmeš to lehce kolem Junga, tak vlastně zjistíš, že můžeš s těma kartama pracovat, aniž bys vyloženě podváděla..
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: ok ok už se chytám. Vytvořit si vlastní karty, použít to jako ledolam :) Hele, měla jsem necelej rok u tegzeho, rogeriány. Ale skusím tegzemu napsat po prázdnínách, třeba něco vymyslíme. PS na tegzeho nesahat i kdyhž ho nikdo nemá rád, je jeden z mejch "zdrojů" :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: tak jako karty můžou bejt dobrej otvírák k poradenství/koučování/terapii, i když si nejsem jistá, jestli se ke kartářkám chodí pravidelně a nebo spíš jen jednou za čas.

    Ale imho je tam problematická otázka marketingu, zejména když nemáš dostatek kamarádů, kteří by věřili na kartářky a posléze ti dodávali další klienty. Pak se potřebuješ začít prodávat v článcích na internetu a v ezo časopisech a jezdit na ezo festivaly a tak.

    Na dokončení výcviku stejně potřebuješ nějaké klienty, ne? Pokud máš alespoň 3/5 výcviku za sebou, tak bych se nabízení poradenství/terapie nebála, když budeš mít někoho na supervizi.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ALDARION: já bych ráda začla pořádně makat, ale jsem zdravotně i časově limitovaná. Doufám že si časem někdo taky všimne mý dobrovolný činnosti. A přijde mi to férovější než dělat psychoterapii s nedokončenou školou (kterou studuju) a hlavně nedokončeným vycvikem :)

    Ne vážně, je to zacím ve stavu pohrávám si s tou myšlenkou a třeba se díky tomu dokopu zabrat ve škole víc.
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Měl jsem možnost se s ním párkrát vidět. Sice neslintá, ale občas něco magicky schytá zpátky, před dost lety byl v nějakém Občanském judu, kde si ztěžoval jak mu zubař rozvrtal celou hubu. Ovšem, i tak z toho vyšel poměrně lehce.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    GUYVER: Třeba byl sám příčetný - předtím, než s tím začal. Nebo varuje z vlastní zkušenosti. ;) Znám ho jen skrze jeho knihy a jak bych to řekl - pokud zkoušel všechny ty věci, o kterých píše, a ještě si neslintá na náprsenku, myslím, že má nějaký zdravý kořínek spíše, než od mládí tendence se hroutit. :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ALDARION: říkáš Veselý? (to je pochopitelně jiný Veselý, ale o to kutilštější - ostatně je to můj a Shealin spolužák)

    (a koukám že se rozvedl s tou svou bohyní)

    dříve
    http://www.cestoudomu.cz/

    nyní

    Aktuality | Cestou k sobě
    http://www.cestouksobe.cz/

    Vítejte na stránkách Kalyani Sofie Sarras
    http://www.kalyani.cz/
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHEALA: Známý si plánuje výkladem tarotů a magickými službami přivydělávat. Asi je morálně diskutabilní přát mu úspěch - snad mne omlouvá, že jsem jeho věřitelem. :) Začít konečně pořádně makat bych ale viděl jako jistější řešení...
    GUYVER
    GUYVER --- ---
    ALDARION: Zrovna Pepíček Veselý mi jako "nad poměry příčetný" nepřipadá. Aspoň podle toho, jakou magií se zabývá.
    SHEALA: Hlavně z těch lidí, co ten výklad chtějí (budumítprachyoženímsevdámserozvedusedobře...)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Já jsem uvažovala o tom napůl v legraci, že vyřeším svoje finační problémy tím, že budu nabízet výklad karet. Ale obávám se že by mi hráblo i z výkladu podle bábi Zlopočasné.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    SHEALA: Veselý (což je taky solidní magor, ale velice vzdělaný a studující a provozující evropský okultismus pro povznesení svého ducha - a v soukromí - takže je těžké proti němu něco říci) psal něco v tom smyslu, že student okultních nauk by měl být nad poměry příčetný a velice stabilní, protože kdo se snaží obracet svou mysl naruby a na líc během různých maniakálních mentálních cvičení a má nějaký potenciál k problémům, tak asi nedopadne moc dobře. Souhlasím a raději příliš neexperimentuji...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: stačí zajít na seminář...
    http://mohendzodaro.cz/ http://www.vedomazena.cz/

    Autorku systému znám, fakt má vystudovanou medicínu, ale už na studiích jezdila za Igorkem (což je fakt kokot a jeho původní zájem o tantru byl bezpochyby veden zájmem jak teda zahrát to velké divadlo s malým kašpárkem). Moc mi nejde do hlavy, jak si ospravedlnila ty kecy o tom, že se jí ten systém zjevil jako pradávné učení, ale velmi rychle si spočítala, že letadlová struktura- školím školitelky, co školí klienty je fakt výhodná.


    A koukám, že Igorek si začal říkat občanskám jménem a vzdal swámího...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GUYVER: v tom případě je možná lepší, když člověk vlítne do sluníčkaření. Díky bohům že se od tohodle sama držím dál, asi by mi hráblo solidně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam