ZUZKAOU: žádný šaman, ale KAPITÁN!
Přátelé, jsem živý a zdravý, to je ale divný, že?
Chceš se přidat ke mně na loď, 7 dní v přítomnosti na jedné lodi? Odjezd že Šibeníku v Chorvatsku 22.9.2018, návrat tamtéž 29.9.2018.
Je to velmi speciální Dragon Boat with Captain Chrisantem.
All Inclusive cena za pobyt na lodi je 14 444 CZK.
V ceně je papání (pouze čerstvé veganské), ubytování na lodi, zábavný program od otevření oči do jejich zavření, (ale i při uzavřených očích se furt něco děje...). Zasvěcení energií ELOHIM, výuka praktické ezoteriky, posvátné geometrie i ezoteriky, škola čar a kouzel a magie.
Platby zasílejte na účet č. 2500073192/2010 a do poznámky Dragon Boat a jméno.
reakce:
"Kapitán... rozmělněný na drobné... hochu, chápu, že z něčeho žít musíš, ale dát v první informaci o tom, že jsi v "pořádku" , v jedný lajně číslo účtu, tak to je fakt duchovní ;o)."
"Me by tedy celkem zajimalo, jak je mozne ze tady x dni tvi “ pratele” zadaji o pomoc, resi tady prodej centra, navstevujou te v ustavu kde ma clovek pocit z textu ze tam lezis ve stadiu zeleniny,( nevjimas) a pak vylezes ven a prvni co udelas tak pozves lidi na lod plnou ezo picovin ktere te zrejme dostaly kde jsi byl.
V prvni rade bych rad vyjadril pocit promarneneho casu ktery jsem ti venoval at v modlitbach ci vubec zajmem o tvuj stav. V druhe rade si dovolim nevyzadanou radu: hodne dobre se uzemni chlape! Nevim zda mi rozumis. Tohle je fakt velkej ulet za me!"