Chrisantémovi se v Turecku zjevil Melchisedek, gratulujeme!
Melchizedek - Wikipedia
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Melchizedek
Ahoj pratele, odjel jsem 5.1. bez mobilu, fotaku a pocitace a podobnych elektronickych blbosti, temer bez penez, zato se zapisnikem, papiry a malovacimi potrebami... Prevazne jsem zatim v Turecku, chtel jsem do İzraele, ale bylo mi ve “Svate zemi” dovoleno pobyt jen par hodin, neprosel jsem pasovou kontrolou...
Mam za sebou nekolik podivuhodnych mystickych zazitku (near death experience by se tomu asi mohlo rict). Tezko to vyjadrit... Zjevil se mi Melchisedek, nekdo ho mozna znate z Bible. (Gn 14, 17-24). A ze mam postupne pripravit knihu, ktera ma mit 137 kapitol, celou ji napsat a nakreslit rucne. Ucebnice vedomi pro kazdou dusi... Podklady pro Rad Melchisedeka, spolecenstvi lidi, ktere teprv naplno vznikne za par desitek let...
A tak jsem tedy zacal, tady vam par fotek papiru muzu ukazat uz ted... Predpokladam, ze knihu dokoncim tak za 2-5 let, ale to nevadi, casu mam dost. Zemru nejdrive 5.3.2126... spis ale mnohem pozdejc a kdo vi jestli :)
137 je hodne zajimave cislo, je to pro nas dostupny vek, kdy stale muzeme byt zdravi a pri sile...
Hele, fakt me nemuzete pochopit, ale to nevadi. Treba casem, jak zverejnim vic stranek a informaci... Dulezite je, ze ziju naplno, mam se fajne a zdravim te z İstanbulu :) Co ty? Mas seBE? :)
Allah Akhbar :D