• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Obvykle sem nechodím, ale tohle je tak silné, že to zkrátka musím předat dál (ze sekce "člověk se o svých známých na FB dozví víc, než by chtěl").

    Zuby
    Co se týká zubů, jsme byli obelháni. Zuby mohou narůst i několikrát za sebou. Musíme si ovšem uvědomit příčiny chování našich zubů. Proč že se vlastně rozpadají a jaké jsou hlavní faktory?

    Zuby se rozpadají, protože ony jsou tím filtrem,, co z nás vychází a nevychází, používány jako úložna. Běžný zub zachytí tisíce výroků, které si nedovolíme říct, nebo je říct nesmíme, nebo nechceme. Výsledek je stále tentýž. Zub obdrží informaci, i kterou cedíme mezi zuby, uchovává všechny jedovaté poznámky, jakož i dobrá slova. Člověk, který ovšem většinu toho aspoň jinde vysloví, uleví svým zubům, stejně jako celému organismu, který je s dotyčnou věcí spjat.

    Takže od věcí, které rodiče běžně používají a které nám stejně běžně zakazují až po systém, že šéf má vždycky pravdu a pokud nechceme přijít o místo, nebudeme jeho pravdu konfrontovat s tou naší, to vše se týká zubů. Jed nemohoucnosti a nepravdy se v nich usazuje a vyvolává chemické reakce – vznikají jedovaté zuby či buňky v zubech, které se při zvýšené koncentraci jedu začínají rozpadat. Tím se teprve tvoří podmínky pro reakci mezi zbytky potravy a narušeným zubem, která se při další, větší a větší koncentraci projevuje vznikem kazu či jiných ne-mocí.

    Určení zubů je velmi jednoduché – mají za účel rozmělnit potravu tak, aby mohla pokračovat do trávícího ústrojí k dalšímu zpracování. To znamená, že potrava a její zbytky jsou pro zuby přirozenou společností a samy o sobě jsou v naprostém pořádku. Jsou potraviny, které navíc zuby očistí tím nejvhodnějším způsobem, třeba jablka. Do tohoto koloběhu není třeba vůbec zasahovat – tedy pokud se kazům nevytvoří jiné podmínky.

    Nepochopením příčiny vzniku kazů dalo vzniknout obrovskému byznysu s thymolinem, fluorem, aloem a umělou hmotou, což vše nám slouží k vyčištění zbytků potravy ze zubů. Tím se ovšem neléčí příčina, ale jen se zamezí následné reakci narušeného zubu se zbytkem jídla. To znamená, že zuby, pokud jsou narušené, jakože není na světě člověk důsledně pravdivý, čekají jen na sebemenší příležitost, a pokud si člověk hned po každém jídle nezkazí chuť zubní pastou a nechá byť sebemenší zbytek stravy v ústní dutině, dává tím předpoklady ke vzniku kazu. Tedy jako obvykle léčíme následky, a nikoli příčiny.

    Příčinou je blokace páté čakry – mj. centra mluvení, centra projevování naší představy o našem životě. Pokud projevy nesouhlasí s představou, znamená to, že nutíme energii běhat jinými cestičkami, než jsou pro ni přirozené. Donutit energii běhat jinou cestou je snadné – stačí zablokovat běžnou cestičku. To za nás většinou dělají už rodiče – „Co jsi to řekl (a)?“, nebo „Tohle nesmíš říkat!“, a protože to málokdy vysvětlí tak, aby tomu dítě rozumělo, vzniklý blok je daleko větší, než by musel být. Ať ovšem rodič vysvětluje jak chce, pokud nás někdo donutí neříkat, co si myslíme, vzniká kompletní blok na páté čakře, a nastává problém nejen s krční páteří, která se křiví, nastává úrodná půda pro vznik aftů, různých problémů s mandlemi, dýcháním, a především se zuby, protože to je pomyslná brána do vnějšího světa. Říká se držet jazyk za zuby, cedit slova mezi zuby, zatnout zuby atd.

    Když držíme jazyk za zuby, veškeré vyjádření, které bylo na cestě ven, v nich skončí. Zuby dostanou dávku energie s kvalitou příslušnou druhu vyjádření, a v atomech, kterými jsou zuby tvořeny nastane malinko jiná tendence pohybu neutronů a ostatních částic. Ta tendence tam zůstává, dokud se to vyjádření nedokončí, tj., pokud to neřekneme aspoň jinde a jindy. Pokud se uvedená situace opakuje, tendence k jinému pohybu uvnitř atomů sílí a může přerůst v dysfunkci.

    Cezení slov mezi zuby děláme proto, že nechceme, aby vypuštěná slova dopadla v plné síle. To má tu vlastnost, že většina síly skončí opět v našich zubech čili se obrátí naše vlastní síla proti nám samým. Zatnutí zubů je přímé vkládání té které informace přímo do zubů tak, aby se ven nedostalo opravdu nic.

    Podívejme se, jak na takové zacházení reagují buňky. Každá buňka našeho těla se chová jako kondenzátor elektrického proudu vědomé elektřiny, která když vyprchá, buňka umírá. Tato definice života je obrazná, tedy do určité míry, do značné míry je však pravdivá a jako příklad poslouží velmi dobře. Vědomá elektřina je nosičem informace. Pokud se změní kvalita informace (vědomí), buňka změní chování a tedy vyzařování. V našem případě se však jedná ne o pouhou změnu kvality informace, mnohdy jde o změnu informace jako takové. To je princip např. rakoviny.

    Tedy se dá říct, že naše vědomí je rozprostřeno po celém těle, protože celé naše tělo se skládá z buněk. Každá myšlenka oslovuje všechny buňky našeho těla. Každé slovo může modifikovat kvalitu informace, a každý čin může informaci změnit. Už víme, s čím si zahráváme? Že totiž třeba zatnutí zubu je čin?

    Proč takto zničené zuby už nerostou? Zuby vyrůstají z kosti. Kost je něco, co obsahuje a udržuje informace. Když ničíme zuby svým šíleným přístupem, informace se přenáší do kosti. Součástí této informace je i to, že jsme dobrovolně zahodili zub. My jsme se ho nejen prostě vzdali jako nepotřebného harampádí, my jsme jej systematicky ničili.

    Proto se objevuje informace, že zub už nechceme, a jelikož myšlenky, slova a činy neustále vytvářejí naše příští já i s celou realitou, zub už nenaroste. Stejně jako zneužívání nervů vede k jejich destrukci a neobnovování, stejně tak zneužívání zubů vede k jejich destrukci a ke zničení předpokladů obnovení.

    Teprve vyslovením všeho zadržovaného, kdy se paměť zubů a kostí obnoví a očistí od umrtvujících jedů, teprve pak jsou splněny předpoklady obnovy zubní hmoty, velmi podobně, jak je tomu u nervů.

    Myslíme si, že toto kdyby lidé věděli, nikdy by k tomu nesvolili, a nikdy by kvůli strachu o místo nedrtili slova mezi zuby. To znamená, že kdysi dávno se musela stát událost, dnes známá jako Pád Člověka, kdy bylo lidské vědomí o spoustu vědění okleštěno.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Co jsou Alláhovy zprávy?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SCHWEPZ: Těch papírů muselo být cestou nemálo, wtz.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Chrisantémovi se v Turecku zjevil Melchisedek, gratulujeme!
    Melchizedek - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Melchizedek

    Ahoj pratele, odjel jsem 5.1. bez mobilu, fotaku a pocitace a podobnych elektronickych blbosti, temer bez penez, zato se zapisnikem, papiry a malovacimi potrebami... Prevazne jsem zatim v Turecku, chtel jsem do İzraele, ale bylo mi ve “Svate zemi” dovoleno pobyt jen par hodin, neprosel jsem pasovou kontrolou...

    Mam za sebou nekolik podivuhodnych mystickych zazitku (near death experience by se tomu asi mohlo rict). Tezko to vyjadrit... Zjevil se mi Melchisedek, nekdo ho mozna znate z Bible. (Gn 14, 17-24). A ze mam postupne pripravit knihu, ktera ma mit 137 kapitol, celou ji napsat a nakreslit rucne. Ucebnice vedomi pro kazdou dusi... Podklady pro Rad Melchisedeka, spolecenstvi lidi, ktere teprv naplno vznikne za par desitek let...

    A tak jsem tedy zacal, tady vam par fotek papiru muzu ukazat uz ted... Predpokladam, ze knihu dokoncim tak za 2-5 let, ale to nevadi, casu mam dost. Zemru nejdrive 5.3.2126... spis ale mnohem pozdejc a kdo vi jestli :)

    137 je hodne zajimave cislo, je to pro nas dostupny vek, kdy stale muzeme byt zdravi a pri sile...

    Hele, fakt me nemuzete pochopit, ale to nevadi. Treba casem, jak zverejnim vic stranek a informaci... Dulezite je, ze ziju naplno, mam se fajne a zdravim te z İstanbulu :) Co ty? Mas seBE? :)

    Allah Akhbar :D
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    HNL: :D jj, ale zatím jen tajně, musím se víc otevřít.
    HNL
    HNL --- ---
    AIM_FREEMAN: A hladíš si u toho hada?
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    777PLAY: rozkliknu to někde a hlasem ušlápnutého chlapečka mi prošedivělý, ztuhlý a nepřesvědčivý týpek říká abych byl proboha mužem a chránil ženy. spot on. taky občas mluvím k druhým, ale vlastně sám k sobě..
    HNL
    HNL --- ---
    777PLAY: Tohle už je pár let staré, na bizarnosti to ale nijak neztratilo. Sám Chobot, zřejmě pod tlakem části svých oveček, podobných výstřelků přímo pod svým jménem už asi zanechal. Sémě však žije dál, například zde: https://www.facebook.com/groups/596336357177839/ . Původně se to jmenovalo Posvátný kmen Petra Chobota, už to raději přejmenovali.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Esoterik pan Chobot ma jasno, astrologove to uz vedi taky, je to v píííci konec civilizace v Evrope nastava.
    Slimaci, uz jsou tady, naucte se sebeobranu a pouzivat zbrane.
    Multi kulti fasisti, Bildeberg, a svine z Bruselu.
    Amen jezis kristus.
    Tady uz fakt koncim seru na jeho meditaci : Petr Chobot Čas zastavit aktivity světové stínové mafie....

    Důrazné varování před islamisty a sluníčkáři
    Důrazné varování před islamisty a sluníčkáři
    https://www.youtube.com/watch?v=xNh0grwhw9I
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: no jí vydělávaly kurzy a kartářství, ne eshop.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: myslela jsem, ze pocitat umi, kdyz tak hezky a uspesne skube hejly.
    Ale asi je blbejsi, nez se zda.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    ZUZKAOU: jeden balicek negativni energie, prosim
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SADAKO: ani karty jí to neřekly :,-(

    Pěkné od ní je, že to přizná.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: To je krásné. Pořídila si obchod s ezopíčovinama a nevěděla, co je vlastně zač její cílovka. Bych čekala, že po těch letech ve kšeftě se trochu vyzná.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nora Michalská
    55 mins ·
    Neveselé sčítání. Rok se nám s rokem sešel a zase jsou všechny čarodějnické obchůdky zavřeny. Někteří z nich přitom měli do začátku velký kapitál, dalším se podařilo vytvořit senzační produktové linie vhodné i na export.

    Všichni vyhořeli v konfrontaci s realitou, tj. se zákazníkama. Kdo zůstal, šel se raději živit něčím jiným, méně stresujícím, - například učením na základce

    Magický Avalon, Praha 1, později Praha 7 - zavřeno
    Hoodoo Lady, Brno - zavřeno
    Linda Dragonari - zavřeno
    Arkanum, Praha 7 dnes Praha 2 - přežívá, musím zjistit víc
    Různé eshopy - většina sortimentu je jinde (dárky, suvenýry, dekorace)

    Sama jsem to zkoušela 3x.

    V roce 2009 Avalonia.cz, v roce 2015 Voodooshop.cz (dnes má Tajemná Hékaté) a naposledy v roce 2016 eshop Čarovné zrcadlo.

    Přestože se mi zdál úspěch jistý, měla jsem 10 000 odběratelů newsletteru, po pár měsících jsem to zavřela s pocitem děsivého zmaru. Aktuálně rekonstruuju účetnictví s dvousettisícovou ztrátou. Základní idea, na které jsem vše postavila, se ukázala být špatně - že když budu popisovat různé postupy a rituály, lidé si budou pomůcky na ně kupovat.

    Chyba. 1) Pomůcky byly příliš levné, aby se na nich dalo něco vydělat 2) Většina lidí není ochotná je používat. Chtějí zaplatit někomu, aby to udělal za ně. 3) Většinou to neberou moc vážně, a v podstatě si chtějí koupit dekorace a suvenýry. 4) Jak chcete řešit reklamace, kde na vás někdo řve do telefonu, že mu v balíčku od vás přišla negativní energie?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    HEĽENINE OČI - GURU JÁRA | Official video 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=jkw5RuLMEP4
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    PETER_PAN: Ja to sem davala, protoze me sem nekdo poslal.
    Eko-bio-ezo batikovana koza pobavila.
    On kdysi byval normalni, nerozporuju ze ta praktika je taky leckde normalni, ale jemu prachsproste hrabe a tema ezo kecama se sjizdi bez hlubsiho smyslu.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    V kontextu Klusova všespásného ezopíčování to sem imho patří. Ani ne tak pro to, že seděl týden v ajnclíku, ale to, jakým způsobem o tom mluví a hází kolem sebe hrsti Mouder, Pravd a Velkých Slov - mašíbl jako z galerie.
    Chvílemi připomíná Duška vyšinutého z větné i jakékoli jiné vazby.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    BERUSKA_CA: Me to tedy neprijde jako Aštar akbar grade.

    Napr. v budhistickych zemich je celkem bezne ze uspesny clovek v dobe krize stredniho veku nebo pred vyhorenim stravi nejaky cas v klastere, nebo na opustenem miste. Nebo jen proste ma sabatikon na par mesicu. Myslim ze vystoupit ze zabehleho mindsetu by prospelo vetsine lidi, nemyslim si ze to jde srovnavat s hlavnim proudem zdejsich temat, to opravdu ne. To ze to tohle cesky ucho popisuje takhle pitome a zni to jak kdyz nejaka eko-bio-ezo batikovana koza krici "namaste" - nic nemeni na tom ze obsah neni nikterak zavadny (IMO).
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    ve tmě min dva týdny, po prvé vlně přijde druhá ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam