• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Eutanázie pro všechny, hlásaly v pátek transparenty na Malinovského náměstí. Komunita požaduje legalizaci dobrovolné smrti
    https://m.brnenskadrbna.cz/...alinovskeho-namesti-komunita-pozaduje-legalizaci-dobrovolne-smrti.html



    https://www.facebook.com/Satanovakomunita/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Došly peníze, checht.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HONZA09: jj. A zjevně jí to strašně sere.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZUZKAOU: To je taková ta, co se na to čarodejnictví už chtěla vybodnout, ale pak zjistila, že nic jinýho neumí, tak se k tomu zase vrátila?
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: "seriózní byznys orientovaný na zákazníka". Ňu ňu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Anima Noira - duchovní spisovatelkaLike Page
    26 mins ·
    Po zralé úvaze jsem se rozhodla zrušit záruku spokojenosti vrácení peněz na seminářích. Bohužel nemám moc ovlivnit očekávání, se kterými lidé přicházejí, ani to, jestli se pak programu aktivně účastní, jsou ochotni do toho jít, a jestli jim to půjde. Žádné výsledky nejsou zaručeny. Co nabízím, je pouze příležitost, které se každý zhostí, jak chce a jak sám je v daném okamžiku schopen.

    Rušit a měnit rezervace bude nadále možné, samozřejmě, a pokud si někdo sám bude stěžovat, psát negativní reference, samozřejmě se budu snažit k tomu věcně přistupovat, ale uvědomte si, že to, co dělám, je skutečně duchovní učení, práce na sobě, nikoliv lunapark, kde si každý zaplatí, jakou chce atrakci a požadovaný zážitek.

    Tyto zkušenosti mne mrzí, a nenašla jsem žádný způsob, jak se zavděčit občasným duchovní turistům, kteří zabloudí na moje semináře. Někteří lidé opravdu chtějí slyšet jen to, co chtějí slyšet, nebo se zaseknou na tom, že jim nechutnal oběd, je nesympatický někdo z účastníků. Holt už vícekrát nepřijedou. Nebo se k tomu možná vrátí časem.

    Když si uvědomíte, že pracuji skutečně lidmi z řad široké veřejnosti, na seminář se může přihlásit každý bez kontroly, posuzování, předchozích předpokladů, bez nutnosti stát se mým "žákem" nebo členem nějaké sekty, pak cenou za tuto přístupnost a otevřenost musí být na druhé straně ochota přejímat odpovědnost sám za sebe. Pokud mi to "nešlo", snažil jsem se, a vidím, že dalším deseti lidem v téže skupině to šlo lépe, pak bych si měl asi přiznat, že není vina na straně lektora. Měl bych překousnout závist, nebo se zajímat o to, proč. Nikdo mimo vás do vaší hlavy vlézt nemůže, a patřičný čudlík tam zmáčknout.

    Potřebná je i důvěra, kterou mohu nabídnout, na seminářích jsem velmi otevřená, i co se týče mé vlastní minulosti, mých zkušeností a selhání, ale na druhé straně ta otevřenost často schází, a já si ji nemohu vynutit.

    Rozhodla jsem se přestat vracet peníze také z toho důvodu, že jsem pochopila, že pokud byl zážitek účastníků špatný, stejně se o něj někde s někým podělí, a kompenzace jejich názor na moje metody nezmění.

    Určitá část tzv. duchovních lidí na tom není vůbec psychicky dobře, na každém rohu je stíhá kletby nebo paranoie, a moje dobře vedená snaha o to dělat "seriozní byznys orientovaný na zákazníka" na tom nic nezmění. Vzhledem k tomu, že je o mé služby a semináře nevídaný zájem, i od klientů ze zahraničí, kteří teď tvoří část mého příjmu, budou vycházet další knihy, přicházejí nové lidé, rozhodla jsem se od této nešťastné, byť dobře myšlené "garance spokojenosti" upustit.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Milování vy prasata, vědomé milování!

    Intim s Heidi Janků: Vědomé milování
    https://www.youtube.com/watch?v=gmhGksyJCEQ

    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SYMEON: Vědomé souložení, hmm, tenhle termín asi začne používat jedna moje RPG postava, multiclassující iluzionistu, terapeuta a prasáka.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: hele a když je to škola vědomého života, znamená to, že s ním souloží vědomě?
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    ZUZKAOU: jeho fb je pekny zdroj pozitivni energie

    https://www.facebook.com/roque.lopezlancha.3

    a tenhle parfem by se mi hodil - teda chtel bych jen pritahnout financni hojnost a odehnat negativni energii, praci i partnerku mam, tak to bych si radsi nechal

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Přivezli peruánského "šamana", co vydělává na bílejch hejlech a diví se, že vydělává na bílejch hejlech a šuká paničky :-D

    Roque Lopez Lancha: Lži a problémy, aneb konec šamana v Čechách?
    http://zacitzivot.cz/roque-lopez-lancha-stop/
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZUZKAOU: Po kolikáté už?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SHEALA: aleprt, ten článek je snůška hovadin, stačí zapíchnout prst a můžeš si dovozovat libovolnou projekci. Tohle mi jenom přišlo takové malebné.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: Hm, že by projekce? Má Noira kočky?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    "Občas mne vyděsí situace, kdy nějaká žena deset let žije na samotě v horách se šesti kočkami, přijde a stěžuje si na deprese."
    Samota v horách se šesti kočkama je můj sen. Pravda, patří k němu dům ve městě, kde bych trávila zimu a taky netvrdím, že samota deset let v kuse. Ale, jako, jo.

    A ano, je to blbka.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SCHWEPZ: Dobrý žvásty. Tahle paní je fakt hodně marná. Zajímalo by mě, jestli ta příšerná dikce, kdy protahuje v podstatě každé slovo víc, než je normální, má být záměr, nebo si to neuvědomuje. Pro mě to je v podstatě neposlouchatelné déle než 10 minut :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: tohle je naštěstí robot, hlasovej výstup čtečky pro nevidomé, odhaduju, některý jsou freeware. Zkoušela jsem to pro hudební produkci, ale na glitchy vocals jsou lepší jiný postupy.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: mně to přišlo spíš jako s úplně náhodnou intonací a rytmem, než vysloveně monotónní, ale mimózně to znělo, to je fakt.
    ZUZKAOU: vole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam