• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A vaginální mapování zjevně moc nevydělává, tak se nabízí kurzy hubnutí!

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A ještě lepší plot twist pro Petru jamunu píču Wolfovou co se o ní nesmí říkat, že je zlodějská podvonice

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Oblíbená telenovela s Animou Noirou má nový plottwist. Instruktor střelby je zapomenut, je zasnoubená s někým, kdo se na fb prezentuje jako krutopřísntý hustomág.

    Víte o něm někdo co je reálně zač?

    https://www.facebook.com/9EV1L
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    FONTAN: jestli pujdes, urcite porid videozaznam :)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    SLAVIDAN
    SLAVIDAN --- ---
    SCHWEPZ: Dobře učinili.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Torop, který před více než třiceti lety ztratil místo u dopravní policie, tvrdí, že při kolapsu Sovětského svazu zažil „probuzení“. V roce 1991 založil hnutí zvané Církev posledního svědectví. Spolu s několika tisíci svých věrných žil v odlehlých usedlostech Krasnojarského kraje. 

    Vissarion, jak se mu přezdívalo, nejprve tvrdil, že Ježíš pozoruje lidi z orbity Země a že Panna Marie „řídí Rusko“. Poté se však za Ježíše prohlásil sám.

    Na Sibiři zatkli samozvaného Ježíše. Třicet let vedl sektu čítající tisíce lidí | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/...kli-samozvaneho-jezise-tricet-let-vedl-sektu-citajici-tisice-lidi-8321619
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    GENTIANA: taky by mě zajímalo, jak se z toho pozná ketamin. Zuzkaou má zřejmě nějakou tajnou laboratoř, kde týrá ubohé překladatelky zajímavýma látkama a dělá si poznámky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Jak se z toho pozná ketamin, nevím, ale prznění strýčkem je trochu ilegální, ne?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ZUZKAOU: Takže když budeš z kmenů stromů sklízet houby jen toho jednoho zvoleného tvaru a pak to sušený a rozemletý vypiješ tak získáš vlastnosti podle toho názvu jo?

    Zajímavé...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a překladatelka je zřejmě na ketaminu...


    "...Není sice uskutečnitelné vrátit čas, abychom si idealizovali to, jak starodávné civilizace možná vyučovaly mladé lidi o sexu, a možná jsme neměli babičku nebo strýčky tak moudré, přesto je možné uvést do praxe základní součásti moudrého uvádění do sexuality. Iniciace by měla začít o celé roky dřív, než nastane cokoli sexuálního...."
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    sexualni-praktiky-quodoushka.pdf | Ulož.to
    https://uloz.to/file/bUXmwHg6uDfM/sexualni-praktiky-quodoushka-pdf
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ARGANNAH: to je reakce na aztecko-incky sex, nebo na vesak na lebky?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jsou situace, kdy být simultánně expertem na předkolumbovské indiány a expertem na alternativní spiritualitu staví člověka do dvou zcela neslučitelných pozic zároveň.

    Jdu si vypláchnout mozek záchodovou kachničkou.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    STENNY: Pravda. Pokud ovšem nepotřebuješ věšák na lebky, v tom případě je nejlepší obrátit se na odborníka.

    Jako že mi přijde, že nějaký diskurs na téma umění šuku proběhl snad v každé kultuře i pakultuře, která to dotáhla dál než ten karikaturový neandrtálec, co táhne ženskou za vlasy do jeskyně. Takže.... tak. Akorát o trubadúrské poezii by mohl někdo něco vědět, nad plkama kolem Kámasútry by se mohl ofrňovat nějaký indický profesor etnologie, t. č. působící na evropské/americké univerzitě, kdežto mezoamerikanistů v okolí, kteří by napsali jedovatý úvodník, moc není a Mexičani jsou špinavci, které netřeba brát vážně a navíc tady nikdo neumíme španělsky. Cultural appropriation a casual racism at its finest.

    Zde bych potřebovala poradit, jestli na tyhlecty kulturně válečné pojmy existuje nějaká příčetná česká terminologie, od doby genderového tuhle a genderového támhle a nápadů typu hostka té šílené újčavě, co se zabývá genderem v jazyce, nejen nevěřím, ale tu hostku a spol. bych tak zabalila do kaktusu a narvala jí ji... no, prostě s ní zásadně nesouhlasím, ale nikdo normálnější mě nenapadá. A anglicismy mě serou.
    STENNY
    STENNY --- ---
    GENTIANA: Já jenom čekám, kdy někoho napadne razit koncept "celá historie středoamerických národů je vylhaná - můžou za to Ilumináti, kteří chtějí pohřbít pravá učení o svobodě a lidském potenciálu." Jinak by někoho mohlo napadnout, že národy, který svým sousedům přinášely Čtyři dohody a lepší sex, by možná neměly se vzpourami poddaných takový problém jako národy, přinášející hlavně nevolnictví, lidské oběti a případně nějakou tu malou genocidu.
    Od civilizací, které měly specifický výraz pro "věšák na lebky obětí," bych si úplně rady do vztahu nebral.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Májové, typyčo. A, teda, směska jakéhokoli učení Mayů, Olméků a Toltéků to je asi jako učení Římanů, Bretonců a socialistů, šak jsou to všichni Evropani, prašť jak uhoď. A henty generace anglicky hovořících předavačů tradice...
    SYMEON: Nemáš snídat.
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: proč jsem si tohle otevíral u snídaně?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SYMEON: no co, speciální yukatánský grizzly!




    A teda asi to fakt nechci číst



    There are 9 types of yoni in Quodoushka book The sexual practices of Quodoushka: Teachings from the Nagual tradition - by Amara Charles (there are 9 types of penis too ) Every type has own temperament, orgasm and emotional needs❤️ and every type is named for some animal #yonipower #zenskeluno #ženskémystériá #yonipleasurepalace #zenskost #shamanism #tantrapriestess #tantra #tantricka #yonimagic #witchesofinstagram #yoniverse #yoniflower #yoniart #quodoushka #womanhood #selfpleasure #wolfwoman #sheelanagig #lilith #womananatomy #zenskasexualita #knazka
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    ZUZKAOU: měla jsi to nalinkovat i s obrázkem obálky. Paní s medvědem na jelenem to totiž dobře dokresluje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam