• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    Diskuse věnující se mapování a výzkumu náboženských kutilů všeho druhu.
    rozbalit záhlaví
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KESHA:
    Hitchensova břitva:
    To, co lze bez důkazu tvrdit, lze také bez důkazu zavrhnout.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Konspirace (25. května 2023)
    https://www.youtube.com/watch?v=ntZlGv_Nkd8
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Ale tady jako bude klid.
    EKG
    EKG --- ---
    KESHA: Vysirat krestany muze byt nekdy marne, ale je to vzdycky zasluzne.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KESHA: nemuzes byt dal od pravdy. Posledni 2 dny jsem prochazel veci, co psal o "sekte"/hnuti, se kterou mam velmi osobnia dlouhodobou zkusenost a radim to k tomu nejprinosnejsimu, co jsem na takovy tema cetl. Cenit zlatem takovy lidi.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Co se týče Vojtíška, narazil jsem na jeho článek Yoga, tantrism, and persecution: MISA, a new religious movement in social conflict

    a je to fakt dobrý. Hodně dobrý - vlastně se divím, že se tak rychle zorientoval a dovedl i dobře vytáhnout esenci učení a z čeho je poskládáno. Je vidět, že nešel jen po povrchu a musel načíst dost materiálů a rozhodně to neodfláknul. A dal mi do souvislostí pár věcí, který jsem nevěděl, takže kdyby udělal něco rozsáhlejšího, tak bych si to přečetl hned.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Věřila jsem, že mi čte myšlenky. Zubařka popsala, jak ji samozvaný léčitel týral a donutil ji zabít ho - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mrtvy-muz-mel-zubarku-tyrat-a-ke-sve-vrazde-ji-donutit-40429805#dop_ab_variant=0&;dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=ITbQyou8DKx-202304261903&dop_id=40429805

    Jako finální move tyrana co je moc slaboch na sebevraždu, donutit k vraždě svoje oběti a poslat je za to do kriminálu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    R_U_SIRIOUS: aTo děkujeme.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    R_U_SIRIOUS: vápník není na loupání v kostech. Z nedostatku vápníku v kostech neloupe a na osteoporózu se používá něco úplně jiného.
    Jestli máš ve farmakologii takový přehled jako v tomhle, tak teda bůch ví, co ti bylo a co ti na to dali.

    No, a jestli ti bylo ublíženo, tak si stěžuj příslušnými kanály, viz SHEALA, nic lepšího ti tu nikdo neporadí. Kňů na to, že psychiatři jsou zlí a mučí pacoše, bude trestáno banánem, takže si to dobře rozmysli. A na duševní choroby jsou tu jiné diskuse.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    R_U_SIRIOUS: pokud to bylo nedávno, navrhuju podat stížnost no... s tím že kdyby něco, jsem členka poradního orgánu pro monitorování práv lidí s postižením, a tyhle věci mají bohužel nějaké kolečko / konkrétní člověk - zřizovatel - jeste neco dalšího - veřejný ochránce práv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: pradon za omezený pohled. Další možnosti jsou třeba právě antipsychiatričtí, svobodní bezdomovci v USA co prostě nemají na lékařskou péči a léky, nebo třeba šikanovaní obecní blázni z tradičních vesnic, když byl svět ještě v pořádku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    R_U_SIRIOUS: to že si se v atace dostal na blbý pavilon a to že v takovém případě zdravotníci dělají svou práci a neřeší to že rozjetý psychotik nechce léky je dost odlišný příběh než " Což také znamená, že pokud nějaký psychiatr usoudí, že odmítá léčbu rakoviny kvůli "nedostatečném psychickém náhledu", tak vás zmlátí do krve a přikurtuje na lůžko také."

    Sorry jako - kdybste antipsychotika neměli, tak jste buď mrtví a nebo zavření v ústavu jak z hororu. Ale jasně - zlí psychiatři se vás snaží zabít ,farma fimry vás drží pod prášky kvůli zisku a nejlepší na to je astrální cestování a posilován své paranoii na internetu.

    A rozhodna za to může nenávist k pohanům.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nekompenzovana porucha laskave vypadne nebo ztichne., nebo bude tropicke ovoce.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KESHA: kecáš, násilím tě můžou zmedikovat pouze pokud jsi nebezpečný sobě nebo svému okolí. Rozhodně ne jen po té, co prohlásíš, že umíš telepatii nebo, že jsi pohan.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAMAHL: nekrm to.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KESHA: Ano, násilím tě zmedikují, právě proto, že personál usoudí, že jsi agresivní/nezvladatelný. Ne proto, že tvrdíš, že jsi telepat. Na to ti, ano, možná někdo řekne, "dej si prášek, debile", ale nebude ti ho cpát násilím. 🙄
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KESHA: Šíříš pomluvy a lži. Žádné "argumenty" ti nikdo nedluží.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KESHA: přestaň spamovat a pusť si libovlný dezinfo kanál.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KESHA: sorry, ale na představy že někdo zmlátí onkologického pacienta po psychiatrickém posudku - na to risperdal zabírá a bude se ti žít výrazně lépe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam