• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    Diskuse věnující se mapování a výzkumu náboženských kutilů všeho druhu.
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    R_U_SIRIOUS: vápník není na loupání v kostech. Z nedostatku vápníku v kostech neloupe a na osteoporózu se používá něco úplně jiného.
    Jestli máš ve farmakologii takový přehled jako v tomhle, tak teda bůch ví, co ti bylo a co ti na to dali.

    No, a jestli ti bylo ublíženo, tak si stěžuj příslušnými kanály, viz SHEALA, nic lepšího ti tu nikdo neporadí. Kňů na to, že psychiatři jsou zlí a mučí pacoše, bude trestáno banánem, takže si to dobře rozmysli. A na duševní choroby jsou tu jiné diskuse.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    R_U_SIRIOUS: pokud to bylo nedávno, navrhuju podat stížnost no... s tím že kdyby něco, jsem členka poradního orgánu pro monitorování práv lidí s postižením, a tyhle věci mají bohužel nějaké kolečko / konkrétní člověk - zřizovatel - jeste neco dalšího - veřejný ochránce práv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: pradon za omezený pohled. Další možnosti jsou třeba právě antipsychiatričtí, svobodní bezdomovci v USA co prostě nemají na lékařskou péči a léky, nebo třeba šikanovaní obecní blázni z tradičních vesnic, když byl svět ještě v pořádku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    R_U_SIRIOUS: to že si se v atace dostal na blbý pavilon a to že v takovém případě zdravotníci dělají svou práci a neřeší to že rozjetý psychotik nechce léky je dost odlišný příběh než " Což také znamená, že pokud nějaký psychiatr usoudí, že odmítá léčbu rakoviny kvůli "nedostatečném psychickém náhledu", tak vás zmlátí do krve a přikurtuje na lůžko také."

    Sorry jako - kdybste antipsychotika neměli, tak jste buď mrtví a nebo zavření v ústavu jak z hororu. Ale jasně - zlí psychiatři se vás snaží zabít ,farma fimry vás drží pod prášky kvůli zisku a nejlepší na to je astrální cestování a posilován své paranoii na internetu.

    A rozhodna za to může nenávist k pohanům.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nekompenzovana porucha laskave vypadne nebo ztichne., nebo bude tropicke ovoce.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    KESHA: kecáš, násilím tě můžou zmedikovat pouze pokud jsi nebezpečný sobě nebo svému okolí. Rozhodně ne jen po té, co prohlásíš, že umíš telepatii nebo, že jsi pohan.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAMAHL: nekrm to.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KESHA: Ano, násilím tě zmedikují, právě proto, že personál usoudí, že jsi agresivní/nezvladatelný. Ne proto, že tvrdíš, že jsi telepat. Na to ti, ano, možná někdo řekne, "dej si prášek, debile", ale nebude ti ho cpát násilím. 🙄
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KESHA: Šíříš pomluvy a lži. Žádné "argumenty" ti nikdo nedluží.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KESHA: přestaň spamovat a pusť si libovlný dezinfo kanál.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KESHA: sorry, ale na představy že někdo zmlátí onkologického pacienta po psychiatrickém posudku - na to risperdal zabírá a bude se ti žít výrazně lépe.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KESHA: Je mi trochu nepříjemné tuhle blbost pomilionté vyvracet. Ale zjevně je to zas jednou třeba. To, co píšeš, šíří kolegové z jiného pracoviště částečně na základě informací cca 20 let zastaralých a částečně na základě vyložených nepravd nebo omylů. Drží se to houževnatě dodnes, aktivně a úplně zbytečně to kurví vztahy v oboru a poškozuje to pověst člověka, který v posledních nejméně patnácti letech odvádí v tomhle státě mimořádně velký, velmi důležitý a velmi špatně zaplacený kus práce. Který je navíc na osobní rovině jedním z nejlepších charakterů, jaké jsem poznala, a který nemá problém zastávat se veřejně i kontroverzních hnutí, pokud má pocit, že je jim křivděno. Zároveň se ale nebojí pojmenovávat veřejně rizika - a navíc ještě působí má teologické fakultě, což je holt automatická pozvánka ke kecům o inkvizici, kterými pak házejí lidé, kteří o jeho životě a praci vědí velké zaoblené kulové.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KESHA: Je vidět, že na pána máš nějakou osobní pifku, ale tvoje kritika neodkazuje na žádné konkrétní tvrzení, které v tom rozhovoru činí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KAMAHL: Novináři potřebujou třaskavé titulky. Už mě s tím začínají štvát. Začala jsem jim normálně vyhrožovat, že jestli ze mě v titulku nebo perexu udělají krávu, odejmu jim souhlas s publikací toho interview. Nevím teda, jestli bych toho opravdu v reálu dosáhla, ale jako bububu to zatím funguje
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KESHA: ten tituelk je celkem zavádějící, není to "hra s ohněm" ve smyslu, že by to apriori odsuzoval. Mluví o nějaké dynamičnosti a emocionálnosti takových projevů, na to to spíš odkazuje. Když si to poslechneš, přijde mi, že se na to dívá celkem nezaujatě, jen novináří potřebovali zase z toho vyvařit senzaci. 🙄
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Tady ještě rozhovor s religionistou k tomu:

    Vymítání ďábla evangelikály je hra s ohněm. V Česku je to ojedinělé, popisuje religionista | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/podcast-vinohradska-12vymytani-dabla-religionista-vojtisek_2304120600_cen
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SCHWEPZ: Jsem si pustil to vložené video a mám z toho úplně secondhand cringe

    The First Demon I Ever Cast Out
    https://www.youtube.com/watch?v=zXu8U5k-Nf0
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    SCHWEPZ: uplnej americkej sen :)

    In 2013, Krick leased a car and moved to Los Angeles to be an actress instead. She landed bit parts, including one in a short-lived reality TV show titled Love at First Kiss from the producer of The Bachelor
    -
    In 2015, she released a throbbing dance single of her own, with a video produced with friends from the church. “I felt God leading me to become a Christian EDM singer-songwriter,”
    -
    (In 2019) Krick prayed over 30 children who had earlier been diagnosed with HIV. “9 of the kids, after her long prayer, we took them to blood tests several times,” (orphanage director) texts. “They don’t have HIV anymore. We thought it was a healing miracle.”

    Krick’s social media is filled with such testimonies of the efficacy of her works. Yet there are those who see no change at all and even Rayani says he was puzzled as to why the 21 remaining kids still had HIV. When asked about this, Krick offers an explanation: “Things are more deep and complex in the spiritual realm than we realize.” She speculates the sick children might be living under a curse, and recommended they renew their faith.

    -
    2023, Evropský turné
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Čas očisty. Apoštolka z TikToku ovládla pražskou konferenci vzkříšení, došlo i na vymítání démonů | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/kathryn-krick-praha-konference-vzkriseni-velky-patek_2304101115_til
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DOGTORRR: a zase nic...
    DOGTORRR
    DOGTORRR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam