• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GENTIANAAštar akbar!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: to zni jako horsi verze priznani iluminatu. Ale tam by na ne vlitl Hermés, Kojot nebo jiny vtipalek mezi bohy a nachcal by jim do stojanku na tuzky.
    ZUZKAOU: a gringove to sezrali i s navijakem. I kdyz ja bych ty papricky strkala jinam.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ZUZKAOU: Matně si vzpomínám, že Aztékové údajně velmi zlobivé nebo vzteklé děti "udili" kouřem z hořících chilli papriček, takže jihoamerická posvátná tradice, heč!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: jako co za masochistu by si dobrovlně způsobil řvoucí batole s chilli v očích.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    STENNY: to doufám že už je čistě pábení pro turisti, aby sázka byla vyhrána a oni se do toh nechali ukecat.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ZUZKAOU: "Ají se často davá do očí i dětem, již od 1 roku, aby měly silného ducha nebo aby z nich vyšly jejich manýry, prostě, když moc zlobí, neposlouchaj, jsou hubatý…" - tak zrovna tomu, že když drzému dítěti pokaždé vetřeš do očí kapsaicin, brzo přestane být drzé, bych teda sakra věřil. Zázrak!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: wut? Orgaizátři té kuturní apropriace taky pořádají obřad chilli do očí. To ale muselo vzniknout tím, že se tedy jihoameriční obchodníci s duchovnem strašně ožrali a vsázeli se, kdo gringům prodá větší blbost, žejo?

Chili do očí – Abuelito Fuego
    http://abuelitofuego.cz/chili-do-oci/

rodinami:)
    Večer lehce unavený z toho všeho jsme se dozvěděli, že na Štěpána se vstavá ve 4h ráno a že Maria, máma od Augucha nám vytře zrak Chili papričkama, tedy Ají, jak se zde říká těmto extra pálivým papričkám.
    Padaly mi věci z rukou a bouchal jsem se do hlavy o vše možné po tom probuzení v 3:30. Došel jsem do jídelny a vypil trochu Guayuzy, povzbuzujícího tradičního čaje. Pomohlo to.
    Maria nám povídala, proč to ají do očí. Pomahá to lovcům a všem, kteří žijí v pralese, aby se nebáli zvířat a zvířata z nich měla respekt. Ají se často davá do očí i dětem, již od 1 roku, aby měly silného ducha nebo aby z nich vyšly jejich manýry, prostě, když moc zlobí, neposlouchaj, jsou hubatý… Také povídala, že ají učí postavit se lidem, situacím, problémům, bolestem, smutkům… tváří v tvář. Povídala nám to vše s klidným hlasem a my se připravovali na vytření zraku.
    Pak přišla ke každému z nás a malou papričkou nám vetřela ají do každého oka… uiiiiii. Opravdu jste tvaří v tvář bolesti, se kterou musíte vyjít, páč se jí nelze zbavit. Je tam a vy se můžete na hlavu stavět, řvát, běžet nebo se jí postavit a doslova jí rozdejchat s tvaří rozpálenou bolestí. Pro našince to vypadá, jako uplný krok vedle, ale zkušennost nám jen potvrdila Mariina slova.
    Ají vám neudělá nic s očima, jen hluboce zasáhne do Vás a Vašeho nitra.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    oslava samhain - dušičky s obřadem ptní chýše a kakaovou ceremonií

Pátek 1.11. 8AAJ, energie hranice, kosmické energie v těle, cukrové třtiny a hojnosti.
    V sobotu 2.11. ISH, energie Matky Země a Ženy, příroda, hlína, voda, a v neděli 3.11. energie Orla, Kondora a Quetzala, den vize.
    Máme tu čas, kdy se můžeme zastavit a uvědomit si díky komu tu jsme a co nám naši Předci předali do našich rukou…
    Toto je čas našich Předků, kdy jim můžeme poděkovat, vzpomenout na ně i na ty kteří již přešli do světa Ducha…

koukám že to jsou předkové všech zemí spojte se, ovšem rozhdně ne naši předkové.

Ano, ano - je to snaha najít si něco vlastního.

Ale...

_
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    VAGABUND: do plasky kroniky
    tejpek uz je ve vazbe, podle kamosky, co tam uci na zakladce, je ted prej hlidaj (skolu) fizlove

Přeju vám všem hezký 11. 11., protože 11. 11. se celosvětově otevírá brána pekel, kdy démoni si osedlají každého jednoho z vás. Já vám všem chci říct, že pokud budu ještě vůbec naživu, tak mě rozhodně nevyhledávejte s tím, že byste měli nějakou naději, že vám pomůžu, protože já se na vás na všechny můžu vys*at,“ vzkázal

„Možná bude lepší, když Faunovi (přezdívka používaná v sektě – pozn. red.) spáchají hromadnou sebevraždu s celou rodinou! S sebou tu Leontýnku (1) zase vezmou. Tak, jak ji přivedli na svět, by ji zase mohli vzít pryč. Protože takhle jako vy tam žijete, my takhle žít už nechceme,“ hrozí vůdce

Plasy: Policie opět v domě sekty, guru mluví o hromadné sebevrazdě | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-plzen/796575/sekta-z-plas-guru-mluvi-o-hromadne-sebevrazde-vezmete-s-sebou-i-miminko-1.html
    CDR
    CDR --- ---
    XCIDER: jojo, krom obvyklé Tartárie jede brutal antisemitizmus, nevím, jak to může fungovat na fb. Zajímalo b mě, jestli je to "jen" důkladně pošahanej zmrd, nebo jestli to monetizuje - nevím jak, třeba tiskoviny, yt kanál, kurzy, sezení.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    CDR: nechutnej zmrd (pokud to neni ruskej bot). reportoval jsem ho FB za hatefull speech...
    CDR
    CDR --- ---
    Tohle je solidni matroš

Totální ezo dezo svine. Neznal jsem. 5000 sledujicich.

Ota Veselý
    https://www.facebook.com/ota.vesely.1238
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    VAGABUND: Žena, která rodila v sídle sekty v Plasích na Plzeňsku, prodělala mozkovou smrt. Seznam Zprávám to potvrdil její syn. Novorozené děvčátko je stále hospitalizované v nemocnici.
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    VAGABUND: colour me shocked

„Linda zkolabovala, přestala dýchat a já teď řeknu to něco, za co bych už mohl být perzekuován, že už psychopatem nějakým jsem. Když jsme sem přijeli, do Ohnivého draka, někdy před dvěma dny, tak v objetí s Lindou mi „bába šedivá“, skrze ni, řekla beze slov, jen skrze prožitek: „Až se jí narodí, tak ji utopím“, řekla „bába šedivá“, která je ve všech ženách. Jsou to démoni, kteří nás ovlivňují, vypínají a vstupují nám do života, abychom nežili láskou. Tak to je.“

Plasy: Z domácího porodu odvážela záchranka matku i dítě v kritickém stavu | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-plzen/794521/domaci-porod-na-plzensku-desiva-slova-vudce-sekty-o-demonech-a-utopeni.html
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    ZUZKAOU: on žije!!!!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAKUB HORÁK ECC #03 Ing. Ivo Aštar Benda: Vesmírní lidé, Gott a evakuace Země
    https://www.youtube.com/watch?v=kEB2ehiGJfo
    VAGABUND
    VAGABUND --- ---
    Tenhle ultramasibl mel puvodne zakladnu v opocne, tam odsud ho domorodci (jestli dobre pamatuju) vyhnali..pak se na chvili zasquatili v plzni doudlevcich, nasledne se premistil do Plas, kde mu mistni ezoman (slovy mistniho kamarada "byl dycky podezrelej - furt cetl stejny ezo knizky, ale nikdy nebral drogy, proste podezrelej" :)) prenechal barak v zastavbe a oni si tam pod hlavickou Ohnivyho draka udelali dalsi "centrum"
    debil zacal chodit po Plasich v prevleku kaspara, natacel se u toho (+treba decka nezletili) a organizovat tam "hudebni dychanky" a zvat tam nachylnou mladez..
    napred se o nich v mistni skole rikalo, ze zerou deti, nasledne decka zjistili, ze ma trampolinu a mixak a zacali se mu tam slezat..
    kamarad dceri (12 let) zakazal k nemu chodit, coz spatne snasela, ale uz dobry..
    na yt mel snad skoro 200 videi, mmj. se snazil nalanarit miliardovyho janecka, kterej se od nich dokonce zdistancoval
    pred par tydny ultradebil vydal prohlaseni, ze sice zmlatil svoji partnerku Gabu, ale ze na to preci ma narok..a smazal (temer) vsechny videa z kanalu..
    plaská zakladka vydala ofiko prohlaseni, ze se po plasich pohybuje nebezpecna osoba (viz pic) a hodne to utichlo..
    dneska jdu z prace a koukam debil rozjizdi propagandaci u nas v ulici 🤦‍♀️
    znate nekdo?
    mam chut na ne zavolat fizli nez nasajou zas nejaky ztraceny hledace :/
    pripojuji stripky, ktery sem posbiral behem poslednich dvou tri mesicu

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Čekání na „soudný den“. Náboženské hnutí Dům Otce mizí z Česka do Jižní Afriky - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/dum-otce-jizni-afrika/
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Nejsmeovce.cz
    https://www.nejsmeovce.cz/

Dobře delulu konspirační webísek, jak když bys to vytvářel random ezo bullshit generátorem
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Čekací listina – Užij si svůj den | Kruh Žena je láska
    https://kruhzenajelaska.cz/cekaci-listina-uzij-si-svuj-den/

Miluška se dala na zpěv. Varování - jen pro odolné jedince. Je to poselství z útržků různých songů, které Miluška přezpívá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam