CABOWITZ: njn, dava to zmysel celkom. najma ta kompaktnost, ked z toho hrajes koncerty. (no na doma by som bol strasne lenivy sa s tym babrat a zapol si reaktor, kde spravim to iste co v axoloti 10x rychlejsie a znie to 10x krajsie)
ale inak proti digitalu nejako ortodoxne niesom, akurat v ramci modularu mi to moc nedava zmysel.
jednak lo-fi digital zvuk ma (narozdiel od lo-fi analogu) moc nebere a vacsina digi modulov mi prijde hodne lo-fi.
potom tiez ta vec, ze vela digi modulov ma kruty menu diving. (a ja som k hardwaru a analogu utiekol aj kvoli jednoduchosti interface. sa clovek viac sustredi na hranie, ked nemusi preklikavat okna a stracat sa v menu)
a potom dalsia vec co ma nebavi je latencia. velmi hojne totiz patchujem feedbacky a pri latencii digi modulov by som z toho mal karplus strong syntezu aj tam kde nechcem :)
(no zase na control voltage processing by mi digital a mala latencia nevadila.)
a jo, zakladnich modulu mam asi nezvykle mnoho, protoze s nima kdyz patchuju, tak jsem tvorivy ja sam, zato kdyz prepinam ruzne mody na braids, tak v principu prepinam cizi zlozite patche a sice jsou (v pripade mutable) dost dobre udelany, no nemam nad nima kontrolu a nebavi me to.
ale jinak mam v systemu aj par ne uplne zakladnich veci. treba jednoucelove moduly na drums, abych byl trochu kompaktnejsi, kdyz to beru na koncert... nebo ne uplne zakladni 24 pasmovy analogovy vocoder modul :)