WTK: ad monotroni :D : kdyz jsem je porizoval mel jsem s nima velky plany , a furt mam .. koneckoncu s trochou snahy a tim jak jsou uz v zakladu open mam levny VCO,LFO,Fltr,FX ... sehnal jsem od VULTa jeho konverzni gerbery (ale ma tam furt par nevychytanej much) a nedavno se mi podarilo uspesne zkontaktovat PulpLogica kterej ma podle me nejlepsi konverzi , bohuzel je to furt na zakladni monotron, skoda ze na netu neni vic info ke konverzi Dua a Delaye ... nicmene snad z nej neco dostanu :D odpovida pomalu ... no a pridana vec z konverze bude jeste 6xRibbon CV/G modul ... 6 prstu sice nemam (ani po vakcinaci :D), asi mozna nektery poslu do sveta .. kazdopadne je to takovej prijemnej bonus z tehle gadgetu
Jinak souhlas se vsim po pises , this is the way ...
Na Peaksy mam PCB (panel vezmu asi od Shaye nebo si udelam svuj) ale vime jak to je s STM a hlavne nechci to delat jako prvni SMD build ... No a o_C chci urcite , vzal bych ho ted i z toho Tvyho vyprodeje ale nemam na to prachy :(
Na ty veci co pises ohledne DLY tak souhlas, PT2399 je cesta, vlastne nejvic budget jsem videl nakej tu AliExpress karaoke desku, zbytek neznam, musim se podivat, diky za tipy