Tak rychle, než na to zapomenu.
Byl to takový ten renní sen, kdy už se člověk budí.
Zdálo se mi o tom, že pracuju v nějaké vojenské firmě. V komlexu, kterej stylem připomínal Black Mesu (akorát trochu více na šrot - skoro až to připomínalo filmy od Zemana a nějak (barevně) mi to připománalo MDK 1).
Dělal jsem tam něco jako zástupce šéfa s specializací na prodej.
Měl přijet jeden velkej, ofiko italskej, zákazník, kterej, ale patřil Čechovi.
To, že je Čech někdo zmínil na meetingu ohledně toho zákazníka a když jsme řešili, co s ním.
Měl přijet se svojí rodinou a kolegama z firmy (kolegové u security).
Na meetingu jsme probrali to, že contract potřebujem a že budeme muset jednat opatrně, protože jak víme, tak dotyčný zákaník je namyšlený a hloupý idiot (ale vysoce postavený).
Nakonec jsme se dohodli, že uděláme simulaci boje a že mu teda pochopitlně řekneme o tom, že to simulace je.
Když přijel a odbyly se formality, spustila se simulace.
Zkuste si to představit doopravdy podle popisu výše, byla to neuvěřitelně slabá simlace na úrovni animace akčních her z 90's, ale ke svému účelu to stačilo.
Jako bojující strany byly pochopitelně 2 tábory našich zaměstnanců.
Simulace probýhala v pohodě a my se na to koukali z bunkru.
Pak přišel čas, kdy se simulace blížila ke konci a tlusťoch (zákaník (koneckonců celá jejich rodina byly vyžraný prasata)) zavelel, že chce na bojiště a že to chce vidět v akci.
Tak jsme tam dojeli, boje finišovaly a nakonec utichly. Na zami se zůstal válet šrot a "mtví".
Tlusťoch něco řešil a ke mě přišel zaměstnanec, jestli bych se na něco nemohl podívat a s něčím jim pomoct.
Vzal mě s sebou a ukazoval mi "synáčka", jak někde stojí a remcá a do toho kope (pokopává a slape) do kolegy, který ležel zamaskovaný nějakou sítí, co připomínala trách.
Já pochopitelně jsem stál za našema lidma a s respektem sobě vlastním jsem oslovil Špeka juniora:
"Hej Špeku, Buřte.... Fatso... Nedělej to. Nekopej do nich."
Fatso na chvilku přestal, pak se podíval směrem k seniorovi a prohodil něco italsky.
Bylo mi jasný, že deal je v prdeli, ale co, za svejma lidma si stojím.
Otočil jsem se pak na seniora a ze zeda jsem viděl, jak si hluboce povzdechl..
Pak jsem se vzbudil..