Mnoho snů. Poslední dobou se ráno budím a pospávám, takže se mi zdá mnoho snů.
Sen 1: byl jsem s rodinou před svoji starou základkou. Po chodníku na naší straně šla cikánka a měla maláho rotvajlera. Takovýho trochu jetýho.
Reflex zavelel, že se ní nechci nic mít, ale pochopitelně pes se ke mě měl, a ona že mi ho dá, když se ten pes tak kě mě má. Nechtěl jsem.
Pak ale k bábě přišel ultra velkej (a taky jetej) dobrman a tomu jsem se pochopitelně taky líbil. Baba, že mi teda v klidu dá jeho.
Ten pes byl fakt velkej, trochu ošklivej, ale tak, že z trochou práce by byl ok a já, mno, já už ho taky chtěl, ale začal jsem nad tím přemejšlet.
Byt, chodím do práce, pes potřebuje běhat. Co na to domácí? Tak jsem zavolal domácím a mám pocit, že to nakonec nevyšlo.
Sen 2: Byl jsem nějakej hrdina na severu (Finsko). Bojoval jsem se zločinem a asi celkem dobře. Pamatuju si, že jak bylo po všem, tak jsem jel na motorovejch saních do svého úkrytu nějde na ledovým jezeře. Ačkoliv to vypadalo dobře schovaný (asi i za pomoci nějakého hi-tech), tak jsem si začal klást otázku, jestli mě tam přeci jenom někdo nenanjde. Nakonec jsem se svalil na gauč se skotskou v ruce a odpočícal.
Sen 3: Byl jsem v nějakým maloměstě a někdo tam znásilnil early náctilenou holku. Po nějaký době se hajzla podařilo najít a zavolali jsme soudce.
Ten přijel a začal probíhat soud. V nějaký úzký mšstský zasedačce. Bylo to zlváštně mixlí, protože soudce působil jako z US (byť mluvil čestky), ale policajti byli Češi.
Všichni jsme volali po hrdelním trestu. Všichni jsme tu holku znali a na děti se nešahá.
Už to skoro vypadalo, že to tak dopadne, ale soudce si na poslední chvíli vzal den na rozmyšlenou.
Sen 4: Opět někde na severu. Koordinoval jsem dronovej a útok po vodě proti russákům. Koordinaval jsem toho už dost, ale tohle bylo důležitý. Měli někde "centrálu" u břehu, tak jsme tam byli s přístrojí to omrknout na živo. Získlaly se informace, které jsme chtěli a plavali jsme domů. Pak jsem se vzbudil.