Dneska se mi zdálo dost bizarní psycho zjevně ovlivněné tím, že jsem před usnutím sledoval Červeného Draka z trilogie Mlčení jehňátek a potom videa na youtubu o bídě Přerova a myslím že i Jaroměře.
Ve snu jsme se projížděli nadzemní dálnicí typickým yellow cab americkým taxíkem a řidič byl takovej dezolátnější Ralph Fiennes. Okolí vypadalo jako Ostrava. Po cestě jsme vedli hovor a nakonec mi nabídl, že můžu navštívit jeho cihlovej, dezolátní byt v něčem co připomínalo Přerov i tu Jaroměř, ale bylo to futurističtější a industrálnější město. V tom městě asi bydlela moje jakási snová přítelkyně, která neodpovídala nikomu reálnému. Týpek byl dost šílenej, ale říkal že k němu může taky přijít. (To se asi zakládá na mých zážitcích z devatenácti let, kdy jsem se v Praze kamarádil s HIV pozitivním pikařem, nejdřív jsem předstíral že jsem před lidma předstíral, že jsem jeho partner, a pak za ním zatáhl i svou první přítelkyni. Věčně nás bral do kasín, kde se na záchodě nastřelil a pak hrál automaty nebo ruletu. A nám vždycky kupoval pití jaký jsme si řekli.)
Ve snu holohlavej Ralph Fiennes měl dvoupatrovej cihlovej byt. Chladnej, neútulnej, bez jakýkoliv výzdoby. Ale měl rozladěný piáno. Do toho šíleně třískal a "zpíval" extrémně hlasitým řevem, což byla hudební produkce něco mezi mnou a Filipem Topolem. Snová přítelkyně říkala, že tohle nevydrží a půjde do svýho vlastního ghetta, ale já s dezolátním Ralphem Fiennesem zůstal a předvedl mu taky svůj um na piáno, kterýmu chyblo pár klapek. Hodně jsme chlastali a nakonec se skamarádili. No a ten týpek vlastně nevypadal jako Ralph Fiennnes, ale spíš takhle. Achjo.