• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERMAIDACo práve teď čtete? Nebo co jste nedávno zajímavého četli a doporučili byste ostatním?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MERMAIDA: Ostudo :) Malo cteni, moc zevleni na netu :) Tu swingers party si urcite precti, bal jsem se, ze to je jen nazev, ale Kotleta se s tim nemaze :) Neco takovyho mi na ceskem trhu chybelo :)
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    LOBOTECH: LOBOTECH: Já na toho Kotletu teprve čekám, začala jsem si občas kupovat knihy na bazaru na Databazeknih. A teď se mi i povedlo dvě nechtěné knihy tam prodat ;)

Jinak mi spolu se swingersparty přijde ještě nějaké ženské románové čtení: Jen jeden den a Než jsem tě poznala..

btw Lobo: tu Zlodějku knih, co jsem od vás dostala jsem taky ještě nečetla :(
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    V tuhle chvíli Dies Irae od Fabiana. Trochu zvláštní military sci-fi, popravdě mám problém se poměrně objemnou knihou prokousat do konce. Kotletova Swingers party mě taky čeká.
    Vždycky čtu jenom jednu knížku v jednu chvíli, další si beru až po dočtení, maximálně občas přeruším knihu nějakým tím komixem - teď na mě čeká nějaký ten Batman, Kasta Metabaronů, Sandman a Lucifer...
    Chtělo by to víc času na čtení a novou knihovnu. Ve staré se prohýbají police ;)
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    A abych začala v duchu klubu - tak jsem "konečně" po bojích s leností se prokousala Hrou o trůny. Od konce července 2014 - do minulé soboty. To byl výkon. Sice jsme v mezidobí přečetla další 3-4knihy (a to nejen ve čtečce)... Ale nečekala jsem, že mi to čtení potrvá tak nekonečně dlouho :-D
    Ale asi se do dalších dílů zatím nepustím :-)
    Teď mě čeká "Příliš dlouhá swingers party" na doporučení ze silvestra od kamarádky :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Já teď čtu Příliš dlouhou swingersparty od Kotlety :) Prvni povídka nic moc, od druhý už se to rozjíždí :)
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    Vítám, všechny příznivce Knih :-)
    Pokud čtete na čtečce, tak vítám i Vás - také ji nakonec vlastním :-)
    Přesto jsme na knihy jako takové nezanevřela, a pořád se mi někde nějaká ta papírová válí :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam