• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    dnes se jeste pripojim, ale zetjra nejsem doma. tak klidne v nedeli :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jak budem mat cas, tak by som vyskusal, ale dnes je rada s uspavanim malej na mne :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Pokud byste nekdo chtel vecer zkusit batalion :D tak jsem tam jako Pather :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Nekde na foru nekdo psal za na ntb se stava to, ze se to prepne na tu integrovanu grafiku, chce to prej manualne vynutit normalni.

Ja mam avg fps kolem 50, takze tady nevim.

i5-3350p, gtx660-2GB, 8GB RAM
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Tak to mám taky tak ...
    Vgaráži mám 60 fps, hupsnu do hry a jdu na 10-15. Přitom mám pocit, že mi to přepína na integrovanou. Včerato bylo bez problému.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja mam na ploche taku ikony My.com Games tak tym to spustam ale fps v poho, v tej zimnej cold strike priemer 45 fps, ale v chate sa ludia stazovali, ze tiez im to dava nizke fps aj na low nastaveni, tak neviem cim to je
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ve hře mi začalo brutálně padat FPS na 10-15
    Jak spouštíte hru?
    Z exe souboru v NB mi to pořád píše, že selhává připojení k severu . .
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nejakym sposobom sa tam daju vytvarat aj plutony, ale neviem jak na to
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tak prvy crash, obrazovka vytuhla, ale slo to ukoncit cez task manager
    VOCKOO
    VOCKOO --- ---
    Alt-tab maká normálně. To že lidi hrajou jak hrajou se asi nikdy nezmění, ale tady je aspoň výhoda, že i když prohraješ a něco zahraješ, tak si slušně vyděláš... takže prohry moc nebolí...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    lidi to hrajou jak hovada...:-) přemejšlim esli nepočkat až na pozdější fázi:?-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    vypada, ze po tom mikroupdate dnes mi nefunguje alt-tab z hry a v jednej hre mi na par sekund zatuhla mys ze s nou neslo vobec hybat ani v menu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me prijde ze WoT trochu zatuchlo, resej se v updatech nesmyslny veci, mapy se neustale menej, pribejvaj bizarni vozitka a pochybny funkce. Problemy gameplay nikdo neresi, problem MM nikdo neresi, problemy botu a modu nikdo neresi. Hraju WoT cca tri roky a za tu dobu probehlo tolik facepalmu, ze to nikdo nespocita.

Nehlede k tomu ze diky svoji velikosti je ta komunita skutecne na presdrzku, vyjadrovani vetsi casti hracu je na urovni pubertaku z xboxlive a voni to asi kolikrat budou stejni lide.

Jedna namitka kterou nesdilim je to, ze WoT je pay to win system. Nemam pocit ze nymand s premiovym tankem a premiovou munici vyhrava vic :) porad je to nymand

DZODZO
    DZODZO --- ---
    WOJTYLA: a este - po jak dlouhe dobe :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: co tě znechutilo na WOT?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    http://armoredtalk.com/ je takova obdoba FTR pro wotko

takze tam to urcite bude, pripadne primo ta jejich sajta je na news taky v poradku
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SOLNAKAR: nieco je napisane tu, ale nie su tam ziadne konkretne datumy http://aw.my.com/us/news/general/early-access-producers-letter

najlepsie je asi sledovat forum, tam su najcerstvejsie informacie, SilentStalker sa tomu celkom venuje
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Já se furt nerozhodl, jestli a případně jakej balík pořídit. Ten malej je o hovně, protože je to vlastně jen přístup do EA a investovat 800 nebo 1800 do hry, která mě nemusí bavit (po znechucení z WoT) se mi nechce :(
    Navíc teď na týden jedu pryč a z prvního kola EA nic mít nebudu... Ví se něco o tom jak bude EA pokračovat?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    FRK_R23:
    DZODZO: Dík, už jsem na to přišel. Mám pocit, že teď mám jednoho velitele na dvou tancích...
    Uvidím zítra, až bude v bitvě, jestli en druhý bude bloklý.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jak pise, kliknes na commandera a pod fotkou ma Switch, akurat u posadky to nejde, tam sa da zmenit akurat fotka a ich meno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam