• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: jj, na jednu stranu dobry ze muzes vyzkouset premiaky, nicmene to ze je tam nechaj viset, a neprimo timto budou kazit MM a hrani obecne necekal nikdo.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    plná garáž pičovin,nějak jsem se přestal orientovat ... :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno ja to uz nehraju, vcera dve bitvy s tier 3 premiaky, dneska jedna s 4tier premiakem. Moc malo hracu na odpovidajici chovani hry. Zitra si dam par bitev s tier5 premiakama. Aktualne je to ale nehratelne.
    A brecez ze tanky jsou plastove v EA3 fazi mi prijde usmevne. Jsme tady velmi velmi velmi vzdaleni open bete, a tydle graficke ficury se jeste budou doladovat
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Tak jsem si vyzkoušel ty prémiáky a tím se dostal do bitev s artinama a jestli tohle je odpověď na arty ve WoT, tak nasrat. První bitvu jsem si ani nevystřelil, každých deset sekund hláška, že to na mě letí a do toho ještě někdo s raketama.

Jinak krajina hezká, tanky naprosto hnusný, vypadají jako plastové modely, co vypadly z krabice od lupínků a celý mi to přijde o level větší arkáda než WoT.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi s tím končím. Každá nová mapa je přeplácanější, než člověk zjistí která část cíle mu kouká, je půl hry v prdeli. Z 75% mapy se nedá střílet kvůli depresi. Mezera mezi šutry pohlcuje střely. Hra je to pěkná, ale v tuhle chvíli dost nehratelná. Ta složitost map vede k tomu, že si každý najde své místečko a nehne se odtud.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    to zhalo-s nie je marne vozitko, mam ho v tom baliku do openbety, tak aspon bude nejake schopne TDcko do zaciatku hrania
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    THUNDARR: asi proto ze wot ma engine z roku jedna dve. Crysis engine je mnohem narocnejsi
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    LIQUIDFREAK: nahovno, vcera jsem chvili jezdil a zacala se mi v tomhle teple prehrivat grafika ... se snad poseru z toho ... zajimave ze wotko mi jede v poho ... :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska k vyzkouseni 3ky premiaky, zitra 4ky, pozitri 5ky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Early Access 3 Update and Extension | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/early-access-3-update-and-extension
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: a ty mamlas :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: hovno.ty jsi zabil gargamelko.ty jsi řízek
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To je zabugovaný nebo co?
    Tanky o kterých vím, ale z kterých nekouká ani anténa mi to nandaj během 20 vteřin
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: mozno to budu este upravovat, tam v nejakom tom ich digest denicku pisali ze z nejakej arty spravili TDcko lebo jako arty sa to hralo napicu...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak nevím, dal jsem na VBL PTŘS a mám z toho divnej pocit.
    Jako scout a nosič PTŘS, který musí stát při odpalu mi nejde moc dohromady.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: jakto kdyz vikendy maj byt nonstop
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Sladká pomsta :-)

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak už je to dole
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mě to vykoplo uprostřed hry a už se nemůžu přihlásit. Přitom server jede
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: To byl český videopořad na pokračování, který sledoval dění ve WoT, probíral mapy a taktiku, v každém díle bylo nějaké vozidlo z WoT. Vedl to čověk X, uváděl pan Y (myslím Nobody) a paní Z. Po nějaké době si toho všiml WG a pravděpodobně nabídl honorovanou spolupráci. V tom okamžiku byl pan X odstraněn za aktivního přispěni (možná vedení) Y a Z a některých lidí na neofiku. Padaly argumenty, že se tomu nevěnuje a podobné sračky.
    Na fóru se strhla mela pan X se bránil, opozice se zaštítila jakýmsi tajným dodatkem ke smlouvě s WG.
    Mě osobně to připadalo, že WG si koupil potencionální platformu pro kritiku klasickým palácovým převratem.
    A jako vždy šlo o prachy.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: Ja taky nejsem vsevedouci. Treba nevim co je ci byl tankodrom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam