• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Open beta nevim jeste kdy bude, ale meli by spustit taky Public Test Server

pred OBT bude jeste posledni wipe, takze az se to otevre pro vsechny, zacnem vsichni od piky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FRK_R23: a kdy to spustěj na plnej knedlik? zustane v garáži to co se vyjezdí ted i v plny verzi?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    zejtra zacina EA4, servery pobezej nonstop a byl wipe
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    halejte tak jak to vypadá hraje se nebo ne?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Question: Are there plans for South Korean and South African tanks in Armored Warfare?
    Answer: Definitely.

Developer Questions & Answers 6 | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/developer-questions-answers-6
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: jj, na jednu stranu dobry ze muzes vyzkouset premiaky, nicmene to ze je tam nechaj viset, a neprimo timto budou kazit MM a hrani obecne necekal nikdo.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    plná garáž pičovin,nějak jsem se přestal orientovat ... :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno ja to uz nehraju, vcera dve bitvy s tier 3 premiaky, dneska jedna s 4tier premiakem. Moc malo hracu na odpovidajici chovani hry. Zitra si dam par bitev s tier5 premiakama. Aktualne je to ale nehratelne.
    A brecez ze tanky jsou plastove v EA3 fazi mi prijde usmevne. Jsme tady velmi velmi velmi vzdaleni open bete, a tydle graficke ficury se jeste budou doladovat
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    Tak jsem si vyzkoušel ty prémiáky a tím se dostal do bitev s artinama a jestli tohle je odpověď na arty ve WoT, tak nasrat. První bitvu jsem si ani nevystřelil, každých deset sekund hláška, že to na mě letí a do toho ještě někdo s raketama.

Jinak krajina hezká, tanky naprosto hnusný, vypadají jako plastové modely, co vypadly z krabice od lupínků a celý mi to přijde o level větší arkáda než WoT.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi s tím končím. Každá nová mapa je přeplácanější, než člověk zjistí která část cíle mu kouká, je půl hry v prdeli. Z 75% mapy se nedá střílet kvůli depresi. Mezera mezi šutry pohlcuje střely. Hra je to pěkná, ale v tuhle chvíli dost nehratelná. Ta složitost map vede k tomu, že si každý najde své místečko a nehne se odtud.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    to zhalo-s nie je marne vozitko, mam ho v tom baliku do openbety, tak aspon bude nejake schopne TDcko do zaciatku hrania
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    THUNDARR: asi proto ze wot ma engine z roku jedna dve. Crysis engine je mnohem narocnejsi
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    LIQUIDFREAK: nahovno, vcera jsem chvili jezdil a zacala se mi v tomhle teple prehrivat grafika ... se snad poseru z toho ... zajimave ze wotko mi jede v poho ... :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Dneska k vyzkouseni 3ky premiaky, zitra 4ky, pozitri 5ky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Early Access 3 Update and Extension | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/early-access-3-update-and-extension
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: a ty mamlas :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    MADDOGCZ: hovno.ty jsi zabil gargamelko.ty jsi řízek
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To je zabugovaný nebo co?
    Tanky o kterých vím, ale z kterých nekouká ani anténa mi to nandaj během 20 vteřin
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: mozno to budu este upravovat, tam v nejakom tom ich digest denicku pisali ze z nejakej arty spravili TDcko lebo jako arty sa to hralo napicu...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak nevím, dal jsem na VBL PTŘS a mám z toho divnej pocit.
    Jako scout a nosič PTŘS, který musí stát při odpalu mi nejde moc dohromady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam