• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    WOJTYLA: nyx klan uz tam je, akurat uz si nepamatam kto mi posielal pozvanku
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    WOJTYLA: nesouhlasim, AW vzdy bude tahat za kratsi konec ..., tak to bude ... jsou to taky HW naroky, a misty preplacany mapy , jsou sice pekny, ale ten tank prakticky nevidis strilis po obysu, ktery se ti vysviti ... , .. uvidime .... ja si to obcas zahraji ale na prdel jsem se z toho zatim neposadil. Kdyz jsem cetl ze testerum z alfy budou rozdavat premiovy tank, pak vidis ze to bude v soutezich a buhvi cim jeste ... sorry ale tenhle pristup se mi nelibi ... to samy s early access kupovanim .
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    THUNDARR: WOT se pro me poslední dobou stává jen honem za trefením nákýho weakspotu všechno přes hranu kopce či duny a nebo na armor... do toho OP artyny ne 8 - 10 tierech, WG přístup je nerf pene, nerf přesnosti, plat kupuj premiový učty, tanky, zvýšení zkušeností, AW mapy me zatim bavej hodně, mám dojem že se to fakt jezdí pro zábavu, nikdo to extra nehrotí... WOT je s naprostou jistotou za horizontem... ten nastává po fazi budovaní fáze milkingu co to pujde... to už lepší nebude... všechno už pujde víc a víc do pruměru a šedi... jsou už moc velký na nejakou zásadní změnu... a bojej se... Letadla - pruser utopenejch hromada peněz, budou je zavírat, lodě? taky žádnej velkej uspech, tanky je jediný co je drží... jsou moc velký přežraný prase... a už to nejsou hladový vlci... ted hrajou vo to co udržej... myslim si že tam nebude pekná atmosfera... a strach vo další ztráty se bude promítat do hry...

no nic:-) nejsme tu v klubiki o WOT, že... takže kdo založí AW NYX Klan?:-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    THUNDARR: ono je to tam uz teraz, same "idiot players" "noob team" ... je to jako mor :)

v piatok som hral m113 proti trojkovym tierom a nejaky debilko mi tam nadaval za to za co ja nemozem - ked ma matchmaking hodi s tier 1 proti tier 3 tak to nie je moja vina :)
    ... no dopadlo to tak ze debilko umrel po par minutach a ja som si dal 3 killy s tym orezavatkom, hlavne ziadne emocie :D
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    WOJTYLA: no hratelnost wotka je pro mne stale lepsi a zabavnejsi ..., uvidime casem, nicmene wotko serou hlavne troll lidi, a pri online hre to bude vzdy ...., a kdyz se otevre AW verejne bude mit stejny lidi jako WOT ..., nevim jak moc a o kolik to bude o penezich, nicmene kazdy musi vydelavat D: ...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: Cim vic do toho clovek vidi tim vic ho to sere :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    THUNDARR: ale to jistě je proč by nebylo... me osobně WOT nejak začalo srát strašně...
    THUNDARR
    THUNDARR --- ---
    WOJTYLA: ja AW jezdim, denne par bitev, stale si myslim ze to jde hrat zaroven s WOTkem ...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jo a četu pokud by nekdo, tak bych dal... TS mám i svoje kdyžtak...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mimochodem už je AW Nyx klan?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak to zas zkoušim hrát páč WOT je pro mě nák poslední dobou nehratelný... tak uvidim todle... jen hrozný jak člověk nezná mapy, nezná tanky, kam to střáíletz do a jak,... šílený se zas všechno učit znova:-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Object 155 – An Exclusive Early Access Reward | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/object-155-exclusive-early-access-reward
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: todle udajne nedelaj, maj pristup k nejaky databazi techto poznatku. Nicmene mas pravdu
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: pokial beru do uvahy aj naklady na preskumanie vozidiel (povozit sa, vystrelit), aby ziskali podklady, tak to nie je az take nerealne
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LOLOLOLOLOL

Originally Posted by Silentstalker View Post
    -vytvoření jednoho vozidla do hry by jednomu člověku trvalo 10 měsíců nepřetržité práce
    - přidat jedno vozidlo do hry stojí v penězích víc než průměrné Ferrari
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem overoval a pro majitele founder packu se obt premium spusti jak se poprvy lognou do hry. ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTYLA: si vyzkousej lehky tanky nebo ty skautici AFV :) to lita jak formule :)

ta prehlednost me ze zacatku taky srala, ale uz jsem si zvyknul a nemam s tim vyraznejsi problem. i ve wotku obcas pres stromy nevidim tank :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ted jsem si dal nejakou tu uvodní misi t 64 a ten tank se vubec nehejbe ty vole:-) anvíc mi neni jasnej mechaniosmus zasahu, furt je ta grafika tak přeplacana že se v těch čárách a bervičkách nevyxznám...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRINDAINE: Tak toho 13. se tyka rusaku, EU/NA bude krapet pozdejc

Hello guys,

today, the Russian portal announced the Open Beta – it’s starting on RU server on the 13th of September.

What that means: CIS players can log on to Russian server now freely without any limitations. The RU server is intended for CIS players only and is not suitable for EU/NA players due to the following reasons:

– server location (poor ping)
    – language barrier (the server supports Russian language only)
    – player environment (players only communicate in Russian)
    – no support (support service is only available in Russian)

Russian OBT will run the same client as we do have in Early Access 5. Our Open Beta will come a bit later after EA5 ends, there won’t be much delay. Our OBT date will be announced a bit later as well. With that being said – see you on the battlefield!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GRINDAINE: Jak jsem koupil, tak prodavam

vic clanek, trochu me tam mate to Project Armata, tak jestli si to nepletu
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    FRK_R23: Těžko, když EA 5 trvá do 20. září...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam