• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale to rozbalování trvá už hodinu ty vole :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem dal v práci po šichtě eště dvě hry a je to zábavný celkem :) takže jsem doma pustil stahování, zrušil seed a měl jsem to na disku za pár minut.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ajaja, jsem to stopnul a jdu se vzekat na wotko
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já si budu stěžovat!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BIO23: cely to restni. Nejak jim to zlobi.. Ja ted dal dve bitvy a vypnul sem to
    BIO23
    BIO23 --- ---
    authenticating please wait... jak dlouho? už jsou to minuty
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: az v obt
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tož jsem dal jednu hru, vyhráli jsme. a co ta vodměna?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    game instalation step 1 of 3
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem zjistil, že v práci už jsem měl klienta staženýho asi 15GB, vůbec nevim kdy a jak jsem to spouštěl :) tak jsem to teď dotahal, jelo to cca 600-700kB, takže žádná sláva. jo a už jsem ve hře
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EU server ted stejne nejede. Authentication failed.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno jo, je to trosku pruser pac to dvakrat nevychytali. Sam sem to stahoval 2x tak dlouho. Holt jeden z poslednich preOBT updatu s kritickimi zmenami.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no vsak ja budem dnes vecer pokracovat v stahovani, ale to bude zasa dalsich 20% ... cez vykund musim na slovensko, takze predpokladam, ze si zahram tak dalsi tyzden v stredu :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    DZODZO: tsss, to stahuju nepretržitě od včera večer :/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ja som vcera preinstaloval komplet widle, takze idem nacisto, ale na mojom cikanskom internete sa to stahuje pomaly, vcera som za 2 hodiny stahnul asi iba 20%
    BIO23
    BIO23 --- ---
    takže ted to stahuju jen na 2 dny a pak budu to 20GB peklo stahovat zas znovu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Panove, zapnete launcher. Vpravo nahore je ikona nastaveni kde v druhy zalozce kompletne vymazde AW data, tedY zatrhnout, tlacitko delete a restartovat launcher. Pak to uz sosne spravne. Vsude to psali, na hlavnim webu, v launcheru a tak dale. RTFM :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: no toto presne mi robilo pri ktoromsi update v EA, stale dokola to zacinalo stahovat znova a znova kvanta dat, to som asi tyzden updatoval, nez som si mohol zahrat :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak prd, teď mi to po stažení 17 GB napsalo, že instalace selhala a chce to dalších 16 GB.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Asi to už prubnu :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam