• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ten mm bude mozno sposobeny aj tym nedostatkom hracov, predpokladam, ze az sa to ustali a bude dost hracov, tak to bude lepsie, napr. pocas toho crazy vikendu s 8 boli losy ze som tam strielal tier 4 :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: mno ale to neni chyba ani my com, ani rychlosti internetu obecne ale chyba lidi, ze uz jsou tak kurevsky lini az skoda mluvit :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Nejde o data imho, podle me de o to ze se vetsine lidi nechce na dva dny neco instalovat, aby to za tejden museli zase reinstalovat. A ze to urcite bude lepsi. Takze si myslim ze vetsina lidi si proste pocka na spusteni OBT a to bude teprve pravej stress test :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: JJ, bohuzel se ukazuje ze todle wot 2.0 nebude konkurenci wotku ani nahodou.. Dominuji rychle sfine s autoloadem, extremnim dohledem a raketama co davaj za stovky dmg. PVE je dobry tak max na vyzkouseni novyho tanku nebo pro uplny zoufalce co nevi kera bije a kdyz ti dava osmickovej tank bomby za 800 ve chvili kdy mas vytopovanou osmicku s 2500hp, to proste ztraci smysl se tomu venovat dlouhodobe. Jako pro mne osobne je to hra zabavna avsak stale znacne nevyrovnana. Nemluve o jeste horsim MM, kdy ve wotku potkavas +/-2 tady te to hodi klidne +/-3 nebo i vyjimecne 4.
    PRAASHEK: tak jsou extremni pripady jako napr ty, ale vem si ze dneska instalacka singlovky ma 50-60GB (gta V - 65GB) a zahrajes si ji tak 10 hodin. 20gb je fakt hovno na vcelku rozsahlou hru.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale bavilo mě to víc, než wot. ale ne zas až tak moc. navíc jsem zkusil max tier 3
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: no já to kupodivu v práci stahoval na noťas cca 600kb/s, doma to pak jelo skoro nad rámec mojí linky (200Mbit/s), takže to bude dost vrtošivé asik :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: tohle je dost zvlastni nazor v dobe rozsireneho broadbandu.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: nakonec na tři :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: To se imho neni cemu divit, kdo by to stahoval na dva dny
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    uvidime, co to chalani wotkari cez vikend skusali, tak vraveli, ze dobre, ale ze ostanu pri wotku :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno, prej byl extremne malej zajem o stress test a tank zdarma tak sem zvedavej s kym budem v obt hrat..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Zejtra prej oznamej datum spusteni OBT
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak to jsem toho moc nestihnul :-( 7 bitev
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    AW jede nebo ne?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    no tak sice je to větší legrace, než wot, ale vlastně mě to na tier 3 už omrzelo. radši si jdu zalítat na warplanes, i když to je teda taky hrozná demence
    BIO23
    BIO23 --- ---
    nějak mě to zatím nechytlo (ale to ani WOT zpočátku)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    prodloužili stresstest o den btw
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    neboj, to sa zlomi, este par bitev a budes ma 44% ako ja :P
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Padněte na kolena!!
    Mám 100% win :-) (a 5 bitev)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam