• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Padněte na kolena!!
    Mám 100% win :-) (a 5 bitev)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: retrofity su trvale, akurat tie vyskumove stromy su take celkom sialene, aby si mohol ziskat nejaky vyssi level, tak musis kdesi vyskumat cosi na uplne inom vozidle, aby sa ti to odomklo
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem dal medium detaily a jedu na 62°C... PARÁDA!!
    Garáž se krutě změnila, ale snad se tím proberu.
    Retrofits jsou trvalý nebo jednorázovky? Myslím, že trvalý, ale AJ nic moc.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Dal jsem jednu hru na noťasu. Jelo to v pohodě, akorát opět GPU 80°C. Pak jsem zjistil, že jsem měl v nastavení všechno na ultra. :-)
    Zarazilo mě, že automatický kanon střílí jednotlivými ranami - nějaké nastavení? Nechce se mi klikat myší jak zběsilej.
    Mám tam 4 prémiáky , 8000 goldů a asi 30 mega stříbra ... ale pojedu hezky od T1, musím to dostat do ruky, lodě jsou přeci jenom trochu jiné.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Question: When selling a vehicle, will it be possible to save secondary crewmembers’ progress, not just the one of the commander?
    Answer: Not for now. On the other hand, garage slots will not be monetized – therefore there is no reason to sell the vehicles you want to keep. Improved filters will help you in selecting which vehicles you want to play.

Armored Warfare question and answers ranging from crews to bases to upcoming vehicles - Armored Talk, an Armored Warfare blog
    http://armoredtalk.com/...are-question-and-answers-ranging-from-crews-to-bases-to-upcoming-vehicles/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ale to rozbalování trvá už hodinu ty vole :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem dal v práci po šichtě eště dvě hry a je to zábavný celkem :) takže jsem doma pustil stahování, zrušil seed a měl jsem to na disku za pár minut.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    ajaja, jsem to stopnul a jdu se vzekat na wotko
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já si budu stěžovat!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BIO23: cely to restni. Nejak jim to zlobi.. Ja ted dal dve bitvy a vypnul sem to
    BIO23
    BIO23 --- ---
    authenticating please wait... jak dlouho? už jsou to minuty
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: az v obt
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tož jsem dal jednu hru, vyhráli jsme. a co ta vodměna?
    BIO23
    BIO23 --- ---
    game instalation step 1 of 3
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jsem zjistil, že v práci už jsem měl klienta staženýho asi 15GB, vůbec nevim kdy a jak jsem to spouštěl :) tak jsem to teď dotahal, jelo to cca 600-700kB, takže žádná sláva. jo a už jsem ve hře
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EU server ted stejne nejede. Authentication failed.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno jo, je to trosku pruser pac to dvakrat nevychytali. Sam sem to stahoval 2x tak dlouho. Holt jeden z poslednich preOBT updatu s kritickimi zmenami.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no vsak ja budem dnes vecer pokracovat v stahovani, ale to bude zasa dalsich 20% ... cez vykund musim na slovensko, takze predpokladam, ze si zahram tak dalsi tyzden v stredu :D
    BIO23
    BIO23 --- ---
    DZODZO: tsss, to stahuju nepretržitě od včera večer :/
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ja som vcera preinstaloval komplet widle, takze idem nacisto, ale na mojom cikanskom internete sa to stahuje pomaly, vcera som za 2 hodiny stahnul asi iba 20%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam