• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: WOJTYLA: Ach tak. Proto mi to neslo, chapu v poho. Tydle technicke se vyresi casem, tak jako tak si nemyslim ze to nekoho z vas, mne nevyjimaje, nejak extra chytne. Jako dat si par bitev for fun proc ne ale jezdit desitky bitev denne, takove ambice v aw sam osobne zatim nemam.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: vycházel jse z toho že to bude jako ve WOT kdy faktický veleni v klanu a nábor a všechno maj pravomoc dělat ty nejvyšší dustojnici a ja se do toho nebudu montovat
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: no já te povýšil jak to jen šlo, neudělal jsem te majitelem klanu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    J tak to maj urco bugly pac tobe asi zustaly secky prava a na mne se neprenesly korektne. To se nejak vyresi casem. Zatim bych tomu neprikladal velkej vyznam.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dokažu zmenit obrázek na nákej předdefinovanej tam (asi 20 trapnejch ikonek maj), dokažu zmenit mottto - to jsem tam dal jen první co me napadlo páč to bylo mandatory field a dokážu zmenit tu daily message
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    moto já zmenit dokazu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ani moto nejde zmenit, mod tez ne. Podle mne to maj nejaky zabugovany
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: jj uz sem rozeslal pozvanku zbytku z nastenky. Dik. To jmeno zkusim poresit se ss ale nech tomu den dva esi se nevyjadrej ze to pude do budoucna nebo tak
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zaroen neni možnost nashrat svuj obrazek klanu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: pokud máš možnost zaridit zmenu nazvu bokem, skoro bych hlasoval pro.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: a jo vidim, taže ted mužes prijimat do klanu a vsechno?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vono koukam ze funkcnost je nejaka dojebana. V EA sel udelat leader a par oficiru. Tady to nejde zatim :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Ale koukam ze mne jsi povysit zvladl. Kdyby ti nikdo nereagoval, zkusim to poresit se silentem tu zmenu
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: aha tak to asi nák zafungovalo se zpožděním? klikal jsem na to asi 6x u tebe:-) jdu se mrknout
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: Mno jo, tydle fičury sou holt este v plenkach
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak nazev klanu zmenit překvapivě nejde... zjištuju možnost deletu klanu a založení znova... zároven zjištuju jak se povyšuje, respektive proč povyšování nefunguje.

Support AW je naprosto ale naprosto tragickej.... odpovědí na pulklu toho ticketu, případně pošlou jen strojovou odpověd že pro me nemužou nic udelat...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kurva vyzkoumal jsem T62 a nejsem s ni schopnej přeží dýl než minutu... hned mrtvej...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ty mise mi přijdou celkem fajn na naučení mechaniky hry s tim tankem... sidescrap a tak... ne že by to k něčemu s tim papírákem T55 bylo:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    delám na tom
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    hlasim že nefunguje povyšování v batžtalionu a zároven nevidim nikde možnost změnit jmeno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam