• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Akorát mi není jasný, kdy se varování rozsvítí. Jestli musí mířit přímo na ně nebo stačí mít zaměřovač v nějaké vzdálenosti
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nejde o to se rozjet, stačí tě sledovat. Chce to měnit směr a rychlost. Mně se relativně osvědčilo po rozsvícení značky tak 3-4 vteřiny nedělat nic a pak se hnout. To ho ukolébá a pustí ji na tvoji pozici. Předpoklad je samozřejmě, že neměl zaměřeno poblíž
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jinak to jejich slavný hlašení artyn je v pomalym tanku stejně napíču páč se nestihneš rozjet...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: no to je na nejaky ten Renowned status ti odomyka dalsie vozidlo v strome, ale tamtie progresy ti odomykaju nove stromy, ked si tie vetve pozries, tak to nie je tak ze by si z tier 2 siel na nejaky tier 3 ale zacinaju tam nove vetve
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    MADDOGCZ: Protože něco jezdím už jen kvůli tomu ....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: To já vím, ale nečtu to. A na co je tam teda těch 100% nahoře?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: no ked si pozries ako sa pocita progres na vyskum tanku, tak to nie je naviazane na predosly tank, ale napr. dat X dmg zo vzdialenosti Y metrov s vozidlom tohoto typu a tohoto dealera, tiez uz tam mam vyskumane nejake tier 3 tanky a tier 2 este nemam ani jeden elitny
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Však ano, tanky, které nemám hotové (elitní a 100% výzkum), mám označené jako favority. A těch je právě teď tolik.
    Nejvíc mně překvapilo, že jsem současně mohl koupit T54 a T-62, které jsou za sebou ve stromu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    T64 se pohybuje jak Maus... strašny...
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    MADDOGCZ: Je to titul, keterej můžeš používat před nickem...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: vsak s tymi lowtiermi potom nemusis jazdit, ja cakam az vyjazdim tier 1-2 a potom si ho v garazi odskrtnem aby som ho vobec nevidel

pocitam ze jazdit budem akurat potom s tymi hightiermi az ich niekedy za par rokov vyexpim
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Jako vždy jedu vše, takže v tuhle chvíli mám v garáži cca 12 tanků, co čekají na double ...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    S M41 jsem vyexpil nějakého bulldoga, k čemu to je?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: WOJTYLA: Ach tak. Proto mi to neslo, chapu v poho. Tydle technicke se vyresi casem, tak jako tak si nemyslim ze to nekoho z vas, mne nevyjimaje, nejak extra chytne. Jako dat si par bitev for fun proc ne ale jezdit desitky bitev denne, takove ambice v aw sam osobne zatim nemam.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: vycházel jse z toho že to bude jako ve WOT kdy faktický veleni v klanu a nábor a všechno maj pravomoc dělat ty nejvyšší dustojnici a ja se do toho nebudu montovat
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: no já te povýšil jak to jen šlo, neudělal jsem te majitelem klanu...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    J tak to maj urco bugly pac tobe asi zustaly secky prava a na mne se neprenesly korektne. To se nejak vyresi casem. Zatim bych tomu neprikladal velkej vyznam.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    dokažu zmenit obrázek na nákej předdefinovanej tam (asi 20 trapnejch ikonek maj), dokažu zmenit mottto - to jsem tam dal jen první co me napadlo páč to bylo mandatory field a dokážu zmenit tu daily message
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    moto já zmenit dokazu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ani moto nejde zmenit, mod tez ne. Podle mne to maj nejaky zabugovany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam