• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: jj, MBT jsou na PvE, vsechno ostatni na PvP. Proto mam taky odjezdenou vetsinu na PvE.) A PvP ted v podstate jezdim jen ze Zhalem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: Mno vono je pve zabavny, uz jen no rng s tim dela paradni vec nemluve o velkem poctu enemaku a clovek si zablbne. Mam mozna 50 pve misi a delam je vesmes jen na daily a uz to zacina byt nuda. Na druhou stranu v parte to bude samozrejme mnohem vetsi paradicka :) A pvp to neni ale pvp je ted podle myho nej hrat v tudle dobu pac potkavas mraky novacku co nemaj posadky, vyexpeny tanky atp. a HLAVNE je diky tomu do tieru 4 paradne vyrovnanej MM coz je super. Samy trojky, dvojky nebo ctverky to je prave lxs.
    A k MBT, bohuzel je ta hra konstruovana jako hra na rychly bitvy s rychlyma sfinuchama, nicmene mapy jsou na to extremne nevhodne nemluve o spoluhracich takze mbt tady budou dycky na poslednim miste. A to mne sere pac to je jedinej duvod proc to hraju, pekny MBT stroje ve hre. Kdyz te ale vecne vyndava neco co nevidis raketama nebo zasobnikem za tretinu hp, tady se pro mne osobne ztraci veskera zabava.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja byl tejden nemocnej a jezdili jsme v 5ti - vetsinou v 4-5 MBT se stejnym tierem. Slo to jako po masle a celkem me to i bavilo, ale PvP to neni, no:) Jenze me ty MBT od tieru 3 vejs prijdou, ze se proste do PvP nehodeji.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: Ty jedes, gratz. Mne to pve moc nebavi i kdyz je fakt ze hard je dobry challenge, bohuzel ale casto bejvam namixovany jako treba jedinej mbt s mekkousema apod. a to pak ty hry stoji za hovno. PVP je proste PVP.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Teda musim rict, ze PvE na hard je epickej XP grind. Od vcerejska mam v garazi Challengera I a XM-1. Jen je problem, ze nemam chut s nima nejaky PvP hrat,.)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mi na premiaku dingla posadka na lvl 3 a zjistil jsem ze tam neni zadny talent, asi az na dalsim levelu. Hmm, to sem vubec netusil.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Drobné vylepšení:

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem zkusil PvE :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: Nebo http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?27215-Commanders-Skills
    MADDOGCZ: Nesmysl si myslim, vetsina vyssich tieru kery potkavas ma veze docela tvrde i bez ery. Leda bys trefil zadek coz se dost blbe praktikuje. Stejne jako nejake realne mireni shora. Vono taky 1 vterina kdy tank stoji 300 nebo 500m to je taky rozdil :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jo a dočetl jsem se o způsobu, jak ochcat s PTŘS reaktivní pancéřování. :-)
    Při vypuštění mířit vysoko do nebe, napočítat 1 vteřinu a zamířit na cíl. Raketa pak probíjí zeshora ...
    No nevím....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Koukám, že výraz epileptické se ujmul :-)
    Taky mi to s nimi nejde, Dneska kromě double jezdím AMX 10 a BMP-1 a spadnul jsem z 57 na 53%.
    Zítra zkusím to TD :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA:MADDOGCZ: Mno ta hra je delana prave pro tydle WOJTYLA: vozitka.. Coz znamena ze mbt bude mene a mene a mene a mene a ja se na to vyseru :D Mne tydle epilepticke autolamy moc nebavi..
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: tendle spoter je gut

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    WOJTYLA: Ano, o tom píšu od začátku, že mně to sere tak, že by to mohl být důvod skončit.
    Nejdřív hledáš půl dne místo, odkud se dá střílet (BMP je obzvláště lahůdka) a pak další pětiletku zkoumáš, který kousek mu vykukuje zpoza krytu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kurva já nic nevidim na tech mapách.... strašně složitý jsou...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jak se jmenuje ten z preorder? Maxmilian Koenig?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: ja z toho preorder balicku mam. Dava 10% xpu do posadky navic. Kazdopadne dva sou automaticky, jeden z preorder, dva na artinach a dalsi dva v dalsich balikach co ja vim
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jak je to s veliteli?
    Mám 3 a jeden ke koupi. Ale na ofiku jsem našel vlákno, kde je jich popsaných asi 7.
    A to bych měl mít jednoho z preorder balíčku ...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Pro budoucí velitele :-)

AW Tactics
    http://www.awtactic.tk/aw.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam