• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Vzdycky kdyz se ti neco podobneho prihodi tak proved toto PRAASHEK:

Btw hrajete nekdo? Mam nocni a nic moc co delat.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    neviete ci je v hre nejaky tank inspector? nieco ako maju vo warthunderi, ze sa da priamo pozerat armor vozidla v garazi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hm, tak restart win, verifikace souborů a už se to spustilo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    safra. mně se to nepodařilo. sice se mi začala už nahrávat třikrát mise, ale pak to skočilo pokaždé do garáže a tank se tvářil v bitvě
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jede, ale nemohl jsem na začátku spustit hru.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jede vám to? když se pokusím spustit misi, zahlásí "join queue failed"
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jako dobre, premiak zadaco ale.... takovy neuveritelny mnozstvi dingu a missu, tomu se rika rng :D Vse domereny rany prevazne do 150m :D komedie

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nemůžu do hry. Něco se děje?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: No jo no :)
    FELCARKILLER: mne zas sere secko ostatni mimo mbt a arcek
    WOJTYLA: jj, m109 best. S dmg/accuracy retrofitem + crew skill retrofitem je to super artka. Gvozdi je uz horsi. Pruser sou pve a debilni mapy, zridka kdy nastrilis trosku vic a v pvp je ted artek tolik ze cekas pet minut pac vsichni chteji commandera kery je na artkach zajimavy
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    zkoušeli jste nekdo už tu arcku?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WOJTYLA: U me jich je taky hodne no, ale takovy XM800T me teda jako bavi no... MBT zatim vsechny serou :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: hmmmm tak to sou zatim včechny:-) (dobře s LAV je sranda)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Tak pve je dobry na pre-expeni tanku ktery me vylozene serou :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: aha vo tom RNG... a já furt proč to pářu na PvE jak prd a sem tam za killera a na PvP nepropářu ani piču a sem hned mrtvej...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: starship je zvlastni. Dost dobre si nedokazu predstavit jak to fungovalo jako premiak. A to pve je proste dobry v tom, ze ad1 potkavas vesmes low armor enemy, ad2 neni zde aplikovano rng :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    FELCARKILLER: Je to dobrá odreagovačka, ale velice rychle se to začne nudit. A srát, když máš v týmu hajzla, co se plíží v tvém stínu, čeká až to enemy nandáš, spolykáš jeho střely a on si pak dá tu poslední ránu. Navíc dmg model je taky asi trochu sci-fi, málokdy mi něco neprojde, včetně 20 mm AP do tanku i zepředu na spodek.
    Jo a artyny jsou v těch továrních mapách na ho..o. Zatím moje jediný prohry. Ale hraju zatím jen medium. Teprve včera pozdě večer jsem koupil dva T4 MBT. Ten Starship opravdu vypadá, jak když je na steroidech. :-)
    Dal jsem s ním 2 bitvy, reload šílenej, dmg hromady, ale kilů pár, protože z full HP jsem to pokaždý shodil na pár zbývajících HP a než to nabilo, byl v pánu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FELCARKILLER: to je hrozna nuda, kdyz pominu hard kde dva tri z teamu umiraj stejne takrka na zacatku. :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MADDOGCZ: Jed Pve
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: cive ve WOT to neni vo moc lepěí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam