• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FELCARKILLER: hmmmm tak to sou zatim včechny:-) (dobře s LAV je sranda)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Tak pve je dobry na pre-expeni tanku ktery me vylozene serou :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: aha vo tom RNG... a já furt proč to pářu na PvE jak prd a sem tam za killera a na PvP nepropářu ani piču a sem hned mrtvej...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: starship je zvlastni. Dost dobre si nedokazu predstavit jak to fungovalo jako premiak. A to pve je proste dobry v tom, ze ad1 potkavas vesmes low armor enemy, ad2 neni zde aplikovano rng :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    FELCARKILLER: Je to dobrá odreagovačka, ale velice rychle se to začne nudit. A srát, když máš v týmu hajzla, co se plíží v tvém stínu, čeká až to enemy nandáš, spolykáš jeho střely a on si pak dá tu poslední ránu. Navíc dmg model je taky asi trochu sci-fi, málokdy mi něco neprojde, včetně 20 mm AP do tanku i zepředu na spodek.
    Jo a artyny jsou v těch továrních mapách na ho..o. Zatím moje jediný prohry. Ale hraju zatím jen medium. Teprve včera pozdě večer jsem koupil dva T4 MBT. Ten Starship opravdu vypadá, jak když je na steroidech. :-)
    Dal jsem s ním 2 bitvy, reload šílenej, dmg hromady, ale kilů pár, protože z full HP jsem to pokaždý shodil na pár zbývajících HP a než to nabilo, byl v pánu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FELCARKILLER: to je hrozna nuda, kdyz pominu hard kde dva tri z teamu umiraj stejne takrka na zacatku. :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    MADDOGCZ: Jed Pve
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: cive ve WOT to neni vo moc lepěí
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Doprdele, už 2x mi to dneska celý spadlo a hrajou samý kreténi ..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak sem se slavnostne dostal na 50% wr a vcil mam strach jit hrat pvp, pac dostat to z tech 4+% byl pain in the ass lol :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Jj, i tak je to zajimava informace alespon pro mne :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ale designated target mozu pouzivat iba AFV ne?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Vedeli jste ze.... tlacitko E, tedy Designated target zvysuje dmg do daneho cile? Ja teda ne, ach ty lamy z wotka :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DZODZO: jak kdy, vetsinou spottera:)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CARB6N: a hras ho ako TDcko alebo tiez musis timu debilov robit spottera? :)))
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: jj, MBT jsou na PvE, vsechno ostatni na PvP. Proto mam taky odjezdenou vetsinu na PvE.) A PvP ted v podstate jezdim jen ze Zhalem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: Mno vono je pve zabavny, uz jen no rng s tim dela paradni vec nemluve o velkem poctu enemaku a clovek si zablbne. Mam mozna 50 pve misi a delam je vesmes jen na daily a uz to zacina byt nuda. Na druhou stranu v parte to bude samozrejme mnohem vetsi paradicka :) A pvp to neni ale pvp je ted podle myho nej hrat v tudle dobu pac potkavas mraky novacku co nemaj posadky, vyexpeny tanky atp. a HLAVNE je diky tomu do tieru 4 paradne vyrovnanej MM coz je super. Samy trojky, dvojky nebo ctverky to je prave lxs.
    A k MBT, bohuzel je ta hra konstruovana jako hra na rychly bitvy s rychlyma sfinuchama, nicmene mapy jsou na to extremne nevhodne nemluve o spoluhracich takze mbt tady budou dycky na poslednim miste. A to mne sere pac to je jedinej duvod proc to hraju, pekny MBT stroje ve hre. Kdyz te ale vecne vyndava neco co nevidis raketama nebo zasobnikem za tretinu hp, tady se pro mne osobne ztraci veskera zabava.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja byl tejden nemocnej a jezdili jsme v 5ti - vetsinou v 4-5 MBT se stejnym tierem. Slo to jako po masle a celkem me to i bavilo, ale PvP to neni, no:) Jenze me ty MBT od tieru 3 vejs prijdou, ze se proste do PvP nehodeji.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: Ty jedes, gratz. Mne to pve moc nebavi i kdyz je fakt ze hard je dobry challenge, bohuzel ale casto bejvam namixovany jako treba jedinej mbt s mekkousema apod. a to pak ty hry stoji za hovno. PVP je proste PVP.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Teda musim rict, ze PvE na hard je epickej XP grind. Od vcerejska mam v garazi Challengera I a XM-1. Jen je problem, ze nemam chut s nima nejaky PvP hrat,.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam