• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SKRU: ja som to spravil uplne opacne, investoval som do toho penize a teraz ani nemam cas to hrat :D
    SKRU
    SKRU --- ---
    ENPE: zatim asi jenom cas;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ENPE: investovat myslis co? kupit premiovy balik nejaky?
    ENPE
    ENPE --- ---
    Čau, má cenu do toho investovat?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem vytáhnul Tajfuna (do PvE). Bohužel továrna, ale dá se. Je to neuvěřitelně hbitý a dává to pěkný pecky. Armor je ale na h...o

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak se k nam dnes slavnostne pridal Damper, konecne to na svym mobilnim netu stahnul :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Este jak bustnou o 20% xp a kredity tak to bude este lepsi. Zatim nej vykon na 4ce 3,7k expu a 60k. Jak si trosku odjezdis mapy a naucis se odkud se vali vlny enemaku tak se ten income zvysi.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem vcera zkousel PvE a musim rict ze mate pravdu, je to vyrazne zabavnejsi nez PvP :) Jen jeste nemam zadnou ctyrku, tak mi ta stredni obtiznost prijde moc lehka :) ale na xpeni tanku do topu imho idealka :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: parkrat se to nekomu stalo.

Kazdopadne je to zvlastni, co hra to nemaji radi liquida :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: dvojnasobky su zatial vzdy dvojnasobky, este sa mi nestalo ze by to nezafungovalo, ani v EA
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: nevim jestli jednou týdně, ale dneska jo :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem prave shodil double ale 2x zmizela a v prehledu nasobek nikde. Cool, zatim jsem to zaznamenal pouze jedinkrat v EA3. Predpokladam ze vam se to jeste nepovedlo coz?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    dnes mi to stahlo nejaky maly 1kb fix, trosku som si zapedacil so zhalo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele taky vam tak jednou tejdne stahuje 1kb velkej update?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: reactor sa da hrat, pokial nejdes tam cez ten most hore, tam sa to zastavi a obstreluje z jednej strany na druhu, vcera som sa tam takto prestreloval s jednou siemkou az dovtedy nez prisli zozadu nejaki nasi prebehlici od reaktora a znasilnili ho do kadaku
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: souhlas a voni to vedej. Treba rougneck, nebo cold strike, eventuale i river se daji ale mapy typu reactor ci ta predposledni s tou spoustou zelene, to je fakt grc..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Jestli ty mapy razantně nepředělají, tak mám pocit, že skončí na nedostatek hráčů. Neuvěřitelně přeplácaný překážkami, hrozně vertikálně členitý (malé deprese mají na půlce mapy prostě smůlu). Ty mapy přímo vybízejí ke kempení a šikanování těch pár chudáků, který mají koule se pohnout. PTŘS ztrácejí význam, TD nejsou o moc pozadu. Už teď je vidět, jak to sklouzává ke grupensex mejdanům (jinak lemming train), které se však na rozdíl od WoT nehýbají.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: Vzdycky kdyz se ti neco podobneho prihodi tak proved toto PRAASHEK:

Btw hrajete nekdo? Mam nocni a nic moc co delat.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    neviete ci je v hre nejaky tank inspector? nieco ako maju vo warthunderi, ze sa da priamo pozerat armor vozidla v garazi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    hm, tak restart win, verifikace souborů a už se to spustilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam