• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SKRU: Tak to je divne,ja este vcera zakladal druhy ucet brachovi a ten to nafasoval. Uz to asi vypli :-( Jakej mas nick pozvu te do klanu :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    LIQUIDFREAK: nedostal sem nic..:/ ale mel sem tam naky suroviny na rozsireni zakladny, ty budovy zakladny je zajimavej koncept
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: ten tajfun je nějaký premiák?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ENPE: Kazdy kdo to ted zapne dostane 7 dni premka a premiovou trojku obj.155 jen tak pro info.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SKRU: ja som to spravil uplne opacne, investoval som do toho penize a teraz ani nemam cas to hrat :D
    SKRU
    SKRU --- ---
    ENPE: zatim asi jenom cas;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ENPE: investovat myslis co? kupit premiovy balik nejaky?
    ENPE
    ENPE --- ---
    Čau, má cenu do toho investovat?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak jsem vytáhnul Tajfuna (do PvE). Bohužel továrna, ale dá se. Je to neuvěřitelně hbitý a dává to pěkný pecky. Armor je ale na h...o

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak se k nam dnes slavnostne pridal Damper, konecne to na svym mobilnim netu stahnul :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Este jak bustnou o 20% xp a kredity tak to bude este lepsi. Zatim nej vykon na 4ce 3,7k expu a 60k. Jak si trosku odjezdis mapy a naucis se odkud se vali vlny enemaku tak se ten income zvysi.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tak jsem vcera zkousel PvE a musim rict ze mate pravdu, je to vyrazne zabavnejsi nez PvP :) Jen jeste nemam zadnou ctyrku, tak mi ta stredni obtiznost prijde moc lehka :) ale na xpeni tanku do topu imho idealka :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: parkrat se to nekomu stalo.

Kazdopadne je to zvlastni, co hra to nemaji radi liquida :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: dvojnasobky su zatial vzdy dvojnasobky, este sa mi nestalo ze by to nezafungovalo, ani v EA
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: nevim jestli jednou týdně, ale dneska jo :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem prave shodil double ale 2x zmizela a v prehledu nasobek nikde. Cool, zatim jsem to zaznamenal pouze jedinkrat v EA3. Predpokladam ze vam se to jeste nepovedlo coz?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    dnes mi to stahlo nejaky maly 1kb fix, trosku som si zapedacil so zhalo

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele taky vam tak jednou tejdne stahuje 1kb velkej update?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: reactor sa da hrat, pokial nejdes tam cez ten most hore, tam sa to zastavi a obstreluje z jednej strany na druhu, vcera som sa tam takto prestreloval s jednou siemkou az dovtedy nez prisli zozadu nejaki nasi prebehlici od reaktora a znasilnili ho do kadaku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam