• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SAINTANWAR: Jestli jsi si nevšiml, nevytahuji se úspěchy, ale ukazuji na chování týmu. To jen tak na okraj.
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    (zapomněl jsem, jak se tu dělá přímá odpověď)

DZODZO: ano, né vždy je to jen snadný hon na kachny... ale proti lidem, je zajímavější :) Co mě překvapilo, že se mi lépe expí na PVE (pro jednoho více snadných terčů), u PVP to jen víc vydělává. Teď jsem v PVE měl dmg 6,2K, spot dmg 4,8K... a nic moc odměna teda :) exp pod 1K a prachy pod 20K (bez prémka)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SAINTANWAR: jako nie je to ziadna prdel, vcera som 2x prehral na medium obtiaznosti :) ale nastrielat tam 5k dmg nie je problem to zas jako jo
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    mno vytahovat se úspěchy v PVE je docela veselé :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    WOJTYLA: to je hrozny sfinak ten stroj :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIQUIDFREAK: Pico dat s dvojkou 5k dmg to je vostry
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: To je nuda, sou horsi :D

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ať žijí vyžírači kilů !! :-)

Jinak kombo PTŘS a předvolený HEAT je dost účinné, než raketa doletí, máš nabito na dorážku. Dneska už mně chtěli 2x nahlásit, že mám cheat na reload :-)

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DZODZO: Podle mapy a situace. Na hulldown tanky s raketama je blbost, protože je to včas upozorní. A když už se motaj blízko tak rakety a) nabíjejí dlouhu a b) musíš stát při výstřelu.
    Já na začátku hry dám nabíjet raketu a předvolím HEAT. Když je fofr mám tam rovnou náboj, když je čas změním předvolbu.
    Navíc na kompozit a reaktivní pancíř se rakety moc nechytají... (HEAT taky)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    sheridana hrat asi iba s tymi raketami ne? vsak to ostatne je nepresne a nic moc dmg
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Bmp naprostej brutal.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem teď také začal a su zvědavý na TD. :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co to hraje za kretény?
    4 medium PvE v řade prohra, většinou na enemy cap. Proboha !!
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Docela prca to pve v peti, sem zvedavej pak na hard se ctverkama. Tam uz je to horsi, ale zas expy skacou pekne. A aspon si budes moci od srdce zanadavat jak to ti tvi spoluhraci zas podelali :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    lol tak prave sa mi podarilo prehrat prvy medium PvE, vsetci tam vychcipali a ostal som sam na 5 tankov

nejako podvihli obtiaznost asi, ved tie medium to boli take projizdky po venkove...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tie xm800t su strasne op, to si vyskumam
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: Mno jo, vona to neni zachrana vod debilniho wotka, pac je to kolikrat este horsi :D
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    LIQUIDFREAK: mě to baví vždycky jen chvilku :( .nevydržim u toho
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak prvni komanderka na M109 v posteli, dneska mne ceka este komander na sheridanovi a mozna i na gvozdice.
    Kazdopadne jsem jedinej komu prijde ta posloupnost nekterych skillu difna?

Hele nedame nakou spolecnou pozejdenici dnes ci zitra? Je nas online furt dost takze proc ne co?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SAINTANWAR: vypadá to tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam