ELDOUGO: veselý
LIQUIDFREAK: hraji to pár dní, bez prémka samozřejmě, a ikdyž mám už několik čtyřek, tak vím, s čím mohu do PVP (pro peníze) a s čím jen do PVE (pro expy) :D
PVP jsem hrál z 90% sám a jelikož mapy zatím nemám tak prozkoumané do detailu, abych hned věděl kam přesně jet když je taková či jiná situace, tak tam tak nějak většinou ještě tápu... jelikož mám kladný WR, tak si na MM nemohu stěžovat (nemám přes 1000 bitev), ano jsou hry je to totální průser, ale to tak bývá :)))) jsou i takové, kdy mají problém na druhé straně - klasika. vadí mi velký rozdíl v PVP a v PVE ohledně penetrace a dmg, člověk pak naběhne do PVP a dostane studenou sprchu v podobě dingání, a to i když mířím přesně. Jednou jsem zažil hru (v četě ve dvou), kdy jsem trefoval weakspoty a hlásilo mi to jen zničené moduly a většinou poškození pásů, ačkoliv jsem trefil zezadu střed zadku či zepředu střed přední části vany. Mj. herní klient trpí dosti chybami. Ještě bych třeba uvítal v PVE na těch mapách náhodné varianty se spawnem enemáků, nyní si člověk takticky "zaparkuje" na správném místě....a stačí zařvat...duck :)))) pro mě je PVE čisté farmaření (prospěšné, ale člověk se tam toho moc nenaučí, když vlastnosti vozítek jsou jiné...nevím jaký vliv na to má obtížnost)
FRK_R23: víš o nějakém lepším vůdci? cheche :D