• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: vsechny tydle afv sfine te na osmicce rozbijou ani je nespotnes, dostanes tri rakety a trosku autoload hecek a nejsi..Nejvetsi problem mbt je view range, ktery byla, je a bude horsi nez u techto rychlych potvor. Takze proc bych na neco vyjizdel kdyz si to muzu pohodlne za pet minut okousat. Vsichni tidle raketaci maj rakety s pene 800-1000mm.. Na to zadny mbt ve hre nestaci.
    CARB6N: Bugly MBT jaro nedela :)

Abych shrnul svuj nazor, pve a jeho dalsi boostovani tudle hru zabiji. Pac v pvp se pak objevujou trotli co poradne nevedej jak s cim jezdit, na vyssich a vyssich tierech a samotny pve koncept je zabavny tak mesic dva. Co s tim, ze budes mit v garazi top stroje ale v normalnich bitvach si ani neskrtnes? Nic.... A pokud bude aw na pve cilit tak jak to dela ted, dlouho neprezije :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DZODZO: Pockej, az narazis na prvni XM1.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak co si budeme rikat, DPM je dobry na PvE. Ale podivej se, kolik muze mit M1A1 HPcek a armoru - 3.6K HP, zepředu - 820mm vez, 640mm hull, strany 640mm vez, 280mm hull, zezadu po 220mm. A zkus na nej vyjet s warriorem kterej ma pen 220 a okolo 1.9K HP. 1) ho neutocis, 2) ani zezadu ho neprostrelis.

Uvidime, jak to bude vypadat, ale na T8 bych urcite bral MBT.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: co osmickove, staci bmp-2, uvidim ako to bude na tych vyssich tieroch, ale na tier 4-5 sa pravidelne umiestnuju na top mieste AFV... tam ta vetva xm800, swingfire...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CARB6N: to neni vubec pravda. Od zacatku az do konce jsou tady mbt nejvetsi orezavatka ;) Porovnej kupr. DPM 8ckovyho AFV a MBT :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    wtf rng, mam plne zamierene a strela ide o jeden polomer zameriavaca vedla, t.j. 2xr od stredu, to maju niektore tanky vychylovace AP nabojov? :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SAINTANWAR: na tej guide co si postoval su popisane aj mapy, nie je to sice ze kam s ktorym tankom ist, ale na zaklade toho ako hrat ktory tank sa z toho da vysomarit
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    ELDOUGO: veselý

LIQUIDFREAK: hraji to pár dní, bez prémka samozřejmě, a ikdyž mám už několik čtyřek, tak vím, s čím mohu do PVP (pro peníze) a s čím jen do PVE (pro expy) :D
    PVP jsem hrál z 90% sám a jelikož mapy zatím nemám tak prozkoumané do detailu, abych hned věděl kam přesně jet když je taková či jiná situace, tak tam tak nějak většinou ještě tápu... jelikož mám kladný WR, tak si na MM nemohu stěžovat (nemám přes 1000 bitev), ano jsou hry je to totální průser, ale to tak bývá :)))) jsou i takové, kdy mají problém na druhé straně - klasika. vadí mi velký rozdíl v PVP a v PVE ohledně penetrace a dmg, člověk pak naběhne do PVP a dostane studenou sprchu v podobě dingání, a to i když mířím přesně. Jednou jsem zažil hru (v četě ve dvou), kdy jsem trefoval weakspoty a hlásilo mi to jen zničené moduly a většinou poškození pásů, ačkoliv jsem trefil zezadu střed zadku či zepředu střed přední části vany. Mj. herní klient trpí dosti chybami. Ještě bych třeba uvítal v PVE na těch mapách náhodné varianty se spawnem enemáků, nyní si člověk takticky "zaparkuje" na správném místě....a stačí zařvat...duck :)))) pro mě je PVE čisté farmaření (prospěšné, ale člověk se tam toho moc nenaučí, když vlastnosti vozítek jsou jiné...nevím jaký vliv na to má obtížnost)

FRK_R23: víš o nějakém lepším vůdci? cheche :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CARB6N: no aspirujem na t-90, idem tu lajnu, podla tabuliek to ma najvacsie pene aj najvacsiu dmg v hre :D
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    DZODZO: tak právě ta 3 a 4 je v pohodě, tier 5 je tragickej. Nebo byl jen v době, kdy jsem ho zrovna hrál. Ale z 20 her byly všechny proti T6-T7. Prostě počkej, až narazis na první T80 ve svým starshipu:-) Ona se ta hra dost mění na přelomu t6. Do ty doby kralujou afv, td atd. Od t6 nemá cenu hrát něco jiného než MBT.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CARB6N: MM zrovna v PvP mi prave pride uplne super, zatial som teda hraval iba tier 3-4 ale vzdy to bola komplet tier 3 alebo tier 4 bitva, nikdy nebol rozdiel viac ako o 1 tier, naopak v PvE ma hadzalo s tier 3 medzi 1 a 2 a to som mal potom hovno zarobky :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    LIQUIDFREAK: Posledni dva tejdny jsem byl doma s chripickou, tak jsem to poradne protah. Hraju v podstate uz jen PvE, protoze PvP trpi vsim, cim me sral WoT. Hity modulu za 0 dmg (nejvtipnejsi je trefeni tanku za 0 dmg a jeho nasledny zapaleni), nesmyslny MM, mizejici tanky pred ocima, dementni teamy, nevyvazeny mapy. Hrat sam je uplne o nervy, takze jsem se vrhnul do PvEcka a behem tech dvou tejdnu jsem vklidu dotah M1 a Challangera I, T-72A a Pz57 (posledni dva nemam koupeny, protoze i pres premium account a premiovy tanky neni mozny vydelat dost creditu v PvE a nemel jsem nikoho na TS, abych mel chut se poradne pustit do PvPcka).

Muze teda hodnotit jen PvE. IMHO je ta PvE cast hlavni prednosti pred konkurenci, ale tech map je zoufale malo na to, aby nekdo pokracoval pres tier 7. Na M1A1 ted potrebuju asi jeste 420K XP a musim rict, ze tech 540K z T7 na T8 je uz moc. Jestli bude z T8 na T9 poteba 1.080K XP, tak vazne nevim, kdo to dotahne "jen" na tier 8, protoze to je asi 250 vyhranejch PvE her po 10-15min na jednu a tech misi je malo na to, abys se relativne rychle neomrzely. Navic je potreba hrat vsechny vetve kvuli odemykani retrofitu (ok, ne vsechny, ale minimalne 4). MM u PvE bohuzel nefunguje moc dobre, takze solo hrani tieru 4 a 5 se muze zvrtnout v pekny utrpeni, protoze hry od tieru 6 a vejs hazeji T8 nepratele, terminatory, ktery jsou jako PvE nepratele uplne vypiceny, a spoustu mrdek s reaktivnim pancerovanim. Kdyz MM losne T6 artynu s 2 T5 AFV a 2 T4, tak i normal je nedohratelnej. Proti tomu team 5 lidi v MBT s rozdilem max 1 tieru prochazi hard misema jako nuz maslem, pokud nejsou naprosty idioty, ktery nevypinaji tanky. Pokud me to ma udrzet, tak bych potreboval o hodne vic misi (bohuzel mam pocit, ze misi je vic, ale jsou nejak zahadne spojeny s tierem, takze kazdej tier to toci jen par misi porad dokola) a vic creditu za bitvu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HONZA_1980: Snad si nemyslis, ze se prohlasil samozvanym vudcem? Chce jen poslouzit jako organizator :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA_1980: sam ses vul a svadis to na druhy. Nic takovyho, jen sem zvedavej na nazor..
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: ty voe, ty seš teď novým komunitním managerem aw? nejdřív nějaký guide a teď tohle :-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    je to nějaký rozmrdaný,nejde mi editovat práva
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak behem poslednich dni se v aw objevilo par novych tvari a mne zajima jaky mate z aw zatim pocity a co na to rikate?
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    naraziil jsem na web http://aw-guide.com/ , pro nováčky i pokročilé dobré informace, i popis jednotlivých map
    klidně ať to eldougo hodí do záhlaví :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: vono mu to jednou dojde :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SAINTANWAR: Jestli jsi si nevšiml, nevytahuji se úspěchy, ale ukazuji na chování týmu. To jen tak na okraj.
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    (zapomněl jsem, jak se tu dělá přímá odpověď)

DZODZO: ano, né vždy je to jen snadný hon na kachny... ale proti lidem, je zajímavější :) Co mě překvapilo, že se mi lépe expí na PVE (pro jednoho více snadných terčů), u PVP to jen víc vydělává. Teď jsem v PVE měl dmg 6,2K, spot dmg 4,8K... a nic moc odměna teda :) exp pod 1K a prachy pod 20K (bez prémka)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam