• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    zrejme sa neda tomu uplne vyhnut, ale uz z toho potom chytam tiky do oka jak pri wotku, zvlast ked som mal vcera taku statistiku ze 1 vyhrata PvE a 0/5 vyhratych PvP :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: nejde o víc spotterů, stačí jeden s mozkem. Když ti na Pipelines stojí oba tvoji swingfajři v rohu za šutrem, zatímco jeden nepřatalský je někde na duně na středu a svítí celý tým, tak je ti hovno platný, že máš o spottera víc.

DZODZO: tohle už jsem potkal, zrovna jako artyna a měl jsem dost času ho pozorovat, když se kolem mě při svých "kolečkách" motal. Když na něj najeli enemáci, tak se ani neobtěžoval střílet.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Mno jo, ja to ale taky nekdy delam kdyz sem moc nakaleny :D ALe verim tomu, ze jsou taci co to zkousej. Ja zatim potkal jen bota co dal rr a vrazil klacek do klavesy D a jezdil furt dokola, tedy do doby nez na nej prijelo 10 enemaku.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: dokaz ze to bol bot? no okrem toho ze sme ho vsetci nareportovali, tak MBT ti normalne asi nebude popojizdat dopredu-dozadu a tocit vezou vzadu na spawne u artyny :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jen tak pro zajimavost :) http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?39595-1-hour-comparison-of-PvP-to-PvE-credit-earnings. Shrnuti pro lenochy...

I recently completed 1 hour in PvP and 1 hour in PvE, using my Tier 6 premiums.

In 1 hour, I played 8 PvP battles, of which I won 5, lost 3, for a 65.25% winrate
    In 1 hour, I played 5 PvE Hard missions, of which I won 3, lost 2, for a 60% winrate

What I actually made in PvP: 946,408 credits
    What I actually made in PvE: 291,810 credits

What I actually made in PvP: 22,887 XP
    What I actually made in PvE: 21,070 XP
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: mas nejaky dukaz? :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    tyvole boti su uz aj v tejto hre, to je mor a vyhry su vacsinou jasne dopredu podla toho kto ma v time viac spotterov
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: vyresils to? Imho spis nejaky problem s ram/hdd pac je to HOOOODNE narocne na pc kdyz instaluje..
    MADDOGCZ: jen za posledni mesic to mam nahozeny na 4tych woknech (7/10/7/10 vse 64bit) a s nicim sem se nesetkal.. vse jak po dratkach.

Kdyz se objevi problemy, pres launcher ve druhe zalozce vymazte komplet vsechny data, a stahnete znova..
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Dvakrát po sobě spotnutí enemákama mělo za následek istakill... Asi vážně nemají rádi TD....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Našel jsem teorii, že je to způsobeno přeinstalací Windows (což mám i já). Zkusím přeinstalovat hru a uvidíme.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: tak se to dotáhlo, instalace se sekla na 86,7% a blue screen. Wokna odmítali naběhnout. WTF kurwa? Co je tohle za zprasenej kus SW.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Je zajímavé, že instalace modů (stroje) funguje bez problémů ..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Což znamená?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: co vim tak jedina moznost je toto osetrit v nastaveni launcheru. Jinak nemam tucha..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám problém a prosím o radu. Stáhnul jsem si update hry (FS15), který je tvořen .exe souborem.
    Po spuštění (bez možnosti jakékoliv volby) mi to napíše, že FS154 není nainstalována. Což samozřejmě je, ale problém je asi v tom, že není C:/Program files/ ale D:/Program files.
    Jak změnit v instalaci cestu?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SOLNAKAR: No já stáhnul HD, bylo to lehce přes hodinu.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MADDOGCZ: naštěstí mám jen SD klienta, takže stahuju "jen" 9GB. I tak to pojede přes noc :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno tak to nakonec vypada i na nerf prachu a expu v pvp.. Nerozumim tomu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam