• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: vyresils to? Imho spis nejaky problem s ram/hdd pac je to HOOOODNE narocne na pc kdyz instaluje..
    MADDOGCZ: jen za posledni mesic to mam nahozeny na 4tych woknech (7/10/7/10 vse 64bit) a s nicim sem se nesetkal.. vse jak po dratkach.

Kdyz se objevi problemy, pres launcher ve druhe zalozce vymazte komplet vsechny data, a stahnete znova..
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Dvakrát po sobě spotnutí enemákama mělo za následek istakill... Asi vážně nemají rádi TD....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Našel jsem teorii, že je to způsobeno přeinstalací Windows (což mám i já). Zkusím přeinstalovat hru a uvidíme.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    SOLNAKAR: tak se to dotáhlo, instalace se sekla na 86,7% a blue screen. Wokna odmítali naběhnout. WTF kurwa? Co je tohle za zprasenej kus SW.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Je zajímavé, že instalace modů (stroje) funguje bez problémů ..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    LIQUIDFREAK: Což znamená?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: co vim tak jedina moznost je toto osetrit v nastaveni launcheru. Jinak nemam tucha..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Mám problém a prosím o radu. Stáhnul jsem si update hry (FS15), který je tvořen .exe souborem.
    Po spuštění (bez možnosti jakékoliv volby) mi to napíše, že FS154 není nainstalována. Což samozřejmě je, ale problém je asi v tom, že není C:/Program files/ ale D:/Program files.
    Jak změnit v instalaci cestu?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    SOLNAKAR: No já stáhnul HD, bylo to lehce přes hodinu.
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    MADDOGCZ: naštěstí mám jen SD klienta, takže stahuju "jen" 9GB. I tak to pojede přes noc :(
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno tak to nakonec vypada i na nerf prachu a expu v pvp.. Nerozumim tomu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Mno kazdopadne mi to vychazi dost spatne po par bitvach.. Tedy pve mi prijde nerfle..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Jj, fakt nechapu co cekali. Mrkev v zime asi :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: lol but players have proven that they'll get specific maps on "farm status" more quickly than we expected
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Developer Diary: 0.10 PvE Changes | Armored Warfare - Official Website
    http://aw.my.com/us/news/general/developer-diary-010-pve-changes
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: MADDOGCZ: :-( s tim by uz mohli neco udelat.. Ja to mam nastesti ok
    DZODZO: Jo no, ale tak mne to az tak neva.. zas na druhou stranu ten xp bonus kdyz uz si se 4kou vyhral byl extremni.. treba 8-9k se dalo dat..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    aha oni dali hard pve az od tieru 5+
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    a teď to po mně chce 19 GB :-(
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nemohu se přihlásit ... Staženo 600+ a nemůžu si loknout ani acc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam