• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: jo to je pravda že depréze je zlo... ale to je asi u všech těch moderních tanků...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    WOJTYLA: A půl dne hledáš rovinku na výstřel. Kolikrát já řval vzteky, když jsem si jel pro nějákýho osamělce, najel mu na prdel a zjistil, že stojím na krtinci a nemůžu ho dostat do zaměřovače, leda tak anténu, co má alespoň 3 metry.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já se nák nemuzu dostat přes tier 4... zatim me nejvic baví BMP1 který dává jak hovado a je rychly...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: na chiefa a celou tudle lajnu se vyser, do doby nez dostanou buf kerej ma byt brzo. mam chal1 a to je este vetsi hnus, ariete jakbysmet
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Sidescrap tady vubec nefunguje, ty boky tanku maj vsechny namodelovany jednoduse kdy to miva 50-100mm armoru a prorves to i pod extremne ostrymi uhly. Normal uhlovani je taky divny, v EA fungovalo bez problemu ted vesmes ne.. Pac kazdej ma pene co dava jako prase. Co mne ale toci jsou full dmg hity do poklopu co dostavam ja a low dmg roll hity co dostavaj enemy. Podtrzeno secteno, maj to zpraseny az hruza.
    Nemluve o dmg botu, kdy sou schopni ti dat strasny dmg rolly.
    A ted byl hlavne 1,5x vikend takze samej kokot, radeji sem hral minimalne a i tak sem byl nasrany :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DZODZO: právě mám dojem že prostě sem tam dingnu neco věží ale jinak střílim do obrysu za milionem křoví a prostě to tam nekam plácnu a pámbu ví esli to projde či ne. většinu tanku na který střílim jsem níkdy neviděl... jen krz obrys... a pokud jedu blíž tak je to jak v tech steehuntech ve WOT či jak se ty píčamódy jsmenujou... jak tam na sebe najedou všichni a střílej jak pominutý...-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    WOJTYLA: uhlovanie mi tam funguje akurat ked ma trafia do horneho platu spodku, inak mi pride ze vsetko prejde jak noz maslom a o nejakom sidescrapovani si mozem akurat nechat zdat, lepsie je vychadzat spoza rohu normalne predkom, lebo aj ked to schytam do boku cez pasy pod uhlom 80~ stupnov tak dostanem za plnu naloz damage :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    sem z tý hry nákej zmatenej... furt v tom nemužu najít nejakou mechaniku typu weakspoty, uhlování a podobně...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: Také jsem si tak připadal, když jsem dingal všechno s TD. Bude porod ho dogrindovat...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: haha tak to ja som spadnul z 46% na 45% ... no ja sa na ten dossier radsej nedivam aby som sa zbytocne nenasieral :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Zamrdaná hra s chieftainem kurva ani jedna penetrace doprdele, a to mířím na spodek vany, poklop nic
    připadám si jak iidot!
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To je strašný, kokoti!!
    Za tenhle posranej víkend jsem spadnul z 52 na 47%
    Doprdele, to je jak v lodích.
    Proč do píči zajebaný furt musím vegetovat v týmech co prohrávaj 0:10??
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zacina mne to extremne nudit.. Chova se to hur a hur a vice a vice jak wotko..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: No jestli máš koupený ten zlatý spotřebák do 4 slotu (myslím 12 000).
    Funguje jen v PvE a po použití ti přidá nějaké HP (20% ??) a doplní munici do plnejch.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: tak tam si dostal hlavne bonus za top score asi.. Kazdopadne 4ka premiak cca 100k za 1k dmg..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ale stale by to bolo 219600 penez za velmi priemernu hru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: dyk je 50% expu a penez tento vikend..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DZODZO: hm inak Sabrina Washington bude asi clenka ISIS, vidite ten zdvihnuty ukazovacek? uplne jak ti fundamentalisti :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    wtf 300 tyciek za mediocre hru, dokopy som tam nic nenastrielal

DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: PvE balíček? Někdo je totiž lama a do tajů consumables ještě nepronikl. Natož aby jej napadlo si kupovat resupply kit na PvE. :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: i s PvE balíčkem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam