• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: to byl celkem fajn klucina cece :) Znam ho od pocatku wt, chvili pusobil i jako WTPC, tedy byl v tom jejich snemu na komunikaci s vyvojari..
    V posledni dobe je ale "liquidovsky toxicky", je asi fakt extra nasrany na gamesy a vse kolem nich.. Jako ja
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    toto bude nejaka kvalitna fetka https://aw.my.com/en/forum/member.php?201711-Gargamelko

do chatu posiela fake pozicie svojich teammates a ked sa pytam ci si nedal trochu viac pika tak mi vynada do kokotov, no ale dalo sa cakat ze z wotka do aw neprelezieme len my dobri a slusni hraci :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ach zóóó
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: mozes si ho dat ako portret svojho uctu namiesto toho tankistu, ja tam mam sheridana :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co dělá ten portrét u Stashipu?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BTW kdyby někdo minul celkem dobrý video od Jinglese, ze kterýho jsem se sám v pár věcech poučil (a že jsem toho už nenačet málo):
    Armored Warfare - How To Not Suck
    https://www.youtube.com/watch?v=ACZc7z-Ye7M
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: fialový byli, ale to mi je za promrdanej dabl celkem hovno platný. Pobili nás postupně a jako výmluva "you get in my shot" v momentě, kdy tě s MBT vytlačí před naspawnovaný boty a na jednu ránu tě dorazí, je fakt na kladivo do koulí. Škoda, že to zatím neumí replaye.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    glitch ze
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Glith v PvE :)

DZODZO
    DZODZO --- ---
    co a boli aspon fialovi? ked v PvE umyselne zabiju spoluhraca tak by som im dal 0 rep a 0 penazi :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: a tam nejni nejakej autoban za zabití nebo tak? tak to je vostrý:-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    zbytek mise jen pro sebe :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Jako na zacatku vas pobili? Co z toho meli?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: Vono se to holt vyplati mno :-/
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Jestli potkám ještě někdy nějakýho zmrda z batalionu WvY, tak ho bez varování oddělám. Aby v PvE četa dvou těhle zmrdů povraždila všechny ostatní, to sem ještě neviděl.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: tak ja mam do smrti hafo casu, zasa pre mna to nie je nejaka priorita :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jj vypada naramne ale je to expu a expu a expu :-( nevim esi se mi chce skrabat byt na jedinou lajnu
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ja to musim pretrpiet az k xm8, ten jak este nenerfli tak to bude bombic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: ten bglt mam a je vybornej do pve, na hovno do pvp... Zobe za strasne jeby uz i v zakladu, akorat teda proti 5-6 ti to moc nestaci, navic je slepy v porovnani se scoutama stejnych trid. Ale na stingraye se celkem tesim, bejvaly dobry.. Ted se na ne sice nadava ale sou to lightka tak co jinyho od toho cekat nez ze nic nevydrzis
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: hah tak v tomto som ja bol na opacnej strane barikady, so Sheridanom som daval za 500+ skoro kazdu ranu az mi to bolo divne
    naproti tomu ten bgltpz 57 je iba take ozobavatko, ale este nemam top konfiguraciu, tak mozno to bude lepsie
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam