• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    Povídání o novém tankovém počinu Armored Warfare , který se po dlouhé době konečne dostal do fáze otevřené bety. Je tedy dostupný komukoli a k žádnému wipe nedojde.
    Odkaz na hlavní stránku ++ Odkaz na CzSk Fórum ++ Facebook ++ Aktuálně dostupné balíčky ++ F.A.Q. - často kladené otázky

Návody v Češtině
    Velitelé - Commanders
    Retrofity
    Posádky - Crew
    CZ video návod

V případě zájmu o vstup do "NYX Fighters" party kontaktujte buď ve hře nebo tady na nyxu tyto jednotlivce:
    Fuzero
    Liquidfreak
    Solnakar
    Damper

Text ve výstavbě
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: jj vypada naramne ale je to expu a expu a expu :-( nevim esi se mi chce skrabat byt na jedinou lajnu
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: ja to musim pretrpiet az k xm8, ten jak este nenerfli tak to bude bombic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: ten bglt mam a je vybornej do pve, na hovno do pvp... Zobe za strasne jeby uz i v zakladu, akorat teda proti 5-6 ti to moc nestaci, navic je slepy v porovnani se scoutama stejnych trid. Ale na stingraye se celkem tesim, bejvaly dobry.. Ted se na ne sice nadava ale sou to lightka tak co jinyho od toho cekat nez ze nic nevydrzis
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: hah tak v tomto som ja bol na opacnej strane barikady, so Sheridanom som daval za 500+ skoro kazdu ranu az mi to bolo divne
    naproti tomu ten bgltpz 57 je iba take ozobavatko, ale este nemam top konfiguraciu, tak mozno to bude lepsie
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    MADDOGCZ: jo to je pravda že depréze je zlo... ale to je asi u všech těch moderních tanků...
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    WOJTYLA: A půl dne hledáš rovinku na výstřel. Kolikrát já řval vzteky, když jsem si jel pro nějákýho osamělce, najel mu na prdel a zjistil, že stojím na krtinci a nemůžu ho dostat do zaměřovače, leda tak anténu, co má alespoň 3 metry.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    já se nák nemuzu dostat přes tier 4... zatim me nejvic baví BMP1 který dává jak hovado a je rychly...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: na chiefa a celou tudle lajnu se vyser, do doby nez dostanou buf kerej ma byt brzo. mam chal1 a to je este vetsi hnus, ariete jakbysmet
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Sidescrap tady vubec nefunguje, ty boky tanku maj vsechny namodelovany jednoduse kdy to miva 50-100mm armoru a prorves to i pod extremne ostrymi uhly. Normal uhlovani je taky divny, v EA fungovalo bez problemu ted vesmes ne.. Pac kazdej ma pene co dava jako prase. Co mne ale toci jsou full dmg hity do poklopu co dostavam ja a low dmg roll hity co dostavaj enemy. Podtrzeno secteno, maj to zpraseny az hruza.
    Nemluve o dmg botu, kdy sou schopni ti dat strasny dmg rolly.
    A ted byl hlavne 1,5x vikend takze samej kokot, radeji sem hral minimalne a i tak sem byl nasrany :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DZODZO: právě mám dojem že prostě sem tam dingnu neco věží ale jinak střílim do obrysu za milionem křoví a prostě to tam nekam plácnu a pámbu ví esli to projde či ne. většinu tanku na který střílim jsem níkdy neviděl... jen krz obrys... a pokud jedu blíž tak je to jak v tech steehuntech ve WOT či jak se ty píčamódy jsmenujou... jak tam na sebe najedou všichni a střílej jak pominutý...-)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    WOJTYLA: uhlovanie mi tam funguje akurat ked ma trafia do horneho platu spodku, inak mi pride ze vsetko prejde jak noz maslom a o nejakom sidescrapovani si mozem akurat nechat zdat, lepsie je vychadzat spoza rohu normalne predkom, lebo aj ked to schytam do boku cez pasy pod uhlom 80~ stupnov tak dostanem za plnu naloz damage :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    sem z tý hry nákej zmatenej... furt v tom nemužu najít nejakou mechaniku typu weakspoty, uhlování a podobně...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: Také jsem si tak připadal, když jsem dingal všechno s TD. Bude porod ho dogrindovat...
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: haha tak to ja som spadnul z 46% na 45% ... no ja sa na ten dossier radsej nedivam aby som sa zbytocne nenasieral :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Zamrdaná hra s chieftainem kurva ani jedna penetrace doprdele, a to mířím na spodek vany, poklop nic
    připadám si jak iidot!
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    To je strašný, kokoti!!
    Za tenhle posranej víkend jsem spadnul z 52 na 47%
    Doprdele, to je jak v lodích.
    Proč do píči zajebaný furt musím vegetovat v týmech co prohrávaj 0:10??
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Zacina mne to extremne nudit.. Chova se to hur a hur a vice a vice jak wotko..
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: No jestli máš koupený ten zlatý spotřebák do 4 slotu (myslím 12 000).
    Funguje jen v PvE a po použití ti přidá nějaké HP (20% ??) a doplní munici do plnejch.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: tak tam si dostal hlavne bonus za top score asi.. Kazdopadne 4ka premiak cca 100k za 1k dmg..
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    LIQUIDFREAK: no ale stale by to bolo 219600 penez za velmi priemernu hru
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: dyk je 50% expu a penez tento vikend..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam