• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MADDOGCZ: jj alatsia je bugla bohuzel :-( ja koupil predevcirem palmarii a vse ok.. teda az na tu dmg :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ve hře nemám taky nic
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Tak teď mi to v garáži ukazuje plný 2., 3. a 4 slot. V okně je to prázdný a ten 1. slot nejde obsadit.

Asi nějaký bug.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Koupil jsem akatsiy, mám ji ve stocku a mám problém s kitama. jednek je tam jen jeden slot a nemohu do něj dostat opravy, hasičák, nic. Nějaká rada?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    v PvE neplatíte repair ani ammo resuply? jsem to doteď neřešil, ale zrovna jsem koupil první čtyrku a peníze začínají docházet :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: to byl celkem fajn klucina cece :) Znam ho od pocatku wt, chvili pusobil i jako WTPC, tedy byl v tom jejich snemu na komunikaci s vyvojari..
    V posledni dobe je ale "liquidovsky toxicky", je asi fakt extra nasrany na gamesy a vse kolem nich.. Jako ja
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    toto bude nejaka kvalitna fetka https://aw.my.com/en/forum/member.php?201711-Gargamelko

do chatu posiela fake pozicie svojich teammates a ked sa pytam ci si nedal trochu viac pika tak mi vynada do kokotov, no ale dalo sa cakat ze z wotka do aw neprelezieme len my dobri a slusni hraci :D
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Ach zóóó
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MADDOGCZ: mozes si ho dat ako portret svojho uctu namiesto toho tankistu, ja tam mam sheridana :)
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Co dělá ten portrét u Stashipu?
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    BTW kdyby někdo minul celkem dobrý video od Jinglese, ze kterýho jsem se sám v pár věcech poučil (a že jsem toho už nenačet málo):
    Armored Warfare - How To Not Suck
    https://www.youtube.com/watch?v=ACZc7z-Ye7M
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    DZODZO: fialový byli, ale to mi je za promrdanej dabl celkem hovno platný. Pobili nás postupně a jako výmluva "you get in my shot" v momentě, kdy tě s MBT vytlačí před naspawnovaný boty a na jednu ránu tě dorazí, je fakt na kladivo do koulí. Škoda, že to zatím neumí replaye.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    glitch ze
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Glith v PvE :)

DZODZO
    DZODZO --- ---
    co a boli aspon fialovi? ked v PvE umyselne zabiju spoluhraca tak by som im dal 0 rep a 0 penazi :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ELDOUGO: a tam nejni nejakej autoban za zabití nebo tak? tak to je vostrý:-)
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    zbytek mise jen pro sebe :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SOLNAKAR: Jako na zacatku vas pobili? Co z toho meli?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SOLNAKAR: Vono se to holt vyplati mno :-/
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Jestli potkám ještě někdy nějakýho zmrda z batalionu WvY, tak ho bez varování oddělám. Aby v PvE četa dvou těhle zmrdů povraždila všechny ostatní, to sem ještě neviděl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam