• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Dá
    Z hlavy nevím přesně jak, ale myslím Ctrl zvětšíš mapu na střed a pak pravým tlačítkem?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    u artilerie se nedá kliknout do mapy nějak jako vo wot, co? abych se rovnou točil do místa, kam chci střílet
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Dobrej brutál s M109 :-)
    2 x dvojkill v jedné hře :-) Ale Bombardiera tu nemaj :-(
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Tak jsem si na závěr dne udělal radost. Je na čase jít spát...

DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    A abych jen neprskal, tak zajímavá bitva. Zůstali jsme dva ERC-90 F4 a dva foxi a postupně jsme domlátili zbytek nepřátel. (Mojí damage si nevšímejte, su lama)

MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: Proto se nějak nemohu donutit hrát random :-(
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MADDOGCZ: Však to také bylo jen povzdechnutí. Poslední dobou mi přijde, že TD slouží jako skauti, Skauti jsou mbt, mbt fušujou do artyn a artyny ztratily slepeckého psa i brýle....
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    DRACONICUS: Protože je to random a ještě jsem neviděl, že by všechny MBT spolupracovali, šli tvrdě na close combat a prostě to rozstříleli. A jedno slepé MBT na špici je jenom mrtvý MBT bez efektu. Nebo v lepším případě schovaný za šutrem bez možnosti si vystřelit. Proto. Tahle hra je díky mapám o dobrých scoutech v těch rychlých mr...ách, kempení a modlení aby si tě enemy nevybrali jako cíl.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Proč mám mbt a Abramsy kempí v rohu, čekají až protivník vystřílí zbytek týmu a pak se nechají zabít? Bohové to zase byla bitva...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    LIQUIDFREAK: Lognuto. Diky za upozorneni.
    HONZA_1980
    HONZA_1980 --- ---
    LIQUIDFREAK: dneska nebo "stačí se ode dneška do 22.listopadu"?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LIQUIDFREAK: fine, dva stejný tanky se hodí! :))
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PRAASHEK: Presne tak... Ytong
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jaký cihly? jako raw materials na stavbu base buildings?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FELCARKILLER: prej 10 ale nevim, taky nemam odzkouseno
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LIQUIDFREAK: S tema cihlama, kolik dni dozadu mi to da? Mam zatim vyzkouseno asi za ctyri dny, ale vic jsem zatim nezkousel.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PRAASHEK: presne to nikdo nevi ale vetsinou se na to sere az na vyjimky, pac se zda ze je to plivnuti. Ja kazdopadne nejak ztracim zajem, pve mi leze krkem a pvp je wot 2.0.. Poslednich par dni loguju jen na cihly..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw v PvE - jak moc velkej bonus je za splnění vedlejší mise a jak moc se projeví u jednotlivce, kterej ty místa zničí/obsadí (jestli vůbec)?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    update hotov a stáhnut
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam