• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    nestalo sa vam niekomu (teda ak mate zaply damage panel), ze sa posunul? ten incoming damage je na svojom mieste ale outgoing damage mam v strede trochu nad kurzorom :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: což je další plus pro AW. Nemusíš pro to, abys nebyl znevýhodněn, instalovat bordel třetích stran, na které se pak vydavatel hry (WG) vymlouvá, když jim klient padá na držku (i bez modů).
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw mody pro AW jsou verboten?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELDOUGO: o tom se mluvi uz mesic dva. AW s nejvetsi pravdepodobnosti pujde do sveta ale nebude to wg, kdo bude vlastnikem.
    ELDOUGO
    ELDOUGO --- ---
    Interfax: Wargaming kupuje Armored Warfare, Minsk zprávy dementuje
    http://wot.cz/uncategorized/interfax-wg-kupuje-aw-minsk-zpravy-dementuje/
    GRINDAINE
    GRINDAINE --- ---
    Czech and Slovak Vehicles in Armored Warfare | Armored Warfare - Official Website
    https://aw.my.com/us/news/general/czech-and-slovak-vehicles-armored-warfare
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a ještěd jeden dotaz - jak je to s kamufláží? zatim nefunguje možnost si ji tam dát?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SOLNAKAR: děkuji uctivě za vyčerpávající odpověď :)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    PRAASHEK: wipe už nebude. Collectors balíky budou po celou dobu open bety, ale mají se na vánoce trochu vylepšovat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jak dlouho se budou prodávat ty collectors balíky a kdy má začít ostrý provoz? jo a bude wipe nebo už ne? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MADDOGCZ: ja ták :)
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    LIQUIDFREAK: No vidíš tam jsem nekouknul. Tak večer se připojim a zkusím někoho najít
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    _HUNT3R_: viz. zahlavi
    _HUNT3R_
    _HUNT3R_ --- ---
    Uz je ve hre nejaky ten NYX klan?
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: To si můžeš dát před nick. V garáži nahoře uprostřed, jak je fotka, tak pod ní je tvůj nick . To rozklikni a dej to tam.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    stejně tak tam má starship upgrade "star captain". nikde žádná vysvětlivka
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a eště mi plz řekněte, co jsem získal tím posledním "the scorpion" upgradem :)

PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo tak v PvE ctrl+rightclick do minimapy. ale přísahám, že když jsem to zkoušel předtím, tak mi minimapa při stlačení ctrl úplně zmizela :) asi bug
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    PRAASHEK: Dá
    Z hlavy nevím přesně jak, ale myslím Ctrl zvětšíš mapu na střed a pak pravým tlačítkem?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    u artilerie se nedá kliknout do mapy nějak jako vo wot, co? abych se rovnou točil do místa, kam chci střílet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam