• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ELDOUGOArmored Warfare
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Hraju TD aktivne, jsou rychly jak svine a mapu objedu :) Kempeni me obecne nebavi, i s artynou cestuju
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SAINTANWAR: duvod je jednoduchy, mbt sou prilis weak a afv/td/atd apod mne proste neberou
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FRK_R23: mam rad aktivni gameplay, ne nekde sedet v kraku a cekat kdo prijede bliz na ranu :)
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    LIQUIDFREAK: a důvod? kromě tvých obvykle extrémně náročných požadavků? :D

TD mě tu hodně baví, ikdyž se někdy až moc nechávám strhnout starými zvyklostmi a jsem naivně smeten z povrchu nebo dohrávám s 3-5HP :D
    u některých AFV mám problém s koordinací pohybového ústrojí a okolními předměty :)))

já jsem teď několik týdnů pořádně nehrál, nebyl čas, ale teď končí fotbalový podzim, poslední výjezd (do vítkovic) a zase bude víc času i na AW :P
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: MBT jsou nejslabsi casti hry urcite, o duvod vic hrat ty zbejvajici tridy :) i artyny sou zabavny :)

nejlepsi jsou asi TDcka .)

jeste nejak nemuzu prijit na lighty, ten Sheridan je takovej divnej. Ale jsem zvedavej na ten potom (nejakej bg panzer nebo co). Ten me v EA hodne bavil :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: taky sem si dal ale nekde u lvlu 20 sem to zapich, hlavne teda kvuli reinstalu sejvy nainstaleny mam ale po prvotnim nadseni zas vyprchani. Hra je to ale super.
    FRK_R23: mno ja sem spis na ty mbt a vys je to o hovne, kdyz hrajes proti 10 hracum oc maj rychly neviditelny sfine co ti davaj za 500-900 :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak to ja musim rict, ze me to teprve bavit zacina :) Za sebe muzu rict, ze nejmin me bavej MBT, protoze mi to pripomina WoT :) Za to TD, nebo AFV jsou super a je s nima prdel jak svine :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ja mam teraz taku odbocku k fallout 4, tak ten ma plne zamestnava :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ja sem v modu "away", prestalo bavit.. totalne
    SAINTANWAR
    SAINTANWAR --- ---
    Je v plánu nějaké společné bláznění? PVP či PVE(hard) :)))
    Vím, že je "občas" více lidí online, ale komunikace/organizace v klanu vázne.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PRAASHEK: cca 200
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FRK_R23: a kolik her celkově?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    50% WR!!!
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Já jsem tam celý den
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Nekdo vecer ceta do PvP??
    TIGERLOVER
    TIGERLOVER --- ---
    Bože. 5 vs 2. Dva, kteří byli snadno zničitelní. To bylo pět idiotů.
    MADDOGCZ
    MADDOGCZ --- ---
    Nějak se nemohu loknout
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DZODZO: Nic, delam si prdel samozrejme :) (s jasnym antipolskym podtextem) :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BMP-1P je s raketama co maj 500 pene slušna mrcha:-)
    SOLNAKAR
    SOLNAKAR --- ---
    Dnes po ránu nedoporučuju pouštět. PvE plný botů a uhrát hard ve 2 MBT a artyně není nic moc. Zvlášť kdy ty 2 boti, co nic nedělaj jsou o tier vejš. PvP plný AFKáček a je málo lidí, takže se jezdí tier 6 proti tieru 9.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam