TIGERLOVER: Na jednu stranu jsem relativne rad ze uz nepotkam M1 serii Abramsu se sub 4 sec Reloadem o kadenci Katyushe. Na druhou stranu Abrams serie ma Silene kvantum Retrofit Slotu. A oni si zpusob jak me otravit zivot najdou.
KAzdopadne drobnej Boost rusaku budis. Camo, zabava ale za penize bych to fakt nechtel kupovat, uz dost ze je to za T7 tank schopno sezrat 525 Goldu a to jeste jde unlocknout zakladni nater po 20 Vyhrach danym camem. Takze "obarvit si tank 1050 G ? Hmm neco mi to pripomina.
T90MS Jsem rad ze dostala "normalni" weakspot zase z5 ale vetsinu lidi v T90 MS co jsem potkal byly gerojove co se stejne na nekoho vrhli a byly ustrileni nekym jinym z flanku.
Arty AI Na Hard je porad na facku. Ted jsem si rekeacne daval misii kde se nebylo proste kam schovat a jakmile me neco spotlo dve trojranove arty do me peprily takze jsem nakonec po 30ti zasazich lehnul s UPLNE rozzvejkanym tankem a neslo s tim NIC udelat, protoze byly az na uplnem samem konci mapy kam se neslo jen tak probojovat.
Zbytek asi ukaze cas co noveho se vymyslelo. Uz ted vidim Garbada z WoT jak v AW vydal novou Guide na Retrofit Stacking na cca 55% Reload a jeho AMX ma opet 2.4 sec reload